יש חייה כזו?

יש חייה כזו?

פעם נשאלתי ע"י איש יקר:"מתי את מרגישה סקסית?!" התשובה שלי הייתה ברורה:"אף פעם" לא הרגשתי סקסית מעולם, וגם לא הייתה לי את תחושת ה"חשק" שאנשים מסויימים מדברים עליה. האם יצא לכן להכיר? לפגוש? לדבר ו/או לעזור לבחורה כזו? האם העובדה שאנוכי בתולה ולא הגעתי מי יודע מה רחוק משפיעה על זה? ובכלל, מה דעתכן בנושא. יש לציין שאני אישית חושבת שאני בחורה יפה, או נאה. אז אין פה ממש קטע של ביטחון עצמי.

RieM

New member
יום אחד

הוא יגיע, מן הסתם .. אותו אחד שיגע בך מעבר לפיזיות ויהיה הטריגר לעוד הרבה דברים. אני יודע שאולי אני נשמע מעט נדוש, אבל אני באמת מאמין בתפניות בחיים הודות למפגשים, שחלקם נעימים וחלקם פחות, אך בלעדיהם לא היינו מגיעים עד הלום. ולשאלתך .. לא, אין קשר להיותך בתולה ולמידת התשוקה שאת חשה כלפי הזולת. מה שכן - מה שנכון היום לגבייך, לא בהכרח יהיה נכון גם מחר. ובקיצור ... take it easy and don't be so hard on yourself.

דנטל

New member
להרגיש סקסית לא קשור לאמונה שאת יפה

לא יודעת להסביר את זה, אבל זה משהו בבפנים. למשל, אחד הדברים שגורמים לי להרגיש הכי סקסית בעולם זה הפירסינג שלי (הראשון מביניהם שעשיתי ושחלק פה יודעים איפה הוא נמצא ושהחלק האחר יאלץ לחשוב שהוא כבר מבין לבד). אני הכי ארגיש סקסית בגללו כשאני סתם ברחוב ואף אחד לא רואה אותו ורק אני מהלכת לי שם מחויכת בידיעה שיש לי פירסינג מדליק שאף אחד עכשיו לא רואה. את מבינה? דווקא המשהו הזה שבכלל לא רואים באותו רגע גורם לי להרגיש סקסית ולא הפרצוף שלי שכל מי שיטרח באותו רגע לכיווני ישים לב אליו. אלה כל מיני דברים קטנים. מלקרוא הצהרות של נשים בקשר להרגשה סקסית, אני ממש לא שונה מהן. הן ירגישו סקסיות כשיגלחו את עצמן, כשהן ישימו לק, כשהן ימרחו בקרם, כשהן ישקעו להן באמבטיית קצף. אלה הקישוטים ומנות הטיפוח והפינוק העצמי שעושים את זה הרבה. חוץ מזה, אפשר להרגיש סקסיים גם עם פרטנר, אבל זה קודם כל את עם עצמך. תעשי לך איזה זמן טיפוח מתישהו ותבדקי עם עצמך איך את מרגישה בזמן הזה.

תודה על תשובתך

XCDS

New member
וולאה

זאת שאלה חזקה. "מתי אני מרגיש סקסי". ולדעתי זה לא קשור אפילו שהמילה מהווה את השורש. אני מניח שזה מאוד אינדיוידואלי. אף אחת לא גרמה לי להרגיש סקסי והייתי עם מספר בנות שהיו שונות לגמרי אחת מהשניה. אז מתי כן. נדמה לי שהפעם האחרונה שהרגשתי ככה הייתה מיד אחרי שהסתפרתי וחזרתי הבייתה והתקלחתי. תפסתי את עצמי במראה ואמרתי לעצמי "וואו". בפעמים אחרות (שאני כן זוכר) אני עומד מול המראה ושר ומנגן את אמריקן וומאן או באינגליזית American Woman (בביצועו של ג'ימי כמובן) עם החשמלית שלי והדיסטורג'ן. אני מודע שזה לא הכי עוזר לך ומה שאני כן מנסה להגיד זה שאני מרגיש סקסי מתי שאני עושה דברים שאני אוהב - ובד"כ זה לבד...אבל זה לא שאני מרגיש סקסי כל פעם שאני עושה דברים שאני אוהב, זה יותר קשור לאיך שאני רואה את עצמי באותו רגע. דוגמא למה שעובר לי בראש זה כמו שאלי מקביל שרה בחדר ופתאום 3 בנות מתחילות לשיר וללוות אותה ברקע.- זאת הגזמה אבל הכיוון הוא נכון. בתקווה שתמצאי את עצמך.

