חוויות ההרכבה
לא כיף בכלל
אבל התוצאה שווה
... מיינתי לפי צבעים, ואני מסדרת על גבי לוחות שיש לי את כל החלקים לפי הצורה שלהם. קל לסדר אותם כשכולם עם הכיוון הנכון שלהם כי אפשר לזהות את הכיוון לפי התמונה (ברוב המקרים). ואז אני מרכיבה לפי הצורות, עוברת חלק חלק. מעט מאוד מההרכבה נעשית על סמך זיהוי חלק שמתאים לחלק אחר בגלל שמשלים את התמונות. התמונות מאוד קטנות ולא ברורות, ולכן כמו שאמרתי עיקר ההרכבה היא לפי צורות.. בקיצור - אני לא ממש נהנית, בעיקר עבודה טכנית (של לסדר = לפרוס את כל החלקים ואח"כ להרכיב לפי צורות) אבל כאמור, אני מקווה, שהתוצאה תהיה שווה. וגם נצל"ש - יש לי תמונות מהמפגש. בעיקר של הפאזלים של האדרים ושלנו סביב לשולחן. לפרסם פה לא נראה לי כי יזהו אותנו, לכן מי שרוצה שישלח לי מסר עם המייל שלו ואשלח לכם במייל. ועוד נצל"ש. לא עמדתי בפיתוי וקניתי היום 5000 של רוונסבורג - המזלות. התמונה - בצבעים כהים ולא כמו שמופיע באתר. אבל הפאזל מהמם לדעתי
וקניתי את זה במצבע של 1+השני ב 50%. תשאלו מה השני שקניתי? אז זהו שאין. כי מצאתי זוג בחנות שקנה גם הוא 3000 אז לקחנו ביחד את המבצע.הפאזל יכחה שאעבור דירה כי בביתי הקט אין לי לא מקום ולא ולחן להרכיב אותו. אז לנדוניה