יש ימים ויש ימים...

יש ימים ויש ימים...

זה מוזר איך יש ימים שאני מרגישה חזקה ושורדת ויש ימים שאני נופלת לכאב... אחרי שאמא שלי הלכה לעולמה הלכתי איזה 3 פעמים לפסיכולוגית קצת להוציא והפסקתי. זה לא שזה לא עזר אבל אני בן אדם מאוד מופנם ושקט וזה לא קל להוציא את כל המחשבות. אומנם אני סטודנטית בתחילת הדרך בפסיכולוגיה אבל בתור מטופלת אני מתקשה.... לא יודעת נראה לי יותר פשוט לשתף את מי שמכיר את הכאב היומיומי הזה.... לפחות אצלי... אבא שלי רוצה שאני אלך למישהו שיעזור לי, הוא רוצה לראות אותי מאושרת כדי שהוא גם יוכל להרגיש טוב יותר- כל עוד לא טוב לי בחיים, הוא עוד יותר מתקשה (זה הדבר הכי חשוב מאז ומתמיד להורי שהילדים יהיו מאושרים...). אבל יש לי קושי ללכת לאדם זר ולשתף... וחייבים לפרוק... הרי זה ידוע גם אם נרצה וגם אם לא שנפש משפיעה על הגוף... ואני רוצה לחייך יותר אבל זה כל כך קשה... כפי שאנו יודעות...

איבדתי את אמא שלי לפני שנה ושלושה ח

אני מזדהה עם הכאב שלך ורוצה כל כך לבוא ולחבק אותך להגיד לך שהכול יהייה בסדר, אבל אם אומר זאת פשוט אשקר ולכן רק אומר שאני מבינה מה עובר עליך ובשמחה לשמוע עליך עוד פרטים אם תרצי לשתף

אני מכירה כל כך טוב

את ההרגשה הזו, שיום אחד את מסתכלת על עצמך ואומרת "היי אני ממש בסדר, אני מתמודדת כל כך יפה, אפילו לא בכיתי כמה שעות...." ויום אחרי, קמים בבוקר והבום הגדול דופק לנו בראש, שוב נופל עלינו פטיש שמונים טון- אמא איננה. איך אני שורדת את היום הזה? את השעה הזו? ניסית לכתוב לעצמך? לקחת את עצמך באותו רגע של עומס והתפרצות ולתת לדברים לצאת על ניר-לאו דווקא אומנותי/יפה/מתחרז, אלא פשוט לתת לדף להתמלא במה שייצא.

קינגית7

New member
ללכת ולדבר עם מטפל (זר) - לזה התכוו

התכוונתי, לא חייבים לחייך, אבל רצוי לפעמים לחייך, כדי שהחיוך שלנו יעבור מהפה אל הלב...

efratushb

New member
היי מתגעגעת...

אני כל כך מבינה אותך ואת הקושי שלך אבל שלא כמוך אני מאוד התחברתי למטפלת שלי וזה עובד נהדר. אני מציעה לך לא להתייאש מטיפול ואולי לנסות להחליף מטפל. אולי פשוט לא היה לך כימיה איתו או איתה ולכן היה לך קושי להיפתח. אל תתיאשי. ובנוסף הציעו לך לכתוב וגם זה דבר שעובד טוב. תנסי. ותנסי בימים לא טובים לזכור דווקא את הדברים הטובים יותר, את מה שכן משמח אותך היזכרי ותאחזי בהם. לצערי אין לי כל כך פתרונות. גם אני בהתקפת געגועים. יש לי יום הולדת היום וזה לא נחמד לעבור אותו בלי אמא... תהיי חזקה ואני שולחת חיבוק.

למעלה