יש חשודים בלינץ'

ט ל ו ש1

New member
יש חשודים בלינץ'

שעשו בנתן זאדה....נראה איך זה יתקדם... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3262195,00.html 500 שוטרים הלכו לעצור אותם:Dבדיחה...או שזה עצוב בעצם...

הMפקח

New member
זה רק מוכיח שהם איום קיומי עבורנו

ש- 500 שוטרים עושים עבודה שיכולים לעשות 2 זה אומר הכול.

ט ל ו ש1

New member
הכל????????

המשטרה הזאת נגדם ונגד עוד הרבה אנשים אחרים...הם חושבים שהם עושים עבודה טובה במדינה הזאת..אבל תכלס הם מושחתים כמו השאר...גועל נפש של משטרה פה!!!!!!חוץ מזה היחס לערבים וליהודים..לא נעים להגיד..אבל זה שונה..אנחנו באמת מדינה בלי שיווין..קשה להודות בזה??????

הMפקח

New member
אני בטוח שהמישטרה הפלסטינית

והמישטרה בשאר המדינות הערביות , הרבה יותר טובה... שיווין מקבל מי שמגיע לו שיווין. מי שנותן חסות לטרור לא מגיע לו שיווין.

ט ל ו ש1

New member
איזה חסות לטרור../images/Emo35.gif

על מה אתה מדבר
ושתדע..ערבים שמשרתים אפילו בצבא, המדינה יורקת להם בפנים..למי הם עושים טובה בכלל וככה המדינה מחזירה להם?????? המדינה מקפחת את כל המגזר הערבי, ואחרי זה אנחנו גם מתלוננים שערבים הם עבריינים ופושעים..אני לא אומרת שזה לא נכון, אני גרה בחיפה..ואני מודה ואומרת שלערבים יש חלק גדול באיך שהעיר נראת היום..כולה פשע..אבל זה כי למדינה לא אכפת מהם..פשוט מאוד. חוץ מזה למה אתה חושב שהשנאה לשלטון מתחזקת? כי אנחנו לא נותנים להם זכויות, אם נתן להם זכויות כמו בני אדם..תאמין לי המצב היה הרבה יותר טוב..ככה זה תמיד..דופקים מיעוט..

נו עזבי שיש יותר ערבים בצבא מאשר

חרדים, ושגם ערבים נפגעו בפיגועים, הם ערבים! ועכשיו ברצינות, טמבלים ישארו טמבלים, לכן אני מציע לך לא להתייחס אליו. ובקשר לעצורים, המחבל היהודי היה צריך להירקב בכלא, אסור לאף אחד לקחת את החוק לידיו.

אשמח אם תסבירי לי

איך לזרוק אבנים על אדם כפות, שמוחזק ע"י המשטרה, זו הגנה?

ט ל ו ש1

New member
הוא היה מוחזק ע"י

המשטרה?לא ידעתי... אבל האמת אם אנחנו הינו מיעוט והם הרוב, ואנחנו היינו ממש במצב שלהם..אני חושבת שגם אנחנו הינו מגיבים ככה..זה פשוט הסתברות כעס..בכל אופן נתן ההוא שעשה את זה..פשוט מגעיל אותיייי.....למד מהפלסטינים ובא ליישם את זה פה..נו מה אנחנו גם נפעל בטרור?????

זה הכל תירוצים

ממתי רגש כלשהו (ובמקרה הזה, רגש מוצדק), נותן למישהו את הזכות לרצוח? המחבל זאדה הוא לא הראשון, למען האמת הארגון הכהניסטי הוא ארגון טרור מוכר.

רוני13

New member
מותר לרצוח כי אנחנו כועסים?!

יאללה להתחיל לשלוח טילים על הפלשתינאים!

זה דווקא מאוד נכון

יש ערבים בגדוד הסיור המדברי, במג"ב, בשריון ועכשיו מתחילים להיכנס גם לחי"ר... לעומת זאת אצל החרדים, מתגייסים רק לנח"ל החרדי, ולא לחינם הגדוד הזה הוא הגדוד הקטן ביותר בצה"ל (ועזוב שהם משרתים רק 16 חודשים).

ט ל ו ש1

New member
ותאמין לי אין לך מושג

איך המשטטרה שםם..אין שם בכלל שיווין!!!!!!!!הממשל שם פס על האזרחים...מי שאין לו קשרים עם הממשל נדפק..זה אומר שכמעט כולם

בניגוד למעל 1000 אנשי כוחות הבטחון

שבאים לדאוג, שהריסת מבנים לא חוקיים במאחז תלך בשלום. אם 500 שוטרים שבאים לעצור את מבצעי הלינץ', מוכיחים שהערבים הם איום קיומי ל ישראל. אז באמת מעניין מה זה 1100 שוטרים וחיילים, שבאים לדאוג שמתנחלים לא יבצעו לינץ' בנהגי הדחפורים. ההודעה הזאת כן מובנת לך?

הMפקח

New member
בואו כולנו נחבק אחד את השני....

יהודים עם ערבים. אז מה עם הערבים לא מכירים במדינה שלנו ורוצים להשמיד אותנו ! זה לא סיבה לישנוא אותם ולהילחם בהם ! קיבלתי בחילה
למי שמחפש אותי אני בשרותים, מחרבן את שאריות השמאלניות שאולי נידבק בי, מהשהות הקצרה שלי בקרב השמאל ההזוי שרובץ כאן.

וואלה יצאו לך רק 2 טעויות

עכשיו תנסה להסביר לעולם, מה הקשר בין ההודעה שלך לשלי?

למעלה