יש ימים כאלו

יש ימים כאלו

יש ימים כאלו שהכל הולך קשה. הם לא רוצים לקום בבוקר, הם לא רוצים לצאת בזמן לביה"ס. כשהם חוזרים – למה באת לקחת אותנו מוקדם, למה הולכים ישר הביתה. כל הזמן למה, ולמה. אף פעם לא מרוצים. מתווכחים אחד עם השני. רבים. מכים. משחקים ומשתוללים בדיוק כשאת מנסה לקנות מתנה בדקה התשעים. ואני – אני קשה לי לפעמים. לא יכולה לשמוע את הצעקות, המריבות, הבכי הבלתי פוסק. פשוט לפעמים נמאס. ואז – אז אני רוצה לחלוק את זה. איתו. עם אבא שלהם. רוצה שיתחלק איתי בהנאות אך גם בתסכולים. שיבין אותי הכי טוב מכולם. כי הוא מכיר אותם הכי טוב מכולם. רוצה שיגיד לי "קשה לך? בואי נתמודד יחד". ויודעת שזה לא יקרה. יודעת שהוא עסוק ומרוכז בעצמו. מתבוננת על המציאות (לעומת ההבטחות) ויודעת שהוא אינו עושה מעבר למה שהתחייב. כל כך רוצה לבקש ממנו – תוסיף עוד יום ראיה, עוד כמה שעות בלבד, תשחרר אותי מההתמודדות הרצופה. מתחושת האחריות שלפעמים כל כך מכבידה. תן לי את ההרגשה שההתמודדות איתם היא אחריות משותפת יומיומית גם כשזו לא חובתך. יודעת שאין טעם. יודעת שאני לבד במערכה. פשוט מקווה שהקושי יחלוף. במהרה.

../images/Emo201.gif

ונכון שזה חולף מהר? (עד הפעם הבאה שזה תוקף...)

r o n i t 3 7

New member
אישית...

אני מעדיפה להיות לבד במערכה, לא רוצה ולא צריכה אף אחד, וביוחד לא אותו... כך מצליחה להתמודד טוב יותר, מכירה את הקשיים היטב, יודעת לזהות אותם, ואז כל בעיה מחליטה לטפל בה כראות עיני ועד עכשיו לא איכזבתי את עצמי, הרבה מאוד קשיים עברתי בחיי, תמיד עם עיניים פקוחות, וגם במידה וטעיתי לקחתי אחריות מלאה על הטעויות שלי ולא הצטערתי לעולם על דרך שפעלתי בה... אז כמו לכל דבר בחיים יש 2 צדדים, יש את אלו שצריכים לחלוק את הקשיים עם אדם נוסף, ויש שסומכים רק על עצמם... מה שאני עושה ברגעי משבר שכאלו [הרי כולנו עוברים ימים לא קלים עם הילדים] ברגע שמזהה שהיום הולך להיות קשה [ולא קשה לזהות ימים כאלו - התלונות על הבוקר מספיקות], לוקחת לעצמי 2 דקות, חושבת על הדברים הקטנים שמשמחים אותי, וחוזרת לטפל בבעיות הילדים בצורה חיובית יותר, הם מתלוננים אחד על השני - מדברת אליהם ברוגע, בשקט ובנועם, והם קולטים את הדרך, לא תמיד מצליח להם, לפעמים הרוגע שלי משגע אותם, אבל הכי חשוב משתדלת לא להישאב למעגל הכעסים שלהם, להישאר מבחוץ, כך קל יותר להתמודד...

קטי30

New member
קרני המתוקה../images/Emo24.gif

כשמדובר בילדים זה תמיד נוגע את יודעת..נו בנימי נימי הנימים של הרגש של הלב של התחושה הקשיים הם חלק מהשגירה הם באים והולכים כמו גלים לעתים הם חזקים יותר לפעמים הם יותר עדינים תראי לפעמים: "הברירה היא הקושי שבחיים"(ג'. מור) יש קשיים וזה מצב נתון השאלה היא מה אנחנו עושות עם הנתון
אני דווקא מאלו שמאמינים שמכל המכל הקשיים אנחנו צומחים ומתחשלים. מאחלת לך מאמי שהקושי יחלוף ויעבור במהרה מהרה מתוקה יש לך מלאכיות מקסימות תהני מכל הרגעים האלו עם כל האחריות ונטל "הזורעים בדימעה יקצרו ברינה" בנינו ההפסד כולו שלו הוא זה שיוצא ויצא מופסד אז אל תוציאי אנרגיה "חבל על כל טיפה"
קרני מאמי שיהיה לך ערב נפלא

d a n i e l s 5

New member
יש ימים כאלו........

שאתה רק רוצה להתפטר מעצמך , ומכל התפקידים . מבינה אותך...... בימים כאלה, אני מפטרת את עצמי ממחשבות מחבקת את עצמי ונותנת ליום הזה לחלוף כלא היה. קבלי בנתיים חיבוק וירטואלי ממני.

באמת שבא לי לפעמים

להגיש מכתב התפטרות... אבל אח"כ מבינה שאין בעצם מי שיקבל אותו הם לא יוותרו עלי ואני לא עליהם

../images/Emo13.gifאני הגשתי אחד כזה לפני שנה

הם ביקשו אותו בשלושה העתקים
ואם כבר התקשרתי להגיד לאבא שלהם "קשה לי" שומעת את החיוך הזדוני מאחורי הקו והוא מוסיף.... "את הבאת את זה לעצמך"
זה עצוב אבל איפה שהו זה נכון.....

למעלה