יש ימים שאני נושם, :-(

argos

New member
יש ימים שאני נושם, :-(

יש ימים שאני רואה, ואז אני חולם חלום שלא יתגשם, אני נלחם עם החיים כשאני לבד.

חן.

New member
היו ימים שבהם רק נשמתי,

היו ימים שבהם חלמתי חלומות שלא האמנתי שיתגשמו, נלחמתי על החיים כשהייתי לבד, וכשרציתי - לא הייתי בודדה, והיום אני יודעת שאני יכולה ויש לי כח, ארגוס - י ה י ה ט ו ב י ו ת ר.

שבור

New member
סבלנות ידידי

זה לוקח זמן , אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת, אני מרגיש לפחות כמוך ואולי יותר גרוע אבל חייבים להמשיך , זה יגיע אני

ארגוס יקר

אין חלום שלא יתגשם, אם רק נפעל למענו. הלבד הוא רק תחושה, תביט החוצה תראה שאתה לא לבד, יש שם אין ספור אפשרויות שמחכות גם לך. וחוץ מזה תתקשר אלי כבר יא מלעון. איפה החיוך ? :cool: אחחחחח ככה אני אוהב אותך ! יום טוב חמודי. שלך, ענבר

chirab

New member
ארגוס!!!! שים לב!!!!!!!

1. היטבת להביע זאת ארג! 2. אני כמעט נשבעת לך שחלומות שממש מתאווים אליהם ומאמינים בכל הכוח שיתגשמו אכן מתגשמים, צריך להשקיע בזה המון מאמצים, אנרגיות, לא להקל ראש ולא לדלג על שלבים. שירה

תאנה

New member
ארגוס

חבר אחד שלי אמר לי לא מזמן- שכשמרגישים את הלבד הזה צובט בפנים מהר מהר להתקשר למישהו לספר ולהוציא. אתה בהחלט יודע לתת את הכתף החברית כשצריך, ואנחנו פה גם כדי לתת לך אותה מתי שרק תזדקק. תסתכל ותקרא כמה אנשים חברים יש לך פה, אז לתשומת לבך - אתה לא לבד.

שרי42

New member
תקרא ותפנים....

אני מבקשת שתקרא את השיר הבא ותפנים.....לי הוא תמיד נותן כוח אז שאף מלוא ריאות ו..... אם תחשוב כי תיפול - כבר נפלת, אם תהין בלי היסוס - וניצלת. אם תרצה לנצח אך תאמר - לא אוכל, הן ברור שבחרת בקל שבקל מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות אך תמיד, אך תמיד ינצח בכל רק אותו האדם החושב כי יכול. ר.קיפלינג

למעלה