יש חדש על המדף.

brotos

New member
יש חדש על המדף.

חריקות גסיסה אחרונות נשמעו היום מכיוון הכוננית העתיקה שלי, ירושה קצת בעייתית מסבתא שעדיין לא מתה, כשהנחתי עליה היום את שלוש הרכישות האחרונות שלי, תוצר לוואי מבורך של עלייה לרגל הרגילה לירושלים בירתנו ובתו השמיני מקום קודשנו: מאיר אריאל - וגלוי עיניים...: מה אומר ומה אגיד? מאיר אריאל הוא כמו מעיין בלתי נדלה, כותב מחונן, בעל נפש אומן אמיתית. בחיי. "אגדת עם" הוא כנראה מהשיאים הליריים של מאיר, ומן הסתם של המוזיקה הישראלית. "שדות גולדברג" זה דמעות. "לילה שקט" זה אולי ההמנון של כל חייל עם "נשק על הכתף, גיטרה מתחת למיטה" (וזה בכלל של ברי). ומאיר זה מאיר, שהוא הפסקול של החיים. Greatful Dead - American Beauty : עוד לא שמעתי אבל המוכר הבטיח שאני "יעוף עם זה", ומה, נקווה שלא נגמור כמו דדלוס. לא נראה לי שיש קשר אבל בכל מקרה הסרט הנושא את אותו שם הוא אחד המעולים, אני ממליץ. CSN&Y - Four Way Street: אין, הם פשוט אדירים. דג'ה וו הוא מהיציאות הגדולות של המוזיקה. פשוט פיסה מושלמת של רוקנ'רול. מקווה שההופעה לא תאכזב.

Aeroguy

New member
שני אלבומים מופלאים!

ואת שניהם שמעתי היום בצירוף מקרים שכזה...

afon

New member
וגלוי עיניים

תקליט שנחת אצלי לא מכבר, אין הרבה מה להגיד, מאיר אריאל בכלל לא ראוי להיקרא כותב, הוא אחד מגדולי המשוררים העיברים. מילים שמתארות רגשות בצורה כל כך כנה, אמיתית ונכונה קשה למצוא, בכל שפה. מישהו בפורום פעם אמר שאחת המעלות היחידות שיש בלהיות ישראלי זה להבין את שפתו של מאיר אריאל, מה שנכון נכון.

למעלה