יש חייה כזו?

Devilish Angel

New member
סיון,

זה קצת קשה להגיע אלייך, בייחוד כשאני באה מנקודת מוצא אחרת - אני כן מרגישה סקסית, לפעמים. ואת צודקת כשאת אומרת שאת בחורה יפה, ונאה. אבל בהחלט נראית סקסית. ויש לי כמה תמונות שבהן את בהחלט משדרת סקסיות, ואף מיניות... כמו שאמרו פה קודם וצדקו.. תנסי לגעת בעצמך, להסתכל על עצמך ולנסות על עצמך ניסויים... אם זה לא יבוא ממך זה לא יבוא... שימי את עצמך בסיטואציות שבדרך כלל מרגישים סקסיים בהן - באמבטיה/מקלחת.. המים החמים והגוף העירום כביום היוולדו.. מבחינתי זה המקום הכי סקסי שיש. פנקי את עצמך בקרמים, בשמים, בקשי מהחבר שיעשה לך מסאג'ים... זה לא יבוא בפעם אחת בבום, לאט לאט.. זה משהו שנבנה. ואני מכירה אותך ואני יודעת שאין לך בעיית בטחון עצמי, אבל כנראה שיש לך פחד כלשהו.. מלגלות את זה. וזה איפהשהו בתת מודע שלך. הסוד זה ללמוד לשלוט בזה.. ולהתגבר על זה בהצלחה יפיפיה שלי
אני אוהבת אותך

לקח לי הרבה זמן להגיע לשלמות עם עצמ

בנושא של כמה שאני מרגישה סקסית. את רק בתחילת הדרך (מבחינת גיל וכנראה מעוד בחינות...) והרבה דברים יכולים להשתנות ולהתפתח. אבל החברה שלנו מקדשת את הסקס ואת הסקסיות, וזה לפעמים עושה תחושה לא טובה ולא שלמה עם עצמך להרגיש ולחשוב שאולי את לא הכי סקסית. אולי הדחף המיני שלך לא הכי חזק, או שסקס הוא לא הפעילות מס' 1 הכי קוסמת לך. אפשר לומר שאני מרגישה ככה. במהלך החיים למדתי הרבה על עצמי, על הגוף שלי, למדתי ליהנות יותר מסקס, ויש דברים שאני מאוד אוהבת כמו חיבוקים ואינטימיות פיזית (גם קצת עם בנות :), אבל תמיד ידעתי שבנות אחרות נהנות יותר ממני בסקס, זה תמיד דיכא אותי, ולא משנה מה עשיתי, טיפולים מכל הסוגים, אביזרים, ספרים, כל דבר קידם אותי קצת אבל לא שינה אותי מבחינה מהותית. ולא מזמן התחלתי לחשוב אחרת. אמרתי לעצמי, החיים שלי כאלה טובים (באמת!), יש לי קשרים כאלה טובים עם הבעל שלי, הילדה שלי, המשפחה שלי, חברים, יש לי כסף, אני עוסקת בדברים מדליקים וכיפיים, גרה במקום יפה, הכל. בעצם כלום לא חסר לי. גם כיף לי בסקס (במידה שכיף לי ולא במידה שכיף למישהי אחרת) ויש לי גם מזל כנראה שלי ולבעל שלי מתחשק סקס בערך באותה מידה (נניח פעם פעמיים בשבוע ולא יותר, לפעמים פחות), בעצם מה חסר. והתחלתי להיות מרוצה מעצמי כמו שאני. אולי לא הבחורה הכי סקסית בעולם. למרות שגם אני כמוך חושבת שאני יפה למדי, חתיכה, ככה חושבים עלי (לפחות זה מה שאומרים לי). ופעם היתה לי צביטה בלב כשהיו אומרים לי את זה, היתי חושבת לעצמי, אוקיי אני חתיכה אבל גרועה בסקס. היום אני לא חושבת ככה. זו אני וזהו, אני אוהבת את עצמי ככה. אולי יום אחד דברים ישתנו ואולי לא, חבל לי להעביר את חיי בחרטות על כך שאני לא שונה. אני נהנית מהדברים שיש לי וזה הרבה. אולי מה שכתבתי לא מתאים לך אבל אולי זה מתאים למישהי אחרת. יש קונסנזוס על סקס והוא לא מתאים לכל אחת. כל אחת היא שונה.

למעלה