יש חתונה

Sith Master

New member
יש חתונה../images/Emo19.gif

כולם מוזמנים- החתונה שורה תתקיים בעוד שורה: "הרי את מקודשת לי כדת ביל (גייטס) וסטיב (ג´ובס)" מה? אף פעם לא שמעתם גרסא של חתונה וירטואלית? אני אוהב אותך
מקווה שנחיה חיים וירטואלים מלאים ושלמים. שלך
י

Sith Master

New member
וכמובן../images/Emo19.gif

אני שואל אותך פה רשמית: "התרצי לעשות לי ילדים וירטואלים ולא נורמלים כמונו" (תתחשבי בזה שילד וירטואלי דורש סך הכל מגע מיני וירטואלי והריון וירטואלי של 2 דקות)

Sith Master

New member
תאריך../images/Emo19.gif

בתור הזוג הטרי אנחנו מפרסמים את התאריך למסיבה. מסיבת החתונה תארך ב26.9 בשעה 20:00. נא להתייצב בצאט הפורום עם לבוש חגיגי וירטואלי מלא. ברור? מה אכפת לכם תבואו. יש כיבוד וירטואלי מלא. אגב, לרשום נוכחות

bakara15

New member
ווופס! ../images/Emo86.gif

there`s been a backstep!!! פרנק הרגע התקשר
הוא מוסר לי שהחתונה מוכרחה להיתבטל כי בכיבוד הוירטואלי היה וירוס! וכל המחשבים של האורחים נהרסו וגם של הנשיא ביקר בחתונה וכל המידע שלו נהרס. והוא גם אמר לי שהם גילו דרך לחזור חודשיים אחורה!!! (
) אוווו כמה נורא

bakara15

New member
he needs ../images/Emo53.gif דחוף!!!!

סירוסיניפ (
---->
) הפורום שלך ככה קרוב מלהפוך לפורום סייבר וחתונות וירטואליות אז
wake up & smell the לפני שהוא מז*** וירטואלית את חברת הפורום ה
שאני לא יודע מה היא חושבת לעצמה... וחוצמזה אם אני לא מקבל הזמנה אישית לחתונה אז אין חתונה
- החתונה של
ו
תיערך ב 30.10 בשעה 19:30 - (אם התנאי נ"ל יתקיים
) אני משוגע יותר ממכם
=
(כן כן, פרה משוגעת בישראל
)

אנשים כנסו-בקשר לחתונה!../images/Emo54.gif

אני לא יודעת מה לעשות?! אני ממש
תבינו יש לי פיצול אישיות! אחת מאוהבת קשות בפרנק ב. פרקר (שזאת אני עכשיו) והשניה הייתה מאוהבת בסיריוסניפ, אבל לאחרונה בילתה יותר עם סית´ מאסטר...ועכשיו לא יודעת במי לבחור ומה לעשות בכלל! סית´ מאסטר אני מקווה שאתה לא נעלב...זה לא שאני לא רוצה להתחתן איתך, פשוט אני מאוהבת בסיריוסניפ! ואותך אני ממש מתחילה לחבב...אז אני לא יודעת מה לעשות?!

אם לא הבנתם זה היה ../images/Emo54.gif

פרנק ב. פרקר המקורי - ג´ונתן לה-פלייה (לא זה שנמצא בפורום...בלי להעליב!)

bakara15

New member
שהדג יבוא הוא לא יהיה כזה משועשע

או שהבעייה הנפשית שלו תאפיל על זה

bakara15

New member
טוב ששמת לב...../images/Emo80.gif

עין החתול חוטפת צעקות.... עשית טעות שנתת לו ת´אייסיקיו ועל מה דיברתם עד עכשיו באייסיקיו?הכנות לחתונה

bakara15

New member
מי הצביע בסקר שסיריוסניפ יהיה ../images/Emo80.gif

מנהל מעולה? ככה נותנים לפורום להיתדרדר?

Siriusnip הפורום זקוק לך ../images/Emo60.gif

תבוא מהר !!!!!!!! תגידו בוסופו של דבר אין חתונה וירטואלית לא אחד

../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

אני מעדיפה את הצעקות...עכשיו אני חוששת שהוא מתעלם ממני! או יותר גרוע שם אותי באיגנור!
ומז´תומרת על מה אנחנו מדברים באייסיקיו?! על שטויות! מהפורום יש לי גם את סיריוסניפ ומאסטר-יודה! הנה האייסיקיו שלי...כולכם מוזמנים לצרף אותי לרשימה שלכם! 135792687

למעלה