היי דייב ../images/Emo140.gif

אחלה שיתוף, אבל אתה מוזמן לעיין בתקנון הפורום שלנו ולקרוא שם על כך ששאלות המופנות לנשים, מקבלות כאן תשובות מנשים בלבד, בבקשה
כמו כן, הנושא של הפורום הזה הוא מיניות נשית, ולא גברית, אז אנא התמקד בנושא. הודעתך תימחק בקרוב... עונג

XCDS

New member
../images/Emo140.gifאני חושב שאת טועה

התגובה שנתתי היא דוגמא להרגשה ואיך אפשר להגיע אליה.זה לא קשור למין העונה / נשאל. יש לי עוד מה להגיד בנושא אבל אני חוסך את זה.

ToryMaster

New member
אני חושבת

שזה לא קשור לאיך שאת נראית או לכמה שאת מעריכה את עצמך. לדעתי, אלו כמה מהטראומות שעברת שגרמו למחסום הזה.

להרגיש סקסית

לא קשור למראה חיצוני.גם אני נחשבת לאישה יפה ומושכת ( לפי הקריטריונים של החברה),וגם לי יש קעקוע שרק הנבחרים רואים ויראו......אבל זה לא קשור להרגשה הסקסית. להרגיש סקסים זה להיות נינוחה בגוף של עצמך,לקבל את עצמך ( הפנימי וגם החיצוני)ווהזמן והנסיון שלך בעולמנו יעשו את זה. אז תתרווחי לך בפוף שלך ותהני מכל מה שאת עכשיו , וזה יגיע.

חושבת שלהרגיש סקסית..

בדיוק כמו כל הרגשה אישית אחרת,מתחילה מבפנים. אז אולי פינוקים יכולים לעזור-אבל אני מאמינה שההרגשה הסקסית סאמת מגיעה מחיבור נכון וטוב למיניות שלך,לנשיות שלך, לגוף שלך- ובעיקר-לרגש שלך. להרגיש סקסית זה להתחבר למיניות ולנשיות ממקום של קבלה ,לא ממקום של פחד,לא שיפוט ולא ביקורת. את טועה אם את חושבת שזה שאת בחורה יפה או נאה-קשור לביטחונך העצמי. להיפך, לפעמים חוסר הביטחון המשמעותי ביותר מסתתר דווקא אצל היפהפיות ביותר,אז את ההתנייה הזו כדאי שתשברי כי היא מוטעית. שאלי את עצמך מה זה עבורך להרגיש סקסית, האם ואיך את מרגישה עם המיניות שלך, עם מיניות בכלל, עם נשיו תבכלל ובעיקר איך הקשר שלך לגוף שלך. בהצלחות..

סיון 1 23

New member
אני מרגישה סקסית

הרבה מאוד מהחיים שלי. אני מרגישה סקסית כתוצאה מכל מיני דברים בניהם הידיעה שיש אנשים שחושבים עליי כבחורה סקסית. יש בחורה שאני מכירה שלא מרגישה סקסית... אבל בגלל חוסר בביטחון עצמי. אני מאמינה שכמו שאמרו, זה יגיע. מעבר לזה אני לא יודעת.

להרגיש סקסי......../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לדעתי, הרגשת הסקסיות לא צריכה להיות מושפעת מהשאלה האם אני בתולה כן או לא... זה משהו שצריך לעלות לך מה
זה מה שאת מקרינה כלפי חוץ, האם המחשבות שלך נינוחות, האם את רגועה ושלווה.. אני לפעמים הולך ברחוב ומחייך סתם כך לעצמי, כי נזכר בדברים שקורים או קרו לי..ואמרו לי שזה סקסי אצלי..המבט החולמני עם זיק השובב בעיניים. את יכולה לעשות דברים שלא העזת מעולם, כמו לבוש סקסי-פרובוקטיבי ולראות את מבטי האנשים ברחוב ולחייך לעצמך...אגב, זה תרגיל שנתתי לידידה שלי שהיתה לה בעיה של דימוי עצמי בנוסף לעוד בעיות...והיא אגב, גבוהה, רזה גוף שבא לבכות....
...לא רק לבכות...
וזה דיי עזר לה..תנסי..אולי יצליח
סקסי יכול להגיע ממשהו שונה, שבירת שיגרה, שבירת מעגל מסויים שאת נמצאת בו. תחשבי אולי על מה את עושה בחיי יומך שאת יכולה לשבור אולי זה ימצא חן בעינייך ויגרום לך לחשוב אחרת
טוב...די לקשקש לך במוח...הולך לעשות ג'וגינג..מי מצטרפת?

