יש חדש? משהו מעניין קרה בעולם הפוקימון בשלוש שבועות האחרונים?
D Dragonite New member 20/10/00 #2 לא קרה הרבה יצא גולד וסילבר... אגב, אנחנו מחפשים מנהל פורום חדש... רוצה את התפקיד?
M mr. man New member 20/10/00 #3 לא עכשיו יצא באנגלית? יופי! רק שאין לי זמן לשחק!!!! יש לי חומר של שבועיים להשלים בבית ספר ועוד 4 מבחנים שלא עשיתי!! כנ``ל עם ניהול הפורום.
לא עכשיו יצא באנגלית? יופי! רק שאין לי זמן לשחק!!!! יש לי חומר של שבועיים להשלים בבית ספר ועוד 4 מבחנים שלא עשיתי!! כנ``ל עם ניהול הפורום.
ט טל16 New member 20/10/00 #4 מסכן... בכל מקרה בקשר לניהול הפורום- אני עדיין חושבת שדרגונייט צריך להיות המנהל!
ט טל16 New member 20/10/00 #7 אבל.... כנראה שרק אתה חושב ככה אז גם אם רציתי (ואני לא) אז אני לא הייתי מנהלת את הפורום! אז מי מתנדב?
אבל.... כנראה שרק אתה חושב ככה אז גם אם רציתי (ואני לא) אז אני לא הייתי מנהלת את הפורום! אז מי מתנדב?
M mr. man New member 20/10/00 #8 בסדר בסדר... אם אתם מתעקשים... טוב! אני אנהל את הפורום בשבילכם... העומס שלי יגמר עוד שבוע ככה ממילא..
בסדר בסדר... אם אתם מתעקשים... טוב! אני אנהל את הפורום בשבילכם... העומס שלי יגמר עוד שבוע ככה ממילא..