יש יש יש יש יש!!!!!!!!

Shuki Porat

New member
יש יש יש יש יש!!!!!!!!

תודה לכולכם על התמיכה הם מצאו את החבילה שלי סוף סוף אחרי שבוע בערך אני המאושר שבקורס ושוב תודה לכווווווווולכם

AMIR HOREV

New member
יופיייייייי........./images/Emo24.gif

ידעתי שלא תאכזב אותנו.... אתה גיבור היום..... (אם תראה מה רשמתי למטה באחת ההודעות תבין)

Shuki Porat

New member
תודה אמיר

וקראתי קודם את מה שרשמת ומיד הלכתי לשם : - ) אחרי שחיפסו את זה 15 דקות בערך מצאו את זה

Shuki Porat

New member
תודה גם לך צחי !

אוי מה הייתי עושה בלי הפורם הזה תודה שרון שסיפרת לי עליו

mprb

New member
מ ג נ י ב

איזה כיף לך. אנחנו כמובן מצפיןם לדיווח מלא

Shuki Porat

New member
מירי

וגם תקבלו אותו אני רואה את זה עכשיו וכרגיל הלב נמס איזה כיף לראות את הקליפים באיכות הזאת וואי

mprb

New member
חחחחח.....

וכמו שפיבי ורייצל מחברים אמרו- "אני ממש לא מקנאה עכשיו"
סתם- אני שמחה שאתה נהנה... ואני רוצה למחר-דו"ח מפורט למחר על השולחן שלי ב8:00 ב ד י ו ק! אפילו לא שנייה אחרי. קפיש?

mprb

New member
רגע-

בעצם הן אמרו- "זה הכי קצת שאני מקנאה עד עכשיו" נראה לי
בכל מקרה....... עזבו. מה אני עושה פה בכלל?????? אני אמורה לסדר ת'חדר. תראו מה אתם גורמים לי לעשות

Shuki Porat

New member
סליחה על האיכות

אבל יש גודל מוקצב לעלות לפורם לא נשלח עם התמונה בהודעה הקודמת

Shuki Porat

New member
אם יש לכם שאלות על הדיסק

אז תשאלו אני חי ב-Dreams אילו רק יכולתי לתת לכולכם לראות את זה דרך אגב רובכם אם לא כולכם ראיתם כבר את רוב/כל הקליפים

mprb

New member
דרך אגב.....

לגבי 2 הגירסות של runawy אני אוהבת רק את הקליפ שהם כאילו מחכים להופעה. את השני אני לא משוגלת לראות אני לא יודעת למה- הוא פשוט מעצבן אותי. אולי זה בגלל שכל הזמן רואים את השפתיים שלהם זזות וזה לא מתאים למילים
בכל אופן- זה מה שאני חושבת!

Shuki Porat

New member
או קיי

השירים הראשונים הם בסטריאו אחר כך יש בסראונד (5.1) אחר כך רשום על קטע של 4 דקות עם תמונות מתחלפות ואחרי זה כמה מילים על 5 הדי וי די הרגילים ועוד 1 על האין בלו בדי וי די אודיו מקווה שעזרתי עוד שאלות ?

mprb

New member
עוד פעם אופסי ../images/Emo3.gif

התכוונתי Runaway! טוב, נראה לי שאני חייבת ללכת לישון
אז לילה טוב לכולם......

THE CORRS

New member
מזל טוב!!!

אני מבטיחה לך בתור מעריצה שלא תתחרט על זה!!! יש לי אותו גם ואני נהנתי מכל רגע ורגע!!! אז אני מאחלת לך הרבה הנאה!!!

למעלה