יש טיול "עממי" ?????

טיול - שבת ../images/Emo42.gif

טיול...מחר (שבת בבוקר) יציאה מוקדמת לטיול רגוע יש מצטרפים ?

טיול לצפון בשבת בבוקר...

שלום לכולם מחר בשעה שבע וחצי אני וtomac יוצאים לכיוון צפון קצב מהיר וספורטיבי(כמה שאפשר...) 500 סמ"ק. יציאה לכיוון חיפה , צפת , ועוד סיבובים בצפון. סה"כ כ 500 ק"מ חזרה משוערת בסיבות השעה ארבע. כל המעונינים יכולים לפנות אלי או ל tomac במסרים. שבת שלום ורכיבה נעימה אלעד.

fz1

New member
נסיעה לערד

מחר,שבת 15/05 יתקיים מרוץ קארטינג במינחת המטוסים בערד. ההתחלה בערך ב-14.00 אפשר לשלב הנאה מכביש ערד-סדום,וגם לראות מרוץ ,לקינוח.

יוסי R

New member
בעלי דושי"ם......מחר 0745 ביקום

נושא : לPEERAMER וכל הדו"שאים מחר 07.45 תחנת דלק ביקום,קפה בונו תאריך : 14/05/04 22:00 מחבר/ת : יוסי דואר אלקטרוני : [email protected] רכיבה ליער צ'רצ'יל ומשם לבית קשת ממשיכים לבית רימון על רכס תורען עד נטופה משם עולים לעין זיתים וממשיכים 16 קמ ביער ביריה עד חצור הגלילית טיול זה מהווה הכנה לטיול דושים חודש הבא בעלי דושים שרוצים להצטרף מוזמנים 07.45 ביקום

מימשכים קום מחר???

מי מעוניין לרכב איתי מחר בבוקר..חשבתי לקום מוקדם ... לצאת לכוון רמלה/לוד..להמשיך דרך כרמי יוסף...צומת נחשון.. צומת שמשון..ימינה . ישר עד לצומת האלה שמאלה לכוון בר גיורא ארוחת בוקר בבר בהר...מנוחה..אם רוצים ממשיכים לסטף..ואם לא הבייתה לגוזלים...אימון המגרש היה נחמד אבל בא לי לרכב מעט בכביש מעניין יותר....שבת שלום ורכיבה בטוחה לכל המטיילים

מור - אני אהיה ב 07:30 בתחנת דלק פז

מסילת ציון ( אחרי היציאה משער הגיא לכיוון בית שמש) אתה מוזמן

למעלה