המשטרה הזאת נגדם ונגד עוד הרבה אנשים אחרים...הם חושבים שהם עושים עבודה טובה במדינה הזאת..אבל תכלס הם מושחתים כמו השאר...גועל נפש של משטרה פה!!!!!!חוץ מזה היחס לערבים וליהודים..לא נעים להגיד..אבל זה שונה..אנחנו באמת מדינה בלי שיווין..קשה להודות בזה??????
ושתדע..ערבים שמשרתים אפילו בצבא, המדינה יורקת להם בפנים..למי הם עושים טובה בכלל וככה המדינה מחזירה להם?????? המדינה מקפחת את כל המגזר הערבי, ואחרי זה אנחנו גם מתלוננים שערבים הם עבריינים ופושעים..אני לא אומרת שזה לא נכון, אני גרה בחיפה..ואני מודה ואומרת שלערבים יש חלק גדול באיך שהעיר נראת היום..כולה פשע..אבל זה כי למדינה לא אכפת מהם..פשוט מאוד. חוץ מזה למה אתה חושב שהשנאה לשלטון מתחזקת? כי אנחנו לא נותנים להם זכויות, אם נתן להם זכויות כמו בני אדם..תאמין לי המצב היה הרבה יותר טוב..ככה זה תמיד..דופקים מיעוט..
חרדים, ושגם ערבים נפגעו בפיגועים, הם ערבים! ועכשיו ברצינות, טמבלים ישארו טמבלים, לכן אני מציע לך לא להתייחס אליו. ובקשר לעצורים, המחבל היהודי היה צריך להירקב בכלא, אסור לאף אחד לקחת את החוק לידיו.
המשטרה?לא ידעתי... אבל האמת אם אנחנו הינו מיעוט והם הרוב, ואנחנו היינו ממש במצב שלהם..אני חושבת שגם אנחנו הינו מגיבים ככה..זה פשוט הסתברות כעס..בכל אופן נתן ההוא שעשה את זה..פשוט מגעיל אותיייי.....למד מהפלסטינים ובא ליישם את זה פה..נו מה אנחנו גם נפעל בטרור?????
יש ערבים בגדוד הסיור המדברי, במג"ב, בשריון ועכשיו מתחילים להיכנס גם לחי"ר... לעומת זאת אצל החרדים, מתגייסים רק לנח"ל החרדי, ולא לחינם הגדוד הזה הוא הגדוד הקטן ביותר בצה"ל (ועזוב שהם משרתים רק 16 חודשים).
שבאים לדאוג, שהריסת מבנים לא חוקיים במאחז תלך בשלום. אם 500 שוטרים שבאים לעצור את מבצעי הלינץ', מוכיחים שהערבים הם איום קיומי ל ישראל. אז באמת מעניין מה זה 1100 שוטרים וחיילים, שבאים לדאוג שמתנחלים לא יבצעו לינץ' בנהגי הדחפורים. ההודעה הזאת כן מובנת לך?