יש חתונה

Sith Master

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif

זהו, החלטתי שאני לא יכול להמשיך ככה- אני עוזב
. היה לי נחמד פה איתכם!!! ו
אני יודע שזו לא את- את פשוט נמשכת לAuthority figures היה שלום- מהיום אני לא כותב יותר בפורום- לפחות עד עוד 3 דקות.

Sith Master

New member
כי../images/Emo19.gif

זה מתקרב לסוף הקשר *מוזיקת הנושא של דוסון קריק* אנחנו כבר לא נערי תיכון בלה בלה

אוקי בוא אני יסביר לך....

הבנתי היום שיש לי 3 פיצולי אישיות! - אחת מאוהבת בג´ונתן לפלייה! - השנייה מאוהבת בסיריוסניפ! - והשלישית מאוהבת בסית´ מאסטר! (זה הולך לפי סדר ההתאהבות!) וסית´ מאסטר רוצה שאני יבחר בו...(יותר נכון שכל ה-3 יבחרו בו) והוא לא מבין שאני לא יכולה להגיד לשאר במי לבחור! הן אף פעם לא מקשיבות לי אז למה שהן יקשיבו לי עכשיו?! שלושתינו בנו בהצעה אל סית´ מאסטר והיא: שכל פעם שאני ידבר עם סית´ מאסטר, אז זאת שמאוהבת בו היא שתדבר איתו...שעה התווכחתי איתו! וניסיתי לשכנע אותו! איך אפשר לסרב להצעה כזאת?! בסוף הוא השתכנע! בהמשך אני יעדכן אתכם על השמות של כל השלושה! עכשיו אתה מבין, ברוך?!

Sith Master

New member
אבל אם../images/Emo19.gif

אם זה לפי לפי רמת האהבה אז אני ראשון. נכון?

מותק...תבין כבר!../images/Emo54.gif

בשבילי אתה תמיד ראשון! אין דבר כזה "רמת האהבה"...בפיצול אישיות כל אישיות היא אחרת! כמו 3 בני אדם שונים! אני מאוהבת בך, והשתיים האחרות לא! וזה הכל!

bakara15

New member
תשימו תמונות של שניכם ואז נוכל../images/Emo80.gif

לראות אם אתם מתאימים אחד לשני וגם בשביל אלבום החתונה

bakara15 אתה תהיה../images/Emo60.gif

התקליטן הצלם והקיטרניג של החתונה הוירטואלית ותקבל כסף וירטואלי

bakara15

New member
יש לציין

ששניכם מכוערים במיוחד! אני התכוונתי ברצינות.... ועין החתול, תרדי קצת מהקפאין

../images/Emo7.gif נעלבתי קשות!

התמונה היחידה הסרוקה שיש לי במחשב היא מגיל 5, כי הייתי צריכה לסרוק בשביל ספר המחזור (מלבד תמונת הפרספורט)...ואת התמונה הזאת סרקו בשבילי, אין לי סורק! אז אין תמונה...אתה מוזמן לשים את שלך!

למעלה