יש ימים כאלו

יש ימים כאלו

שכל מה שרוצים זה שהם יעברו כמה שיותר מהר ועדיף לשכוח אותם. יש כמה דרכים להתמודד עם יום כזה: חשבתי על לחנוק מישהו/מישהי אבל נראה לי שהילדים שלי צריכים אותי לעוד כמה שנים
חשבתי על לצרוח על כל העולם ואשתו אבל הנזק יהיה בלתי הפיך, בעיקר למיתרי הקול שלי
חשבתי על לשרוף משהו אבל מה לעזאזל אני אשרוף, חזיות? כבר עשו את זה בעבר
חשבתי להתמסטל מאופטלגין אבל זה דופק את הכבד
נמאס לי לחשוב אז החלטתי - אני הולכת לשתות לשוכרה עד חצי מוות ואז להתעלף עד מחר בבוקר. הנגאובר - here i come עכשיו נותר רק לחשוב על איך לדדות עד האוטו בשביל ללכת לקנות אלכוהול כי אין לי שום דבר בבית, אבל קטן עליי
מאחלת לכולנו רק ימים שקטים

אני שמעתי על אחד ...

ההוא שגורם לך לאפות עוגיות ... אם יש כמה - עוד יותר טוב .. :) יש לך אופציות לבחור .... ואם כבר יין - לכי על יין פטישים ..

נשבענו זה לזו

ברגע של חולשה שאם זה ייגמר נקנה בקבוק אחר... לכי על קברנה סוביניון.או שיראז. או שניהם.

דווקא לא...

מתחילה עם ווסטונס - אמנם חלש אבל אני חולה עליו וחצי ליטר מסדר את הראש (ואם לא - יש עוד כמה בקבוקים שמחכים לי
) ואח"כ - נראה לי דווקא נלך על איזה רוזה חמוד וורדרד. לא נשבעת לאף אחד, עשיתי את זה פעם אחת ולא יותר !!! מחר יום חדש

יותר מדי ימים כאלו עוברים עליי לאחרונה ../images/Emo10.gif

הפתרון שלך בהחלט נראה לי לעניין בפעם הבאה אני אשמח להצטרף

אני האחרון

שמטיף מוסר אבל זה ממש לא פתרון לכלום. זה סתם לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח. בתוך תוכך את תמיד תדעי שהיא עדיין שם.לפעמים אפילו צוברת כח וגדלה לה. אלכוהול ודברים נחמדים אחרים,נשארים כאלה רק אם יודעים לשלוט בהם ולא לתת להם להשתלט עליך. אני באופן אישי מרשה לעצמי רק במצב רוח טוב ובמקום בטוח. במצבים של איבוד שליטה ידוע מראש התחושות מתעצמות.ולכן כדאי לבוא לשם ממקום טוב. ולא כדי לנסות ולהשכיח את מה שרוצים. כששולטים בזה אפשר להנות ללא חשש ולאורך זמן.הכל תלוי במינון כמו כל דבר בחיים. וכמו שאומרים בברנז'ה יין ישמח לבב אנוש ואישה כמו. ... לחיים אני אומר. !

../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה. אפפעם לא השתכרתי, לא כי מפחדת לאבד שליטה אלא כי אני אוהבת את הבאזזז הזה שיש לי בראש כשאני שותה במידה ואת הצחוקים המתגלגלים שלי מכל שטות. מעדיפה את זה על להקיא את נשמתי. פשוט חבל על האלכוהול "הלבן" (כל השקופים למינהם...ממממ) שאני שותה שיצא ככה החוצה...

שלי - אני אף פעם לא מקיאה מאלכוהול

או שאני הופכת להיות מאוד עליזה ומשעשעת או שאני נעשית מאוד מאוד עייפה. הפעם המטרה היתה להיות עייפה ולהצליח לישון כמו שצריך - עבד יופי
לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הצלחתי לישון 10 שעות רצוף בלי הפרעות... עכשיו רק נותר לי להבין למה קמתי עם לחיים אדומות

אל תהיו כבדים ../images/Emo13.gif

אף אחד לא מדבר על השתכרות וברור לכולם מהו הגבול... זאת הייתה תגובת פורקן לימים קשים. לחיינו

אני כבר 3 שנים

לא נחשב ככבד....
לדעתי זה הניק שלך שמעלה אסוציאציות ישר לתת מודע של הסביבה. אולי הוא היה רלוונטי לימים אחרים. אם מתחשק לך נעשה משאל פורומי וניתן הצעות לניק הולם חדש... אולי "אופטימיות קוסמית"...?

אני חושבת שעדיין לא הגעתי

לימים של אופטימיות קוסמית.. אבל יש לי לאן לשאוף
יודעת שיגיעו ימים שגם הניק החדש (אין צורך בסקר- השם מעולה) יהלום אותי

../images/Emo151.gif

הלֵאות נשאנוך בלי מילים עצובה, עצבנית וזועפת. מלילות החֵמה הגדולים, את נותרת זעירה ונושפת. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי לֵאות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשמוח את המקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח

לא רע בכלל...

ולפעמים לא צריך לחכות ל'ימים כאלה' בשביל לשתות קצת ולאבד את הראש. מצד שני - רק ימים שקטים יכולים לגרם לניוון. הכי טוב לשלב.

יקירתי

יש הרבה ימים כאלו בחיים וזה בהחלט חלק מהחיים ולפעמים לא צריך ממש להתמודד איתם פשוט לתת להם לעבור לקבל פרופורציות נכונות ולזכור תמיד שמחר יום חדש מה שתמיד עוזר ועובד במקרים כאלו זה להסתכל על הדברים שלעיתים אנחנו לוקחים כמובן מאליו ולהתמקד בהם הבריאות שלנו הילדים שלנו שאנחנו יכולים לקום בבוקר שיש לנו בשביל מה לקום בבוקר והרשימה עוד ארוכה וארוכה . . . . . יום נפלא

WinWin8

New member
וויני מציע ללכת על שורה

או ג'וינט. השאר כבר יגיע ... Here we cummm

בחייך...

היא כוּלָה דוגלת ב-"קח וזרוֹק"... זה מה שרובנו עושים, לא ? אז מה, אם זה משאיר טעם חרא בפה ? אתה באמת מתכוון להסביר לה... את עובדות החיים ?

WinWin8

New member
התפרצת לדלת פתוחה

כל חיי [שזה לא מזה הרבה] אני מחפש את האחת, שתקח אותי לביתה, ת---ן לי את הצורה, תתבלבל בשמי,[אפילו מוכן לוותר על ה "אוייי וויני וויני המפורסם], תפליץ מעדנות ותזמין לי מונית. מי יודע.. אאולי מצאתי חיים דנדשים????

למעלה