יש חדשות!

REDbloodedMAN

New member
יש חדשות!

לא... זה לא לגבי דיסק, הגברת מתגרשת
דיי עצוב כל העיניין.

Eilleen

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בחיים לא חשבתי שהשניים האלה יתגרשו

MiriOrit

New member
כנראה בגלל שהיא כבר לא ברשימת 100 הסקסיות

סיפרו לי היום בצהרים... לא האמנתי. זה כאילו אף אחד כבר לא מצליח בנישואים

Eilleen

New member
אני מצליחה ממש בשלי. בלי עין רעה.

כמובן, שיש לי יתרון כי אין לי באמת טבעת, או בעל ולא עברתי את כל העניין המתיש הזה של ההרעבה העצמית לפני החתונה או החתונה עצמה או הפתיחת מתנות או לגור עם מישהו או שיהיה לי חבר או חברה או דג ממש חברותי באקווריום או משהו כזה
כןןן....נראה לי שהנישואים האלה יצליחו ממש

SHANIA MY MUSIC

New member
מההההההההה לא יכול להיות זאת בטח שמועה

קשה לי להאמין ועוד אחרי שיש להם ילד משותף כל כך קטן זה נשמע לי ממש הזוי אני מקווה שזה לא נכון אני ממש בהלם...

DIGITAL MAN

New member
אמממ נכנסתי במיקרה לשאול מה איתה ו...

אנ רא את ההודעה הזאת, נו טוב אני לא מתענין בחייה האישיים, למעשה היא קצת נישכחה אצלי אבל עשיתי קצת סדר אצלי במחשב, וראיתי את השם שלה, התמלאתי געגועים ושמתי את הדיסק שלה שמתנגן עכשיו, ורציתי לדעת להיכן היא נעלמה אז אני מבין שיש דיסק חדש בדרך שיהיה לה בהצלחה

יש לי הרגשה שהדחייה הבלתי פוסקת של האלבום

קשורה לזה. משהו אומר לי שהיא תצטרך למצוא מלחין/מפיק/סונגרייטר חדש ולא בטוח שבמעמדה שווה לה לצאת ל"הרפתקאות" שכאלה. לא מזמן ראיתי שהיא אמרה שהיא ב"שבתון קבוע", כלומר בגלל הגירושין, סביר להניח שהיא לא תסתכן בהוצאת אלבום עם מפיק/מלחין אחר. אם היא תעשה את זה, כדאי לקוות שרוב העבודה בוצעה על ידה עד כה, כך שסגנון השירים יישאר פחות או יותר אותו דבר ואז היא תוכיח את כישרונה (לבד) לכולם. הסיכון הוא שזה לא יקרה, ואז ממעמד של אחת הזמרות היוצרות המצליחות ביותר היא תיחשף כבובה של בעלה, כשרוב העבודה בוצעה על ידו והיא תרד למעמד של סתם עוד פרפורמרית (מעולה, אבל בכ"ז, הבושה). בקיצור, סיטואציה ממש לא פשוטה, כשאני לא צופה בה סיום טוב מבחינת המעריצים. עם כל הצער, אני מעריך שבטווח הקרוב לא יהיה לנו אלבום חדש, אם בכלל

Eilleen

New member
ללא נושא

In Touch Weekly is reporting: "Shania is hopeful that the breakup won't impact her music since three of her hit albums have been produced by Mutt. "Shania has a 2008 release date for her next album but wants to SCRAP the tracks she already laid down with Mutt and start from scratch(!לעזאזל) She is going to prove to the world she can make it without him", says the friend." עכשיו נאלץ לחכות עוד שנתיים.. מבחינה מקצועית זה יעשה לה טוב היא תצטרך להעסיק את עצמה במשהו ותצא מהשאננות שהיא נכנסה אליה...אבל........מעניין אותי מה באמת קרה שם

למעלה