יש ! יש ! יש !

ילד מתiק

New member
יש ! יש ! יש !

חבר היציע לי עכשיו ישיבה שתתאים לי . הלוואי. ה` פלייייזזז אני בוכה ופונה אליך. תן לי סימן שאדע שאני צועד בדרך הנכונה. עד עכשיו טעיתי ושגיתי, אני רוצה להשתנות ולהתחזק, נמאס כבר לי וגם למשפחה שלי שאני מפשל אותם ! האר את עיניי הסומות, פתח את ליבי הסגור אחרי כל מה שעברתי ורק אתה יודע כמה פגעתי בעצמי !

ילד מתiק

New member
כרגע אני לא בחור ישיבה !

אין אדם עושה עצמו רשע.... אז תבין כבר מה אני. אבל בכל זאת זכיתי בבחורה טובה שהאירה את עיניי בטוב ליבה ובנועם דיבורה. אני בעז``ה יהיה בחור ישיבה וכמו שאחי אומר ישיבעבויחר. (מקווה שכך אומרים)

מצויין! זה לבד שאתה מתרגש זה טוב...

רק תגיד: אתה אוהב את המסגרת? או שהסיבה היחידה שאתה רוצה להכנס לישיבה זה המשפחה או המצפון שלך..?

ילד מתiק

New member
אני צריך מסגרת כזו...

ללא מחוייבות לאף אחד, שאלמד בקצב שלי, שאביא את האופנוע שלי לישיבה, שיסכימו לי להסתובב עם ה3 פלאפונים שלי (אני לא עסקן !) ומצאתי כזו מסגרת ! אההה וכמובן תמיד רציתי להתחזק ועכשיו פשוט מישי דחפה אותי ודירבנה אותי לנסות. מה שבטוח זה שלהפסיד אני לא !

סליחה לא ראיתי את ההודעה הראשונה..

אז אתה אומר שהסיבה זה החברה.. המצאת ישיבה שאתה יכול להסתובב עם האופנוע בהיכל, ולחנות עם השלוש פלאפונים שלך.. ולא ללמוד לפי הקצב שלך.. נחמד!

רק תגיד לי.

איזה ישיבה מרשה חברות? מילא שלוש פלאפונים וארבע אופנועים.. תמיד היו עסקנים בישיבות.. אבל אפילו הציקבע`ס בלי......

ילד מתiק

New member
זה ישיבה כזו...

היא נועדה לבחורים מהסוג שלי.. ואולי לא הבנת אבל זה לא קל לי להחליט ככה בפעם אחת לעזוב את השטויות שלי. ואם החברה שלי תהיה אשתי אז האופנוע זה הפילגש.

וככה אתה בוגד בה עם האופנוע?

ואת זה אתה עושה לה אחרי שהיא מצילה אותך משאול תחתית שאין לו תחתית.. עם מה תבוא לב``ד של מעלה? עם 8 שעות של עבודה? עם כזה `מוסר עבודה` אתה לא מרגיש לבד מבוזבז? למה אתה צריך חברה תשלה אותך החוצה מהבוץ? אתה לבד אין לך רצון לחיות?

ילד מתiק

New member
תעשה טובה לעצמך ותטפל בבעיות

ההפרעה שיש לך. אתה נשמע לי קצת כמו ילד שעבר ילדות קשה במיוחד ועכשיו הוא מתוסכל וממורמר שתוקף כמו אנדרדוג כל אדם שטוב לו.

שומר 23

New member
זה ששימחת את כולם ג``כ יהיה לזכותך..

אבל חשוב מאוד שתדע שמול כל הרצון והסיעתא שיש לך עכשיו.. עומד מישהו ומחכה לשים לך רגל.. ובכל רגע נתון הוא יכול לצוץ פתאום.. ולהוציא את כל החשק באלף ואחד צורות עכשיו כשאתה יודע את זה ברור שיהיה לך יותר קל להתמודד איתו.. זהו היצר הרע והוא לא שכח אותך.. אל תבנה על זה אם אתה חושב שהוא שכח.. אתה צריך לדעת שכשאתה אומר את הדברים הללו שכתבת.. אתה פותח במלחמה.. כנגד היישות השנייה או השלישית בחוזקה ביקום כולו.. כולנו שותפים למלחמתך ומייחלים להצלחתך.

למעלה