יש יפה מזה?

resh0

New member
יש יפה מזה?

אלו הם הגלים שהיו אתמול בשבירת "העץ" בפלייה הרמוסה שליד העיר חאכו שבמרכז החוף הפאסיפי של קוסטה ריקה. למה אתם מחכים???

resh0

New member
מי רוצה לקנות שם בית?

אני כנראה בחודש הבא יעשה את זה!!! מקווה שלא יתפקשש לי...

resh0

New member
מה פתאום???

מדובר בהשקעה עיוני. 40 אלף דולר בעבור דונם + בית בגודל 80 מ"ר. דירה כזאת ניתן להשכיר בכ 400$ לשבוע!!! נכון שנצטרך לקחת הלוואה והרווחים לא יהיו גדולים, אבל יהיה מספיק כדי לנסוע פעם בשנה וגם הערך של הנכס עולה בהתמדה. למשל: דירה שיכולתי לרכוש לפני כשנה וחצי ב 150 אלף דולר (שבוודאי לא היו לי אז וגם לא היום), נמכרת היום ב 430 אלף!!! אני לא איש עסקים, אבל כאשר מדובר באפשרות רכישת בית בגן עדן, צריך לקחת את הצ'אנס, שיישאר משהו לפנסיה...

לפי מה שאני חושב עדיף לך בהרבה

לקנות דירה בארץ במקום כדאי שבו יהיה לך הרבה יותר קל להשכירה ולשמור עליה ומרווחיה לטוס כל שנה ל"גן עדן " אחר מה שגם זה השקעה יותר בטוחה מאשר קוסטה ריקה

ועוד משהוא קטן

קשה מאוד להשכיר בית צמוד קרקע כי רוב המשכירים הם אנשים צעירים או בני זוג שהתחילו את הנישואים ולהם אין את הכסף להשכיר בית שכזה או שהם מעדיפים דירה שהיא יותר קטנה וגם 80 מ"ר זה מאוד מאוד קטן לדונם המקסימום בארץ לדונם זה 600 מ"ר אנשים שקונים בית צמוד קרקע מעדיפים בית מרווח ולא קטן

resh0

New member
תלמד להקשיב לפני שאתה מביע עמדה.

הדירה היא לא להשכרה עבור זוגות צעירים, אלא עבור גולשים. בד"כ מטיילים בחבורה של 4-5 גולשים ולינה בבית הארחה פשוט, עלותה 15 דולר לאדם. במקרה של אפשרות להשכרת וילה, משלמים כולם יחד 400 דולר לשבוע, הם חיים ברמת חים גבוהה בהרבה, כולל מיזוג מטבח וכו' וכמובן משלמים פחות ומצויים קרוב לארועים. עפ"י מחקרים שנעשו, תפוסת בתים כאלו מושכרים בשיעור של 60% , כלומר הכנסה מובטחת של 800 דולר לחודש. באיזה מקום בארץ תוכל להשקיע 40 אלף דולר ולקבל 800 דולר לחודש?? ועוד המדינה מצוייה בפיתוח אדיר ומחיקי הנדל"ן בעליה מתמדת... אז תחשוב שוב.

שאלה

איך אתה דואג להשכרה של הבית ואיך אתה יודע שלא מרמים אותך כמו שקרה במקרים בעבר שאנשים השקיעו כספים בדירות בקנדה\ארה"ב\מקומות אחרים וגילו שהבתים קיימים רק על הנייר?

resh0

New member
אני בקשר עם בחור מקומי.

לטענתו הופשרו קרקעות מעל לכביש של פלייה הרמוסה, ממש מול "העץ". נסביר זאת יותר לעומק: יש את "העץ", 5 מטר מזרחית אליו יש כביש כורכר, 30 מטר מזרחית אליו יש כביש מהאכו לכיוון דרום (אסטריליוס - קפוס), אח"כ החלקות למכירה. כרגע זה מצוי בטיפול עו"ד, תוך חודש בערך ניתן יהיה לקנות.

עדיין יותר בטוח להשכיר דירה פה

אבל שמע אם אתה חושב שזה כדאי לך על זה ובהצלחה!

BADbob

New member
נדירררררררררררר

אבל אם אהת כבר עושה את זה שכור באוסטרליה או הוואי זה ניראה לי מקומות יותר טובים מזה לא?

koala

New member
ר'ש

בואנה זה החלום שלי.(לא המיקום, הסיגנון). כבוד גדול וסחטיין על הגשמת חלום שלך
.

resh0

New member
חכה...עדיין לא ניתן לברך.

אסור לשכוח משהו חשוב!!! אני הגבר בבית, אבל עושים מה שהאשה אומרת... גם למנהל הבנק יש דיעה בנושא, דיעה שיש להתחשב בה מין הסתם.

HaCHu

New member
עזבו את התמונות ראיתם את הסרטים!!?!

יש שם למעלה רשום "MUVIS" תלחצו על זה ואז יש שני סרטים פשוט ללחוץ עליהם זה יפתח אותם לבד! הם רגילים שם לצינורות כמו שאנחנו רגילים לפלטה...

למעלה