יש יש יש יש!!!!!!!!!!!!!!

יש יש יש יש!!!!!!!!!!!!!!

סורי על ההודעה החדשה, אבל אני כל כך מאושרת!!!!!!!!!!!! שאלתי את אמא שלי על מפגש הפורום, והיא כנראה מרשה לי לבוא! היא רק אמרה לי לברר מתי זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש יש יש!!!!!!!!! אגב- אני נורא נורא נורא ביישנית כשאני רואה בפעם הראשונה אנשים חדשים, ולא חשוב אם אני מדברת איתכם פה כבר חצי שנה. אב פשוט, אל תחשבו שאני סנובית, אני פשוט ביישנית בצורה מפחידה, אז פשוט תהיו רגילים ואחרי 10 דקות בערך הביישנות שלי תעלם ואני אפתח.... אוקיי?

גלושש

New member
את ביישנית?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מוזר זה נשמע לשמוע את זה העיקר שאת באה
בת כמה את בכלל!?

14 כמעט...

אני יודעת, באינטרנט נורא קל לי להיות פתוחה, אבל כשאני פוגשת אנשים אני מתביישת אפילו לומר היי אז כשאני אומרת זה יוצא ממש שקט ואני נורא ביישנית...

ודרך אגב-

אני מכוערת. אני נראת כמו זאטוטה, נשמעת כמו זאטוטה, ואני בכיתה ט'. אז לא לצחוק בבקשה כשתפגשו את המוטציה.

שיה כפרה../images/Emo70.gif כנסי ../images/Emo8.gif

אל תתביישי.... במיוחד לא ממני... כמעט כולם יודעים איך אני נראית ויש לי תמונה אז אם את רוצה בואי אליי ותדברי איתי
יהיה שמח(נראה לי)...

אני לא יכולה להגיב לכולכן....

אז אני אמר פה- אתן אולי ביישניות, אבל כבר עשיתם מפגשים בעבר. אתן יודעות מה יהיה, מה עושים, הכל. אני לא.... אני רק יודעת שאני מקווה שטובי לא תבוא...

האו דר יוווווו../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחחחח היא לא רוצה שאני אבוא..... האמת היא שלא נראה לי שאני אבוא כי אני הרבה יותר ביישנית ממך מאמי....אני מתביישת מהצל של עצמי....יוווווו תמיד אמרתי שאנחנו סול מייטס חחחחח

אני לא רוצה שתבואי, כי

אני לא רוצה שתראי אותי......... את תבטלי את החתונה מיד כשתראי אותי........ אולי אחרי חתונת הזהב אני ארשה לך להסתכל לי על צבע העיניים....... אבל את כבר היית במפגש פורום, אז לך אין ממה או ממי להתבייש. לי יש.

המממממ

לא הייתי במפגש פורום הייתי במפגש מיכאלה ומאז החלטתי לא לחזור על הטעות..... שתקתי שם כמו דג לא ידעתי מה לעשות עם עצמי

אוף אולי בכל זאת תבואי.....

מקסימום אני אבוא בשם בדוי.... אני אגיד שקוראים לי רוחמה עמליה נעמיה השלישית, ואני אשים פאה וגלאביה. ככה לא תזהי אותי.

חחחחחחחח

את אחותי בדם ובנפש אבל אני והיא מאורסות
ואת כמובן תהיי השושבינה הכי יפה שיש

למעלה