יש יש יש יש ^-^!!!

burhtk1

New member
יש יש יש יש ^-^!!!

אבא שלי קנה צלחת לווינית <<שזה אנטנה ענקית כזאת>> שאפשר לראות כמעט את כול הערוצים שיש בעולם...ובינהם גם את הערוצים של ישראל!...אני רק מקווה שזה יקלוט את פוקס קידס ישראל...

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo98.gif

משום מה יש לי הרגשה שדווקא את פוקס קידס ישראל זה לא יקלוט...חוק מרפי כזה, כמו עם הפרק של דיג´ימון בערבית שגם שם צינזרו קטע מאוד מסויים...(ואני חיכיתי...)...מקווה בשבילך שתהנה ממגוון הערוצים שיהיה לך(גם אני רוצה!)...

יאקומו

New member
ליסטה?

את יכולה לעשות קישור לפורום אנימורפס בקטגוריית הקישורים? כי השירשור של הקישור ("דחוף חייבים לקרוא!") כבר לא קופץ, והוא במילא נ-ו-ר-א ארוך.

Digi Lista

New member
בעיקרון אני יכולה...

העניין הוא שאני מצפה לקצת הדדיות, כלומר חצי מפורום אנימורפס זה חברים מכאן, זה יהיה הוגן לפחות שיחתמו על העצומה להבאת הדיסקים וכשהפורום יעלה בצורה נורמלית(אם את מבינה למה אני מתכוונת...)יהיה קישור בדף הקהילה לפורום הזה!... אבל אני לא בנאדם רע, בסדר אני אלך לשים אותו בקישורים.

עוד סקר

איזה דיג´ימון הכי האיתם רוצים א.ווימון ב.אגומון ג.גילמון ד.וורמון ה.מראמון

בטח יודעים

אתם בטח יודעים שבסרט ה-4 דריימון קיסרי מקבל כוחות מאומנימון והופך להיות דריימון קיסרי במצב חרב(תמיד במשחקים כמו נישמת הקרב ווימון מקבל אותו)

star_female

New member
חלק יודעים וחלק לא, אז תשים

סימן של ספויילר (
) לפני שאתה אומר כאלה דברים...

DiGiHiLa

New member
אמ....אני לא רוצה להרוס או משו

אבל יש באתר מקום לסקרים....ואותם עושה המנהלת....אולי תציע למנהלת לעשות את הסקר אחרי מה שהיא עושה?

יאקומו

New member
הילה צודקת, יש פה מנהלת

שעושה סקרים, הסקר הזה הוא סתם, כי אין מי ראשון, מי שני... תשאל את ליסטה אם היא יכולה אחר כך להשים כמה סקרים שלך...

Digi Lista

New member
האינטרנט חזר לעבוד!!!

מהבוקר אני מנסה להיכנס לאתרים, זה נכנס לשנייה ואז שום אתר לא עבד ואני מתכוונת לשום אתר! התקשרנו למפגרים מאינטרנט זהב(נתתי לאימא שלי לדבר אני הייתי צורחת...)והם אמרו שיש תקלות בכול הארץ, גאה בהם מה אני אגיד לכם!...ועכשיו זה החליט להסתדר איזה אושר(בהתחלה חשבתי שזה רק בעיה בירוחם, וירוחם הרי המציא את המילה בעיות, כבר התחלתי לתכנן דרכי פעולה לצורך כניסה לפורום ממחשבים אחרים...)! ועכשיו לנושא הסקר... קודם כול בואו נפרגן לבנאדם שעוזר לי(ואוהב את טאי שזה יתרון...), מתישהו גם קסנדרה פוטר התחילה באיזה סקר והמלצתי לה לפנות אליי כדי שאני אעלה את זה בסקר "רגיל" כלומר משהו שבאמת אפשר להצביע בו וחישוב הקולות הוא אוטומטי(נראה לכם שאני אתחיל לחשב קולות באופן ידני?...), כרגע יש שלושה סקרים במקביל(ועוד הרבה שהכנתי עוד מלפני שהפורום עלה לאוויר...) שגרמו לי לטראומות ולסיוטים, אבל מכיוון שהפורום הזה הוא לא שלי אלא שלכם אתם מוזמנים לפנות אליי תמיד ולהציע סקרים ואני מבטיחה להתייחס לרעיונות ואם אני אכן אעלה את הסקרים אני אכתוב מי הציע אותם!. טאי המלך אתה בהחלט מוזמן לפנות אליי במסר ולהציע לי סקרים ואני אראה אם זה הכרחי(אולי כבר חשבתי על סקר כזה...) וברצינות אעלה אותו אפילו לפני סקרים אחרים שתיכננתי(מה איכפת לי בעצם איזה סקר יהיה ראשון?...) ו
להילה(אחותי) וליאקומו(שבימים האחרונים עזרה לי מאוד!) על ההגנה(וכמובן על המחמאות התמידיות ...)

niiko

New member
אמרו לכם שהייתה בעיה בכל הערץ?

אז שיקרו לך... לחברה שלי יש זהב, והיא גלשה כל הבוקר באינטרנט...

Digi Lista

New member
אינטרנט זהב או קווי זהב?...

אמרו שזה ברוב הארץ, לחלק מהאיזורים יש בעיות להיכנס לאתרים לא ישראליים ולחלק לכול האתרים...

niiko

New member
אני ממש לא יודעת..

אבל אני חושבת שזה קווי זהב.... לא יודעת...

Digi Lista

New member
לא, מה פתאום?...

אני פשוט פגועה מאוד כרגע אז העצבים שלי (הרוב בשליטה אבל השאריות...)עפים לכול עבר, מעולם לא חשבתי שאת נגדי, להיפך! את יודעת שאני מתה עלייך!

למעלה