יש התקדמות

מממאיה35

New member
חוויות ההרכבה

לא כיף בכלל
אבל התוצאה שווה
... מיינתי לפי צבעים, ואני מסדרת על גבי לוחות שיש לי את כל החלקים לפי הצורה שלהם. קל לסדר אותם כשכולם עם הכיוון הנכון שלהם כי אפשר לזהות את הכיוון לפי התמונה (ברוב המקרים). ואז אני מרכיבה לפי הצורות, עוברת חלק חלק. מעט מאוד מההרכבה נעשית על סמך זיהוי חלק שמתאים לחלק אחר בגלל שמשלים את התמונות. התמונות מאוד קטנות ולא ברורות, ולכן כמו שאמרתי עיקר ההרכבה היא לפי צורות.. בקיצור - אני לא ממש נהנית, בעיקר עבודה טכנית (של לסדר = לפרוס את כל החלקים ואח"כ להרכיב לפי צורות) אבל כאמור, אני מקווה, שהתוצאה תהיה שווה. וגם נצל"ש - יש לי תמונות מהמפגש. בעיקר של הפאזלים של האדרים ושלנו סביב לשולחן. לפרסם פה לא נראה לי כי יזהו אותנו, לכן מי שרוצה שישלח לי מסר עם המייל שלו ואשלח לכם במייל. ועוד נצל"ש. לא עמדתי בפיתוי וקניתי היום 5000 של רוונסבורג - המזלות. התמונה - בצבעים כהים ולא כמו שמופיע באתר. אבל הפאזל מהמם לדעתי
וקניתי את זה במצבע של 1+השני ב 50%. תשאלו מה השני שקניתי? אז זהו שאין. כי מצאתי זוג בחנות שקנה גם הוא 3000 אז לקחנו ביחד את המבצע.הפאזל יכחה שאעבור דירה כי בביתי הקט אין לי לא מקום ולא ולחן להרכיב אותו. אז לנדוניה

123נעמי

New member
זה נראה עבודת נמלים

תתחדשי על ה5000 חלקים באמת יש הבדל במציאות מהתמונה באינטרנט? גם בחלקים עצמם -( תפתחי את הקופסא שהחלקים יוכלו לנשום קצת
) או רק בתמונה על הקופסא?

ssyוM

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif

בואנה כל הכבוד ...|! איזו התקדמות יפה ...ואני יודעת כמה הפאזל הזה קשה . אולי הרכבת הפוטומוזאיק שלי איטית יותר בגלל החלקים הכהים שבו ( ואולי בגלל שאני צריכה לפנות יותר זמן להרכבה
) תתחדשי

מממאיה35

New member
ושניתי תחתימה ../images/Emo13.gif

חשבתי לכתוב גם אני חתיכה בפורום הכי מורכב בתפוז, בסוף הבאתי התחכמות אחרת

פאני10

New member
טוב, אני רואה

שצריך חתימה אישית. לא חשבתי על זה כשנרשמתי. הולכת לחשוב על משהו.

ssyוM

New member
../images/Emo47.gif על החתימה../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo6.gif

למעלה