יש!!! זכיתי במצעד!!! מה אני צריך לעשות עכשיו?
מ מפתח של חביתוש New member 18/8/06 #9 ../images/Emo45.gif, זאת במידה (!) והמייל בפרטי יצירת הקשר שלך נכון.
L lool3 New member 18/8/06 #10 טחחח יש אנשים שבשבילם זה לא "כולה כרטיסים להופעה" למה אתה כל הזמן חושב על הפרסים?!
ה ה ב ו ב ה New member 18/8/06 #12 אני שמחה בחלקי שזכיתי בפרס של הכרטיסים.. אין לי טענות... חוץ מאשר אולי לזכות ברכב.. בית.. משו כזה
י ילדת האהבה של הצאט New member 18/8/06 #14 הקטע עם הטלפוןן ממש פתטי...סליחה שאני אומרת את זה.. אבל בתשלום חודשיי קבוע? כאילו אני כברר משלמת עם התשלומים האלהה את מחיר הפלאפון.
הקטע עם הטלפוןן ממש פתטי...סליחה שאני אומרת את זה.. אבל בתשלום חודשיי קבוע? כאילו אני כברר משלמת עם התשלומים האלהה את מחיר הפלאפון.
ה ה ב ו ב ה New member 18/8/06 #16 יש בזה משהו תחשבי שאת מקבלת מסלקום למשל פלאפון מתנה ובכוכבית קטנה רשום, שאת מתחייבתלשלם כל חודש X כסף למשך 36 חודשים... אבל אל תשכחי שזה "חינם"
יש בזה משהו תחשבי שאת מקבלת מסלקום למשל פלאפון מתנה ובכוכבית קטנה רשום, שאת מתחייבתלשלם כל חודש X כסף למשך 36 חודשים... אבל אל תשכחי שזה "חינם"
י ילדת האהבה של הצאט New member 18/8/06 #21 חחח בדיוק על זה אני מדברת... את צריכה לשלם פהה תשלום חודשי קבועע ל36 חודשים שזה המסלול ואת כבר משלמתת על המחיר המלא של הטלפון.אז זאת כבר לא מתנה.
חחח בדיוק על זה אני מדברת... את צריכה לשלם פהה תשלום חודשי קבועע ל36 חודשים שזה המסלול ואת כבר משלמתת על המחיר המלא של הטלפון.אז זאת כבר לא מתנה.
א אוהדפרץ New member 18/8/06 #22 באמת לא שווה חחחח עכשיו שחושבים על זה מי שזוכה בפאלפון לא צריך ליהיות בכלל מאושר חוץ מזה שהוא היה בטקס ושהוא זכה הרי ממילא אני משלם על הפאלפון אז אני ילך לקנות חחח איזה טימטום
באמת לא שווה חחחח עכשיו שחושבים על זה מי שזוכה בפאלפון לא צריך ליהיות בכלל מאושר חוץ מזה שהוא היה בטקס ושהוא זכה הרי ממילא אני משלם על הפאלפון אז אני ילך לקנות חחח איזה טימטום
מ מפתח של חביתוש New member 18/8/06 #17 גצו, בוא ספר לנו, מה תנאי התוכנית? (כמובן אם אתה יכול לספר ..)
ג גצו36 New member 18/8/06 #19 בנתיים לא יצרו קשר.... (חוץ מזה שאני לקוח v.v.v.v.v.v.i.p של אורנג'....) אני כבר יראה מה התנאים...