יש יש יש!!!!|אוף| בערך...

יש יש יש!!!!|אוף| בערך...

הסיפור שלי נכנס למאמרים!!!1 יאהו!!!!!!! בכל אופן אני אשתמש בשרשור זה]אם הוא לא ייעלם[ כדי להמשיך את הסיפור. אבל זה יהיה רק מחרתיים. מו-אה-הא!

פרק 5

היום אין תמונה כי אני שוב לא בבית... :( החבר הכי טוב שלי הוא דינוזאור "לאאאאאא המחברות שלי!!!!!!" נשמעה צעקה. "למה כל פעם שאני חוזר, כל המחברות שהשארתי כאן אכולות?!?!?!?" שאל טאקאשי. "כי... אני רעב...?" לחש בפחד קיקטריסמון. "גררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק טאקאשי. לפתע נשמעו צעדים. "אוי נו אני צריך להחביא אותך..." אמר טאקאשי וגרר את קיקטריסמון מתחת למיטה. לפתע הדלת נפתחה. "אה... היי אימא..." אמר טאקאשי. "מה היו הצעקות האלה?" היא שאלה. "אה... לא כלום... ועכשיו, אם תסלחי לי... יש לי שיעורים לעשות..." אמר טאקאשי וגרש (חחחח) את אימו מהחדר. "ועכשיו, אתה..." לחש טאקאשי לקיקטריסמון. הוא בדק מתחת למיטה, אבל ראה שהוא נעלם. טאקאשי התחיל לחפש את קיקטריסמון בכל מקום, אבל לא הצליח למצוא אותו. ועכשיו אני אספר לאן הוא נעלם. אחרי שטאקאשי צעק עליו, קיקטריסמון חשב שהוא שונא אותו ובשקט בשקט בזמן שהוא דיבר עם אימו, הוא הלך לחלון וברח. הוא הלך לכיוון הפארק, שהיה מקום הבילוי הכי מועדף עליו. הוא ישב על אבן גדולה והסתכל על הקרקע. הוא חשב על זה שהוא לא יוכל לחזור יותר לטאקאשי, ונאנח. בינתיים טאקאשי חשב לחפש בפארק, אבל עד שהוא הגיע לשם קיקטריסמון המשיך בדרכו. "אוי למה לא חשבתי על זה!" אמר טאקאשי והוציא את הדיג'יכלי. מייד ברדאר שלו ראו סימן של שלושה דיג'ימונים, אחד בתנועה. הוא מיקד את הרדאר לעבר הדיג'ימון, וראו שרטוט(כזה של רשת) בצורת קיקטריסמון. הוא עקב אחרי הנקודה שברדאר שלו. קיקטריסמון בינתיים מת מרעב, ונכנס לתוך חנות כלי כתיבה ומחברות(נחשו למה...). הוא בדק טוב טוב שהמוכר לא ראה אותו וגנב 5 מחברות, ש4 מהן הוא חיסל ואז שבע. את האחרונה הוא שמר במסכה שלו(XD). טאקאשי בינתיים רץ וחיפש את קיקטריסמון, שלפתע הוא ראה אותו מרחוק. "קיקטריסמון!" צעק טאקאשי, אבל קיקטריסמון לא שמע והמשיך בדרכו. טאקאשי רץ בשיא המהירות עד שהוא הגיע לקיקטריסמון. קיקטריסמון שם לב אליו וניסה לברוח. "היי למה ברחת?" שאל טאקאשי. "טאקאשי לא לאהוב יותר קיקטריסמון!" אמר קיקטריסמון. "בטח שאני אוהב אותך! רק כעסתי עליך בגלל שזללת לי את כל המחברות, אבל זה לא אומר שאני שונא אותך, פשוט כעסתי" הסביר טאקאשי. "אז טאקאשי וקיקטריסמון להיות חברים?" שאל קיקטריסמון. "כן, טאקאשי וקיקטריסמון להיות חברים!" ענה לו טאקאשי, והם חזרו