יש ישר בספרדית...

eliela

New member
יש ישר בספרדית...

של סופר ידוע (מריו בנדטי) שאומר בערך כך... ``אחרי שהאורחים הולכים הולכים, אני נשאר שוב עם הבדידות שלי...`` ואני שונאת חגים, כי זה מזכיר בית, בית חם של ילדות, עם מפה לבנה, ריח של עוגה, בישולים, משפחה מאוחדת... אבל מה לעשות, אנחנו מתבגרים ונהפכים לבעלי משפחות בעצמנו. אבל כשאין בית חם, יש בעיה... חייבת לחמם את בית עם מכשירים חשמליים, לתת את החום... שנשאר כלוא בתוכי... לא נורא, ראש השנה יעבור בעבודה כרגיל, יום כיפור יכפר התנהגותי המופרע, סוכות נעבוד וככה תעבור עוד שנה ועוד שנה. סליחה ... לכולם מאין נאחס של חגים

אליאלה יקרה

מה אאחל לך יקרה? שהשנה הבדידות תהיה קלה עלייך, שהחגים יעברו בהנאה,הלוואי בשמחה. שתמצאי נחמה. שלא תהיי כה עצובה. חיבוק חם ואוהב.

eliela

New member
תודה

המון תודה על מנת לא להיות וכן להיות אני עובדת שישי ערב, שבת בוקר, צהריים וערב וכך גם ביום ראשון מודה על הכל... שנה טובה

צועניה

New member
ואחרי.....זורחת השמש

כשקראתי הודעת בדידותך, חשתי רצון להגיב. לומר אני איתך, אנו איתך, והכי יש לך את עצמך. והנה...תלשת דף מיומן והשמש שוב זורחת . יישר כח

אפרת.א

New member
גלית יקירה שלי....אוהבת אותך!

יקירתי שלי אוהבת אותך את השיחות שאנו מנהלות באי סי קיו ובכלל... עצם הזיכרון מבית ההורים - חשוב העובדה שחווית - אהבה וחום - אומרת שזה ישנו, זה קיים... את שופעת חום , אהבה צורך לקבל ולתת. אמת, פיזית איננו יכולים לעזור... אך - עזרה לא נמדדת במתן פיזי בפרט אלא בתמיכה מכל סוג שהוא. ואת הסוג הזה - המנטלי, רגשי כמה שיהיה מרחוק - אנו נותנים לך מכל הלב והנשמה אוהבים אותך גלית יקרה ומאחלים לך - בשנים הבאות עלינו לטובה כל שאפשר לאחל לחברה ...לאהובה! נושאת אותך בליבי שנה קסומה - והיא תהיה...לו רק תרצי ותתני... שלך - איריס

למעלה