יש ,יש ,ושוב -יש !!!

יש ,יש ,ושוב -יש !!!

מכבי רמת חן , קבוצה רבויה בכושיות טפשות(לטענתה של הגברת אינה גורביץ´ ) , ניצחה את רמת השרון בחוץ . לא רוצה לפתוח פה , אבל (טפו טפו) , אני מקוה מאוד שזה יהיה הסוף של החבורה התומכת בגזענות : אם לא תהיה אליפות , ירדו התקציבים ,וכנגזרת תבואנה שחקניות פחות טובות. על המקרה של כרמיאל ממש עצוב לי .על רמה"ש , אם גורלה יהיה זהה - לא תרד לי אפילו דמעה אחת .

כדורית

New member
אני גם מוסיפה ´יש´ משלי

המשחק של רמת חן היה פשוט עילאי אין לי מילים הן שיחקו כמו קבוצה עלית לכל דבר..אבל ואבל גדול אני מאוד מקווה שהן יוכלו לשחזר את הניצחון הזה גם בבית כי אם לא בבית אז איפה?? ד.א אני עדיין דבקה בהימור שלי שרמת השרון תיקח אליפות כי למרות שהן שיחקו גרוע היום ,בכל רגע הן יכלו להפוך את התוצאה, אבל בגלל בעיית העבירות הרבה(שכנראה לא תחזור על עצמה) הן נכנעו ותאמינו לי לא תהיה שמחה יותר ממני אם רמת חן תעלה לגמר, הקבוצה הזאת פשוט מקסימה וסימפטית....

roy marom

New member
הרשו לי להצטרף לדעתכם. ../images/Emo45.gif

כולי תקווה שמחר, בשעה 17:30 נזכה לראות את הנוק אאוט הסופי שחוטפות הגזעניות והשחצניות בגומלין. רק על שחקנית אחת יכאב לי: ליעד סואץ המתוקה. בובה של בן אדם ושחקנית.

היא באמת לא מכוערת כמו שחקנית ממוצע

אבל לדעתי מנפחים את היכולת שלה קצת מעבר לפרופורציות גם אני בעד רמת-חן בשביל השינוי ובכל זאת מדובר במועדון מכבי נד קבוצה אדומה(אגב,פעם רמה"ש לבשה ירוק ומשום מה החליפה לצבע האסור)

טעות בידך

קבוצת הגברים של המקום לבשה בעבר ירוק , ואילו חבורת אוסטפלד ושות´ החילטו על אדום כדי להראות " מהפכה",והן מעולם לא שחקו בצבע שאינו אדום/לבן. טוב שהן לא לקחו שחור ,זה לא מתאים לאינה גורביץ´.

למעלה