הביתה. רק שבאמצע הדרך, טאקאשי ראה ברדאר אות גדול של דיג'ימון, ושניהם הלכו לעברו. הוא היה בפארק. "יואו, מה זה?!?" אמר טאקאשי לאחר שראה את הדיג'ימון. זה היה טיראנומון גדול במיוחד. הוא כרגע לא שם לב לטאקאשי ולקיקטריסמון, ומעך עצים. פתאום לקיקטריסמון נפלה המחברת מהמסכה, אבל לא הוא ולא טאקאשי שמו לב. "בן אדם ודיג'ימון עלוב!" טיראנומון פנה לעבר קיקטריסמון וטאקאשי. "פיצוץ דליקה!" הוא אמר וירה עליהם כדור אש. "בוא נברח!" אמר טאקאשי ושניהם רצו אחורה, והצליחו להתחמק. לפתע קיקטריסמון שם לב למשהו. "לאאאא המחברת שלי!!!!!" הוא הסתכל על המחברת שלו, שכרגע נשרפה באש. הוא קפץ לעבר טיראנומון והתחיל לתקוף אותו. "לא קיקטריסמון!" אמר טאקאשי, אבל הוא לא הקשיב לו. טיראנומון נתן לקיקטריסמון אגרוף, והוא עף והתרסק על עץ. "קיקטריסמון!" אמר טאקאשי ורץ לעברו. "אתה בסדר?" הוא שאל. "הוא... שרף... מחברת...!" מלמל קיקטריסמון. פתאום מטבע קטן מנחושת הופיע ביד של טאקאשי. קיקטריסמון כאילו התאושש וחזר לעצמו, ועמד שוב לתקוף את טיראנומון. "אולי...?" אמר טאקאשי. (שכחתי להזכיר, בדיג'יכלי יש חור קטן) "התאמה דיגיטלית! התפתחות נחושת!(הוא הכניס את המטבע)" טאקאשי אמר למרות שלא היה לו מושג למה הוא אמר את זה. "קיקטריסמון! דיג'יגדל ל..." וקיקטריסמון זהר והחל לגדול. האוזניים שלו התפצלו ל4 אוזניים. הראש שלו גדל בצורה ענקית והיתה לו מן קסדה על הראש במקום מסכה, שהייתה עשויה מנחושת(...), וסביבה קוצים. הידיים, הרגליים, הזנב, והגוף שלו גדלו, שלזנב ולרגליים נוספו קוצים. "קפלומון!" שאג הדיג'ימון. (kephalomon)טיראנומון צחק. "זה כל מה שיש לך? אתה יותר קטן ממני!" והוא צדק. קפלומון היה בערך 3 חמישיות מהגודל של טיראנומון. "נגיחת אש!!" אמר קפלומון, והקוצים שסביב הקסדה שלו בערו, והוא קפץ לעבר טיראנומון במהירות. הוא נגח בו וטיראנומון עף אחורה, והרס מזרקה. "לא... זה לא יכול להיות... הקטן הזה מנצח אותי...?" הוא מלמל. "תגיד לנו מי שלח אותך!" אמר טאקאשי. "זה האדון ס..." התחיל טיראנומון להגיד, אבל הוא התפורר. טאקאשי לקח את הנתונים שלו. קפלומון התחיל להתפרק גם לנתונים, והתחיל לקטון, והנתונים חזרו אליו, והוא היה שוב קיקטריסמון. הוא נפל על הדשא. "קיקטריסמון! אתה בסדר?" טאקאשי שאל ורץ לעברו. "אני... עייף..." לחש קיקטריסמון. טאקאשי לקח אותו הביתה. האם קפלומון באמת קטן? מי זה "ס..."? והאם קיקטריסמון יתעורר? איפה האחרים? גלו בפרק הבא... איך זה היה?

Apikachu L

New member
ממש נהדר......

ממש מ~ד~ה~י~ם!!!!!!!!!!!!11 מאוד יפה.ממש שווה! אתה גדול דגולXD

למעלה