יש יחצנים להופעה? יש יחצנים להופעה ב3.3?
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/3/06 #2 מה יחצנים מזה מסיבה של ערסים באומן 17 איףףף חח סורי זה הדבר הראשון שעולה לי לראש כשאומרים לי יחצנים... כואבת לי הבטן
מה יחצנים מזה מסיבה של ערסים באומן 17 איףףף חח סורי זה הדבר הראשון שעולה לי לראש כשאומרים לי יחצנים... כואבת לי הבטן
M moshit1 New member 1/3/06 #3 חחחחחחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחאחאחאחחח... קרן קרן את גדולה. אגב, אם אני לא מוצאת אנשים לבוא איתם ואני נשארת לישון אצלך, אני מגיעה לת''א ברכבת אחרונה מכפר סבא... תהיה לך איזושהי בעיה לשעשע אותי \: למה הבטן? ];
חחחחחחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחאחאחאחחח... קרן קרן את גדולה. אגב, אם אני לא מוצאת אנשים לבוא איתם ואני נשארת לישון אצלך, אני מגיעה לת''א ברכבת אחרונה מכפר סבא... תהיה לך איזושהי בעיה לשעשע אותי \: למה הבטן? ];
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/3/06 #4 חוחו תודה תודה ../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif אממ כן סבבה תבואי לישון אצלי גם אפרת תיהיה יהיה פאנן חוחו ותבואי אליי לפני גם סבבה והבטן כי קיבלתי חוי חוי סוףסוף אחרי איזה חודשיים... אבל עכשיו קצת בסדר תודה נשמה
חוחו תודה תודה ../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif אממ כן סבבה תבואי לישון אצלי גם אפרת תיהיה יהיה פאנן חוחו ותבואי אליי לפני גם סבבה והבטן כי קיבלתי חוי חוי סוףסוף אחרי איזה חודשיים... אבל עכשיו קצת בסדר תודה נשמה
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/3/06 #9 'כן בטח'! חח איפה אתה חי?!../images/Emo194.gif טוב שלא בכל ההופעות של הפריקים באים לשם ערסים מסכנים ופחות פוסטמות וכן היו ברוק העצמאות וגם בניצנים פול ערסים חוחו
'כן בטח'! חח איפה אתה חי?!../images/Emo194.gif טוב שלא בכל ההופעות של הפריקים באים לשם ערסים מסכנים ופחות פוסטמות וכן היו ברוק העצמאות וגם בניצנים פול ערסים חוחו
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/3/06 #12 כן ברור מה ;[../images/Emo194.gif מה ואני לא ערסית! אם כבר את ערסית "הוו אחושלינג" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו סתם כפרעלייך נו אבל מה שכתבתי זה באמת נכון ערסים האלו בכלך חור כוס אעמק איףף
כן ברור מה ;[../images/Emo194.gif מה ואני לא ערסית! אם כבר את ערסית "הוו אחושלינג" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו סתם כפרעלייך נו אבל מה שכתבתי זה באמת נכון ערסים האלו בכלך חור כוס אעמק איףף
ח חצילע New member 1/3/06 #13 חחחחחחחחחח את קשוחע. ../images/Emo11.gif חחחחחחחחחחחחחחח אתמול אמרתי "אני מכורה לאחושילנג אחושילנג". ]; D:
חחחחחחחחחח את קשוחע. ../images/Emo11.gif חחחחחחחחחחחחחחח אתמול אמרתי "אני מכורה לאחושילנג אחושילנג". ]; D:
מ מ י כ ל ל New member 2/3/06 #22 ../images/Emo28.gif היו מלא ערסים ברוק"צ אבל אם לא היו יחצ"נים היה מאוד צפוף ונורא קשה להשיג כרטיס.
ס סיוני 0 New member 1/3/06 #6 זה לא קשור לערסים. יש להקות שיש להם יחצנים גם לזבל יש יחצנים זה לא קשור! והיי בטן! תיזהרי אני יכנס בך אווו אני ערסית חחחח
זה לא קשור לערסים. יש להקות שיש להם יחצנים גם לזבל יש יחצנים זה לא קשור! והיי בטן! תיזהרי אני יכנס בך אווו אני ערסית חחחח
ק קרקר בגבינה New member 1/3/06 #7 חח סיווני,את היחידה פה שמכורה ללהקה הזאת כמוני פפפ ממתי יש להם יחצ"נים, הם אפעם לא אומרים לנו לעשות כלום לא צריכים אותנו
חח סיווני,את היחידה פה שמכורה ללהקה הזאת כמוני פפפ ממתי יש להם יחצ"נים, הם אפעם לא אומרים לנו לעשות כלום לא צריכים אותנו
מ מ י כ ל ל New member 2/3/06 #23 ../images/Emo28.gif ומה אני, עז? אשכרה הם לא אומרים לנו לעשות כלום (בסטריט טים). מעאפנים.
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/3/06 #10 חוי סיון../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif אני אוהבת את הבטן שלך
ס סיוני 0 New member 2/3/06 #15 אמא'לה אונססססס לברוחח חחחחחחחחח סתםםםםםם בוביייייי למרות שעדיין לא הבנתי מה יש לכם מהבטן שלי!
ק קרקר בגבינה New member 2/3/06 #17 אני יסביר לך ... היא פשוט... נו... אני מודה.. גם לי יש חולשה לבטן שלך