יש ימים ש.......

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
יש ימים ש.......

שכל היום קוראים דברים לא בדיוק מוזרים ושונים אבל דברים קטנים שרק לאחר שעובר היום ומישהו מזכיר לך משהו בסופו ,פתאום הכל מתחבר לך והפאזל הזה של החיים או תקראו לזה של היום, פתאום הכל מקבל משמעות אחרת, היום זה היום שבו לפי התאריך של הבית חולים אישתי נפטרה
(כן את צודקת אמרתי שאלך לישון ותראי מה יוצא פה) היום בערב נכנסה אליי לעבודה אישה אחת ואמרה לי שהיא התביישה לדבר איתי או יותר נכון לא יכלה להיכנס אליי כי היא הייתה המומה ממה שקרה לי ורק עכשיו היא אזרה אומץ ושאלה אותי מה קרה ואיך קרה ,ואני שמעביר הכל כאילו בסבבה וכיף סיפרתי לה ודי התרגשתי למרות שהיא לא הרגישה, ובבוקר התקשרה אלי עוד מישהי ממשרד החינוך כדי לשאול אותי איך אני מרגיש ולומר לי שהם חושבים עליי כל הזמן,בעצם די מוזר שדווקא היום מזכירים לי פעמיים מה קרה לי,ויש עוד דברים שקרו היום כל מיני דיבורים כאלו שאם היו ביום אחר אז אין להם משמעות מיוחדת, ובלילה בלילה בערך בשעה כזאת אמרה לי מישהי יקרה שהיום זה היום שזה קרה,
ועכשיו תחבר את הכל והנה יש לך פאזל, ואני לא יודע מה לומר לכם ,אולי אתם שונים ממני ואולי אתם דומים אבל פה ממש פה בפורום הזה שהוא יותר מבית ,כי בבית אתה לא מוציא החוצה את מה שיש לך על הלב,הבית בדיעבד ש:"ביתו של האדם הוא מבצרו" הבית הוא התיאטרון של אלו שאיבדו את יקירם כי למי תלך לספר:לילדים ,שמהם אתה הכי מסתיר את רגשותייך הכמוסים,לאימא שאיבדה את בתה ?לאבא שאיבד את בתו?הרי גם עליהם אתה שומר, ואני הדביל שמפנים את הכל ,שמנסה לא להיזכר כל הזמן ששוכח תאריכים, ראבקקקקקקקקקקקקקקקקק והיום הילד שלי שואל אותי :"אבא מתי תחגגו לי יום הולדת?ואולי תיתן לי רולר עכשיו במקום המתנה שלא נתת לי?" וזה עוד משהו ששכחתי אז אם זה לא משמיים אז אני לא יודע מה כן,
וכן אני מקלל אותו שלקח אותה ואני שונא אותו על כך,אבל מצד שני הוא נתן לי כל כך הרבה דברים טובים ======הוא הרי נתן לי אותך לא?======אז הוא נתן לי אותך על זמן שאול אבל נהניתי ממך לא?ומאד והרבה והייתה לי חויה להכיר אותך ,וכן נגמרה לך עכשיו בדיוק עכשיו הבטריה הפלאפון שלך וזה צילצל,מעניין שדווקא במשפט זה, מעניין מה עוד יקרה היום? יו די יותר מידי וזאת שאמרה לי שהיא מתביישת אמרה לי עוד משהו:"ביום שידעתי כלומר שהילדים אמרו לי שהיא נפטרה רציתי לבוא אלייך ולראות אותה לידך אבל לא יכולתי" טוב אני יפסיק להיזכר בדברים היום כי נראה לי שזה לא יגמר,,,,, תודה על הפורום הזה אני

אורי_ח

New member
אנ - וויי - פי - איקס, אתה גדול.

לקרוא אותך ולהבין שתמיד אפשר לראות (ולהרגיש) דברים מעוד זוויות. אתה על הכיפק ותודה לך. אורי

BooBee

New member
איש יקר ומדהים שכמוך

אחרי כל פעם שאני קוראת את ההודעות המרגשות שלך, אני צריכה להזכיר לעצמי לנשום. שלוש פעמים קראתי ודמעתי מול העוצמות הבלתי יתוארו שאתה מביא לנו כאן. תודה רבה על מה שאתה כותב. זה מכוון בדיוק למקומות הכי עמוקים שלי בנפש. שבת שלום, חיבוקים, רויטל.

למעלה