יש התקדמות?

Eyal ST

New member
הפתעההפתעה אבל שלא כצפוי

בדקתי טו בהגדרות כי תמיד הייתי משנה סתם ככה את שם הקובץ. אני מודע לעובדה שתשעים אחוז מקבציי הכוללים עשרות ג'יז הינם הקלטות טלוויזייה משובחות..וללא תרגום. כל מי שתהה אם יוכל לקבל דיוידי ריפ ממני אז אני לא מקור משובח לעניין.. פרק טלוויזיה אצלי הוא 100 מגה של מידע לפחות ואז זה אומר שהוא על הפנים.. יש לך מושג למה סרים באיכות פנטסטית לעתים משנים את התזמון בהתאמה שבין התמונה והקול ואיך משנים את זה?

P0P

New member
אולי הסרטים הפנטסטיים לא טובים?

אולי הם קיבלו ניוק או שצריך להוריד עוד פעם את הקובץ או משהו כזה תשאל בפורום DIVX שמה יודעים ומבינים בזה.

android

New member
מחשב חלש אולי? תן פרטי מחשב

בחיי. אני מרגיש עכשיו כמו פורום סרטים ו divx או תוכנה וחומרה:) אם אתה צריך..אז אין צורך ללכת כל הדרך על לפורומים אחרים.. אפשר גם כאן.. נראה לי שאני אוכל לעזור (אבל לא בטוח.. :)

Eyal ST

New member
תודה, הנה

אמרו לי לבדוק את הקודקים ולעדכנם או להחליף. ג'יספוט שקישורי הפורום שהזכרנו... איך משתמשים? שאלה טובה

itstzar

New member
נורא פשוט

GSPOT מיועדת לבדוק אם יש לך הקודקים הנכונים ואם הסרט תקין כל מה שצריך לעשות זה לפתוח את הסרט בעזרת התוכנה והיא תיתן לך את כל הפרטים

Eyal ST

New member
השאלה שלי

האם אתה יודע להדריך אותי לקרוא את התוכנה?

Eyal ST

New member
האחרונה.מהאתר תמיכה.

תכנסו לשם חבר'ה למה יש שם הרבה אנשים שלא זוכי0 למענה על בעיות מטופשות!! מצווה! העם הנבחר!!!

חברה לא צריך לריב חבל

המטרה של הפורום פה היא לעזור וכמו שאמרתי תרמו כמה שיותר לפורום בשביל שכולם יהנו ויפיקו תועלת מפורום יש לכם תרגום תתרמו אל תשאיו במחשב סתם. אני פונה לכל חברי הפורום ללא יוצא מן הכלל......... אם תרצו אין זאת אגדה.

Eyal ST

New member
תגידו..סוף השרשור לא ראוי למחילה..?

כלומר להחזירו למעלה בחזרה...

למעלה