יש חדש

רעות 85

New member
יש חדש

היום הרכזת שלי באה, עם המפקחת. והן יושבות איתי במשרד, פתאום באה מישהי שעובדת ומלכלכת עליי מול הפרצוף שלי אבל בעקיפין.. היא אמרה "יש בנות שצריכות לצאת עם כתם על הקורות חיים והן יוצאות נקיות" ועוד כמה דברים כאלה מגעילים.. אני לא אכתוב הרבה כי זה עושה לי רע, אבל היא הייתה ממש כלבתא. ואיך שהיא הלכה אני מה זה בכיתי, ממש נשפכתי שם.. די כבר נמאס לי מהמקום המסריח הזה!!!!!!! והמפקחת הייתה בשוק, היא לא צפתה את זה, ומסתבר שהרכזת הדפוקה שלי (שאחרי ההסתברות הזו היא אכן דפוקה) לא טרחה בכלל לידע את המפקחת, והמפקחת אמרה לה "זה באמת נכון??" וישר הרכזת מתגוננת ומאשימה אותי!!! אותי!!! שלא הייתי בסדר וזה.. למזלי יצאתי מזה טוב ואולי אני משתחררת ב1 ליולי ולא לאוגוסט.. אבל אלוהים גדול עד אז. זהו רק רציתי לעדכנכם.

M o n a L i s a

New member
יו...אני פשוט לא מאמינה!

למה שירות לאומי צריך להיות כזה סבל בשבילך?! אני מאחלת לך שתשתחררי ב1 ליולי, ואני מקווה שתמשיכי במקום אחר ובעמותה אחרת - כי באמת שזה לא אמור להיות ככה. תודה על העידכון, אני מחזיקה לך אצבעות!

איפה את משרתת? :/

ומה עושים לך שם שרע לך? סורי, פספסתי את הסיפור שלך :( אבל מממ 1 ביולי זה עוד ממש ממש קצת !!!

רעות 85

New member
אפשר לשאול

"האגודה להתנדבות". השנה כולם איכזבו אותי. הבוסית, המנכ"ל, האנשים (שהשתנו בעקבות הריכולים של הבוסית), והכי הכי, הרכזת, שהאמינה לכל מילה של הבוסית (כולה בת 23 הבוסית וחושבת שמי היא בכלל), שהשפילה אותי, סיפרה לכולם דברים שסיפרתי לה וביקשתי שישארו חסויים. סבלתי, הבלגתי, ספגתי. דיבררתי עם המפקחת. לא יכולתי עוד. והנה, צדיקה אחת בסדום. איזה סדום, עיראק, לבנון. היא כזאת מקסימה, והיא בשוק חייה. הרכזת הדפוקה שלי לא סיפרה ולא דיווחה לה כלום. היא תסדר לי דברים, תדבר עם אנשים, ובנתיים אני בבית.. עדכון נוסף בקרוב.

רעות 85

New member
וילדונת בכותונת חמודה

לכי קצת אחורה, 2-3 דפים, כתב שם הכל. פשוט זה סיפור נוראאא ארוך.. ומדכא גם..

עכשיו קראתי. וזה נורא :((

זה נשמע שאת לא נהנת במקום השירות אפילו לא דקה אחת !! וכל הזמן רק בוכה , זה לא מה שאמור לקרות :/ אוי, לא ידעתי שהאגודה לשירות לאומי כזאת חרא, אני הולכת לשרת דרכה שנה הבאה, זה די מפחיד אותי :( במיוחד בהתחשב בעובדה שמספרים כי במקום בו אשרת יש איזו אחת ממש זונה שמנצלת :( שמעתי על זה גם מבנות שירות וגם מהרכזת ועם המזל שלי אני בטוח אקבל אותה.. טחחח עצוב. טוף נקווה לטוב, לא? :]

למעלה