תגובה

אני לא חושבת שלעובדה שאת בתולה יש קשר להרגשת הסקסיות. להרגיש סקסית לדעתי נובעת מבטחון עצמי, ואם יש לך בטחון עצמי גבוה, ייתכן שגם תרגישי סקסית, נחשקת, מפתה, חושנית, וכדומה.. ביטחון עצמי ירוד כמובן שלא תרגישי את כל זה, אלא ההפך. אני אישית מרגישה סקסית, לא כמו בעבר, שהבטחון העצמי שלי היה נמוך מאוד. היום, בעזרת שינויים חיצוניים, והאקס, והחברות המופלאות שלי, אני בעלת בטחון עצמי גבוה, וגם מרגישה סקסית (במיוחד בגלל האקס.. כי בדרך כלל במצבים אינטימיים מרגישים סקסיים). לפעמים כל הבטחון הגבוה הזה יורד לי בשניות.. בגלל בחורות שאני מרגישה שהן מנסות להיות מעלי, או שעשו משהו שגרמו לי להרגיש נחותה לידן. זה הרגשה נוראית, ואני מנסה להפטר ממנה ולא להרגיש נחותה ליד אנשים אחרים.

ארטימיס

New member
יאא לילוש הקטנה הצטרפה לפה!!!

אני עוקבת אחרייך ואחר ההודעות שלך בפורומים אחרים כבר המון זמן
מעריצה סודית!

גלית35

New member
מוזר אולי אבל אני מרגישה סקסית../images/Emo20.gif

שאני במיטה עם מישהו

קראתי את כל התגובות ויש לי להוסיף..

אבל לא הרבה... לדעתי הרגשה סקסית קשורה גם לביטחון עצמי וגם לשלמות עם עצמך והכרת גופך כמו שהרבה אמרו..לפני שתגיעי לקטע המדהים של לאבד את הבתולים שלך תעשי אהבה עם עצמך,תכירי את הגוף שלך תמצאי מה את אוהבת בו אף אחד לא מושלם ולא אוהב את עצמו לגמרי.. אני נגיד מייסרת את עצמי הרבה במחשבה על כך שפעם הייתי נורא רזה ועכשיו אין לי גוף פיצוץ כמו פעם אבל אני מאוד אוהבת את החזה שלי לדוגמא אז כשאני הולכת עם מחשוף גאה ומחייכת וקולטת שמביטים בי בחושניות אני מרגישה סקסית ולפעמים אני גם יכולה לצאת עם גולף מהבית ולהרגיש סקסית כי כן יש הרבה מזה בראש!!! כשאני רוצה מישהו ומפלרטטת איתו אני מרגישה סקסית משפת הגוף שלי שמשתנה פתאום ומהתגובות שלו,למשל יש מישהו איתי בעבודה שבזמן האחרון אני נורא נמשכת אליו גם פיסית וגם נפשית (אנחנו ידידים טובים כבר שנה) ובבוקר כשאני אוספת אותו לעבודה ומבקשת ממנו להדליק לי סיגריה כי אני נוהגת אני מרגישה סקסית..אני מתמתחת מעייפות בפינוקי כזה לכיוון שלו והוא מכניס לי את הסיגריה לפה.. טוב גלשתי קצת לנושאים לא קשורים... בקיצור מתוקה תנסי להתחבר אל עצמך לא רק אל הדברים היפים שבך אלא גם לדברים החייתים,המיניים,הגסים הפנטזיות למיניהן ואולי זה יעבוד וכמו שכולם אמרו תהני ממה שיש לך כרגע כי אח"כ תתגעגעי לזה לא סתם מדונה שרה:" לייק אה וירג'ן... אווווו..."

למעלה