יש יש יש יש

hilapo

New member
יש יש יש יש../images/Emo24.gif

שלום לכולם אני אומנם אף פעם לא כתבתי פה אבל אני צופה מושבעת של ארץ נהדרת לא מפסידה אף פרק....אני מאושרת כי היום המפיקים של התוכנית באו למקום עבודתי ...בשבוע הבא הם יצלמו מערכון אצלינו {חברה גדולה}..ונראה את כולם ואת הצילומים כמובן{אני מקווה שזה כולם}.. איזה כיףףף מחכה ברגעים!!!!! הילה.

PopPy

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

תדווחי לנו קצת על הקטע כשיצלמו אותו? :)

hilapo

New member
כן בטח בכיף ../images/Emo45.gif הלוואי ויעשו

את מרגול.... למרות שיש לי תחושה שעלמה ודבל'ה יעשו איזה קטע שהם הזוג הנשוי כמו בספא ובחתונה....זוהי ההרגשה שלי.

LoLo16

New member
כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ואל תשכחי לכתוב לנו פה ספוילרים

hilapo

New member
חבריםםםםם מחר היום הגדול

צפו לעידכונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................

hilapo

New member
חבריםםםםםםם היה סוף הדרך

מקודם הגעתי הביתה ואני לא יודעת מאיפה להתחיל...קודם כל אין על פרידמן בעולם איזה חמוד איזה מותק הוא היחידי שהתיחס אלינו בא צחק איתנו והצטלם עם כל מי שביקש [גם איתי כמובן] היה מה זה קטעים חיבקתי אותו חזק והוא מת מצחוק... אז ככה המערכונים שהם עשו זה שפרידמן הוא הפקידה המופרעת הזאת עם הפאה האדומה..אז הוא כאילו פקידה של חברה סלולארית וכל פעם באים אליה הדמויות לשדרג מכשיר. דבלה לבד עמלה האמא מריאנו הילד אורנה ופיניש זוג נשוי. הם ממשיכים לצלם שם עד 24:00 בלילה אני כבר הלכתי בצער[הייתי גמורה] בהמשך אני ישים כמה תמונות שצילמתי.

er 4ever

New member
יאאאאאאאאא איזה כייף לך../images/Emo70.gif

אני שמחה בשבילך שנהנת
מחכה לתמונות
הלוואי עליי

hilapo

New member
חבריםםםםםםם היה סוף הדרך

מקודם הגעתי הביתה ואני לא יודעת מאיפה להתחיל...קודם כל אין על פרידמן בעולם איזה חמוד איזה מותק הוא היחידי שהתיחס אלינו בא צחק איתנו והצטלם עם כל מי שביקש [גם איתי כמובן] היה מה זה קטעים חיבקתי אותו חזק והוא מת מצחוק... אז ככה המערכונים שהם עשו זה שפרידמן הוא הפקידה המופרעת הזאת עם הפאה האדומה..אז הוא כאילו פקידה של חברה סלולארית וכל פעם באים אליה הדמויות לשדרג מכשיר. דבלה לבד עמלה האמא מריאנו הילד אורנה ופיניש זוג נשוי. הם ממשיכים לצלם שם עד 24:00 בלילה אני כבר הלכתי בצער[הייתי גמורה] בהמשך אני ישים כמה תמונות שצילמתי.

למעלה