יש חצלול-קלסיקה

• פותח הנושא oobe
  • פורסם בתאריך

oobe

New member
יש חצלול-קלסיקה

אתמול בערב הקשבתי לסוגסטיות שמעודדות OBE וחלומות מודעים.נרדמתי קצת אחרי 22.00 התעוררתי ב-2.30 שתיתי והתבוננתי בחומר שקשור לנושא.ב-4.00 חזרתי למיטה כשהסוגסטיות מהדהדות שוב ברקע,ונירדמתי. חלמתי חלום מוזר ואז בא הכלב.ידעתי שצריך להוריד אותו לעשות את ענייניו אלא שפתאום חשבתי שמשהו לא תיקני,אין לי כלב ומעולם לא היה לי כזה כלב ושבטח אני חולם!!!!
ירדנו במדרגות במהירות ואז ריחפנו/דילגנו מעל כ-20 מדרגות בשוס אחד.הביטחון שזה חלום גבר אבל כמה שניות אחרי זה התעוררתי .לא הצלחתי לחזור לחלום כי כרגיל הייתי לחוץ בגלל השעה. מעניין שלמרות שחשדתי/ידעתי שזה חלום הדינמיקה שלו סחפה אותי.אולי אם היה יותר זמן הייתי מפעיל את החלום וכמשתתף אקטיבי מאריך את זמנו ! ?

silverhawk

New member
הופה, יפה יפה

הטעות היחידה הייתה שלא נעזרת בשיטות להגברת הצלילות ובבדיקות המציאות לאחר שקיבלת מודעות. סביר להניח שזה היה מונע את ההתעוררות המהירה, או לפחות מעכב אותה קצת.

oobe

New member
בדיוק,אבל...

הבעיה שעם זאת שידעתי שזה חלום נסחפתי עם הפעילות(להוריד את הכלב).לא עלה בדעתי שאתעורר,וכל כך מהר!!! לא היתה היסחפות שיכולתי לזהות ולפעול .זה קרה מהר מדי. אתה מציע שמיד כשאני מזהה שזה חלום אז להגביר צלילות? אפשרי ליישם את זה?

silverhawk

New member
בדיוק

הדבר החשוב ביותר הוא להלחם באשליה שאתה מודע ולכן תשאר מודע. הרגשת המודעות פעמים רבות היא כה חזקה, עד שפשוט ברור לך שאתה תשאר מודע, No matter what. זו טעות. את המודעות ניתן לאבד בשניות, ולכן ברגע שאתה מקבל מודעות בחלום, עליך מייד לבצע בדיקות מציאות ולהשתמש בשיטות להגברת הצלילות, לכל אורך החלום.

למעלה