מאוד ויפה ביותר שמשום מה בארץ לא הצליחה להכות גלים ושמה הוא FAITH HILL למי שלא זוכר היא שרה את שיר הנושא של הסרט פארל הארבר there you will be -ושידרו את הקליפ שלו אולי איזה מיליון פעם בvh1?
היא אחלה זמרת, אבל היא לא מצליחה משהו כמו מראיה, סלין וויטני למרות שיש לה קול של דיווה. היא הופיעה עם מראיה בדיווס 2000 וגם ב 1999 עם שר, טינה טרנר, וויטני, ברנדי, ליאן ריימס... ואלטון ג´ון.
Faith Hill מצליחה חבל על הזמן בארה"ב... המכירות של האלבומים שלה נעים בין 10 עד 20 מיליון עותקים.. היא כבר לא מעט שנים בתחום ופשוט כאן במדינה לא יודעים לפרגן למוסיקה משובחת ע"ע מריה ועוד המון זמרות וזמרים (ע"ע Brian McKnight הגדול ו BoyzIIMen האלילים ..) שהצליחו ומצליחים בענק בארה"ב ...................
"קאנטרי" ומי כבר שומע "קאנטרי" בארץ?!?!?!?! וערן היא מצליחה חבל"ז במצעדים האמריקאים לא רק בקנדה , כמו שאתה חושב. היא הפכה בעצם לשנאייה טוואין החדשה שהייתה ענקית ענקית (עכשיו נראה לי היא מקליטה דיסק חדש... לא יודע)!!! לדעתי היא לא משהו. וגם הקול שלה לדעתי הוא לא משהו. מי היא בכלל?!?!
מצטער לומר לך בדקתי והיא לא מצליחה משהו במצעדי הסינגלים בארה"ב. אם אתה מדבר על מצעדי הקאנטרי אז זה משהו אחר שם היא באמת מצליחה אבל מה שבאמת נחשב זה ה-HOT 100 ושם היא לא מצליחה. לא נורא, גם שנאיה טווין וג´ארת´ ברוקס שמוכרים כמו חיות בארה"ב לא מגיעים במצעד שם למקום הראשון עם הסינגלים. זה האלבומים שלהם מצליחים...
אבל אנשים שדווקא מצליחים בבילבורד לא מוכרים הרבה. בכל אופן שאנייה טוואין היא ממש לא יאומנה (יש מילה כזאת?) אחד מהאלבומים שלה מכר כמעט 30 מיליון. שלא נדבר על אלאניס מוריסט.
מסתכלים על מצעד הבילבורד העדכני ... והיא בכלל לא שם כי אין לה עוד אלבום חדש .. האלבום האחרון שלה היה Breathe שיצא ב 1999 שאגב מומלץ ביותר עם שירים משובחים .. היא זמרת גדולה עם קול מדהים ... קצת ידע על המוסיקה בארה"ב ..... לא לבדוק רק לפי המצעדים
אכן אלבומה breathe הוא אלבומה האחרון והוא מסוף שנת 1999!האלבום הוא מדהים ואיכותי!ומי שטוען/ת שאין לפייט היל קול -אז אתם ממש טועים!כי יש לה כל מאוד מיוחד!והיא שרה כבר יותר מ10 שנים והיא מאוד מאוד מאוד מצליחה מבחינת מכירות בארה"ב!אולי כרגע היא לא בראש המצעדים אבח הסיבה לכך טמונה בכך שהיא לא שיחררה סינגל כבר זמן רב! ולגבי העובדה ש breathe הוא אלבומה האחרון של פייט!זה ממש לא נכון כי היא הקליטה את השיר המדהים של פארל הארבר בסוף 2001! האמת שאני מוכרח להודות שהתחלתי לקנות את הדיסקים של פייט רק בגלל שהיא נראתה לי יפה בצורה מדהימה!רק חבל שאינני יודע אם יופיה הוא תוצר של שעות ארוכות על שולחן הניתוחים.....ויש לה ילד שילשי?ואוווווו!!!!איזה גיזרה בשביל ילד שלישי!לא יאומן
ואולי היא לא עשתה ניתוחים אבל מה שבטוח כל אמן ואני מדגיש כל אמן כולל סלין דיון, עובר טיפולי יופי כל יום בעשרות אלפי דולרים. בכלל כמו שהראו ב BECOMING בציק אפשר לשנות את האדם עם מייקאפ. כמו דיידו שהיא נראית חלקה ויפה אבל יש לה פנים מחוררות.