יש זמרת מוכשרת

וייפי

New member
יש זמרת מוכשרת

מאוד ויפה ביותר שמשום מה בארץ לא הצליחה להכות גלים ושמה הוא FAITH HILL למי שלא זוכר היא שרה את שיר הנושא של הסרט פארל הארבר there you will be -ושידרו את הקליפ שלו אולי איזה מיליון פעם בvh1?

eranmc

New member
צודקת

היא אחלה זמרת, אבל היא לא מצליחה משהו כמו מראיה, סלין וויטני למרות שיש לה קול של דיווה. היא הופיעה עם מראיה בדיווס 2000 וגם ב 1999 עם שר, טינה טרנר, וויטני, ברנדי, ליאן ריימס... ואלטון ג´ון.

omris

New member
טעות גדולה

Faith Hill מצליחה חבל על הזמן בארה"ב... המכירות של האלבומים שלה נעים בין 10 עד 20 מיליון עותקים.. היא כבר לא מעט שנים בתחום ופשוט כאן במדינה לא יודעים לפרגן למוסיקה משובחת ע"ע מריה ועוד המון זמרות וזמרים (ע"ע Brian McKnight הגדול ו BoyzIIMen האלילים ..) שהצליחו ומצליחים בענק בארה"ב ...................

eranmc

New member
השירים שלה מצליחים אם אני לא טועה

רק בקנדה. ובמצעד האמריקאי היא חלשה. ד"א יש לא גם ילד שלישי.

omris

New member
לא יודע מה איתך אבל יש לי

המון קשרים בארה"ב והייתי שם לא מעט למשך תקופה מסוימת .. היא הצליחה שם מאוד .. מכירות עצומות

MC4eva

New member
בקשר ל- boys2men....

הם כבר ממש לא מצליחים בארה"ב בת"ק הזו. קראתי נראה לי ב FOMM שהם מחרו ממש ממש קצת מהאלבות החדש שלהם פחות מגליטר יעני 200 ומשהו... לא יודע.

MC4eva

New member
לא מעריכים אותה בארץ בגלל שהיא שרה

"קאנטרי" ומי כבר שומע "קאנטרי" בארץ?!?!?!?! וערן היא מצליחה חבל"ז במצעדים האמריקאים לא רק בקנדה , כמו שאתה חושב. היא הפכה בעצם לשנאייה טוואין החדשה שהייתה ענקית ענקית (עכשיו נראה לי היא מקליטה דיסק חדש... לא יודע)!!! לדעתי היא לא משהו. וגם הקול שלה לדעתי הוא לא משהו. מי היא בכלל?!?! :)

eranmc

New member
טוב אם לירן אומר אז אין להתווכח :)

תמיד חשבתי שהיא מוקפחת. בקשר לבויז טו מן - ככה זה שכל המוזיקה מתבססת על שקר אחד גדול. 1999 או 1998 היו לתחילת כל החרא.

MC4eva

New member
:)

גם אני חושב שהשנים האלה זה תחילת כל החרא--->אבל חרא ממש כייפי--->מה היינו עושים בלי בריטני וכל אלה :)

eranmc

New member
ההינו שומעים יותר איכות

רוב השירים ב MTV דומים. נותנים לילדה מטומטמת קצת מייק אפ, שמים לה ציצי ושיער בלודיני.

roimc

New member
לא...

מצטער לומר לך בדקתי והיא לא מצליחה משהו במצעדי הסינגלים בארה"ב. אם אתה מדבר על מצעדי הקאנטרי אז זה משהו אחר שם היא באמת מצליחה אבל מה שבאמת נחשב זה ה-HOT 100 ושם היא לא מצליחה. לא נורא, גם שנאיה טווין וג´ארת´ ברוקס שמוכרים כמו חיות בארה"ב לא מגיעים במצעד שם למקום הראשון עם הסינגלים. זה האלבומים שלהם מצליחים...

eranmc

New member
זהו ככה אני רואה את זה

אבל אנשים שדווקא מצליחים בבילבורד לא מוכרים הרבה. בכל אופן שאנייה טוואין היא ממש לא יאומנה (יש מילה כזאת?) אחד מהאלבומים שלה מכר כמעט 30 מיליון. שלא נדבר על אלאניס מוריסט.

omris

New member
על מה אתם מדברים??? אתם

מסתכלים על מצעד הבילבורד העדכני ... והיא בכלל לא שם כי אין לה עוד אלבום חדש .. האלבום האחרון שלה היה Breathe שיצא ב 1999 שאגב מומלץ ביותר עם שירים משובחים .. היא זמרת גדולה עם קול מדהים ... קצת ידע על המוסיקה בארה"ב ..... לא לבדוק רק לפי המצעדים

וייפי

New member
פייט היל-עידכון חשוב

אכן אלבומה breathe הוא אלבומה האחרון והוא מסוף שנת 1999!האלבום הוא מדהים ואיכותי!ומי שטוען/ת שאין לפייט היל קול -אז אתם ממש טועים!כי יש לה כל מאוד מיוחד!והיא שרה כבר יותר מ10 שנים והיא מאוד מאוד מאוד מצליחה מבחינת מכירות בארה"ב!אולי כרגע היא לא בראש המצעדים אבח הסיבה לכך טמונה בכך שהיא לא שיחררה סינגל כבר זמן רב! ולגבי העובדה ש breathe הוא אלבומה האחרון של פייט!זה ממש לא נכון כי היא הקליטה את השיר המדהים של פארל הארבר בסוף 2001! האמת שאני מוכרח להודות שהתחלתי לקנות את הדיסקים של פייט רק בגלל שהיא נראתה לי יפה בצורה מדהימה!רק חבל שאינני יודע אם יופיה הוא תוצר של שעות ארוכות על שולחן הניתוחים.....ויש לה ילד שילשי?ואוווווו!!!!איזה גיזרה בשביל ילד שלישי!לא יאומן

eranmc

New member
קול כותבים ככה :)

ואולי היא לא עשתה ניתוחים אבל מה שבטוח כל אמן ואני מדגיש כל אמן כולל סלין דיון, עובר טיפולי יופי כל יום בעשרות אלפי דולרים. בכלל כמו שהראו ב BECOMING בציק אפשר לשנות את האדם עם מייקאפ. כמו דיידו שהיא נראית חלקה ויפה אבל יש לה פנים מחוררות.

למעלה