יש השתתפות של קופ"ח בתרומת ביציות

רויצו

New member
כמה זמן צריכים להמתין

כמה זמן צריכים להמתין לתרומת ביציות באסותא? והאם אפשר באסותא ללכת על בטריים ולא על מוקפאים? מה הבדלי המחירים בין טריים למוקפאים באסותא? תודה

בובשילה

New member
זמו המתנה

היי רויצו, אני חיכיתי באסותא בערך 4 חודשים. זה משתנה כל הזמן תלוי בממתינים ואם תתאימי לתאריכים שלהם כשיסעו. לפי מה שאני יודעת אין הבדלי מחירים בין טריים למוקפאים. המחיר הוא 3200$ לשתי האופציות. אני קיבלתי 8 ביציות שמתוכם הופרו 7 עוברים. 2 הוחזרו לי טריים ועוד 4 הקפיאו בשתי מבחנות נפרדות. אם את רוצה טריים המחזור שלך צריך להתאים לתאריך שהם נוסעים לקייב וזה בערך פעם בחודש. את צריכה להיות בערך באמצע המחזור (הרירית צריכה להיות מספיק עבה). לצערי אני עדיין לא בהריון, אולי בפעם הבאה.

|א-ת|האם תוכלי לעזור לנו בכמה שאלות

אם זכור לי, הזכרת פעם את נושא PP או BB (אני לא זוכר בדיוק) שנעשה במהלך היסטרוסקופיה ומעלה את סיכויי השתרשות הביצית, אם תוכלי להוסיף עוד כמה פרטים או מידע בנושא. פלפל לקראת הוטסרו ואנחנו רוצים לדעת כמה שאפשר. שמענו שביופסיה במהלך היסטרו גם מעלה את הסיכויים, האם זה נכון

../images/Emo32.gif יש לנו כמה שאלות

אם זכור לי, הזכרת פעם את נושא PP או BB (אני לא זוכר בדיוק) שנעשה במהלך היסטרוסקופיה ומעלה את סיכויי השתרשות הביצית, אם תוכלי להוסיף עוד כמה פרטים או מידע בנושא. פלפל לקראת הוטסרו ואנחנו רוצים לדעת כמה שאפשר. שמענו שביופסיה במהלך היסטרו גם מעלה את הסיכויים, האם זה נכון

סביון1

New member
עניתי לכם במסר אבל אנצל את ההזדמנות

לבקש ממי שמכירה את השיטה (פיפל) לתת מידע לפלפל ומלח אודותיה, כי אני אמנם הזכרתי אותה אבל לא ממש בקיאה בפרטים.

נועם@בת

New member
פיפל זאת לקיחת ביופסיה של רירית

הרחם. מחדירים צינורית דקה (לא נעים אבל אם רפויים מספיק אז לא נורא) לתוך הרחם ודוגמים בעזרתה קטע של הרירית. מסתבר שלפיפל יש השפעה טובה על אחוזי ההצלחה בחודש אחרי ולכן כיום יש טיפול שהוא שכלול של הפיפל. במקום דגימה חד פעמית שורטים עם הצינורית כמה פעמים את רירית הרחם במספר מקומות. מנסיונות שעשו עולה שטיפולי IVF שנעשים חודש אחרי הפיפל הזה הם בעלי אחוזי הצלחה גבוהים יותר. מניחים שהשריטות האלה מעוררים צמיחה טובה יותר של הרירית ומאפשרים קליטה באחוזים גבוהים יותר. אני לא יודעת עד כמה התוצאות מובהקות, אבל בהרבה מקומות מנסים את זה כטיפול אחרי מספר כשלונות. נועם ~שגם הפיפל לא עזר לה~

שיר5520

New member
קצת סדר

בשנת 2001 הוגש ע"י המדיקל סנטר בג"צ לקבלת החזרים על ביציות מחו"ל שמגיעות לכאן מופרות וקפואות. בתגובה לבג"צ תוקנה תקנה בחוק הבריאות שצריך לתת החזרים. מדובר רק בטיפולים שנעשים בחלקם בארץ! וכן, מדובר בהחזרים חלקיים, כל קופה לפי מה שמתחשק לה. מכבי מחזירים 6700, כללית בערך 3000, לפי מצב הרוח... המדיקל סנטר מתכנן להגיש בג"צ נוסף בקרוב שיכריח את משרד הבריאות להגדיר סכום מסוים, אותו כל הקופות צריכות להחזיר. בכל אופן, לטיפולים שנעשים לחלוטין בחו"ל, מעוברים טריים אין שום החזרים. ובקשר לקפואים טריים - כמעט כל הרופאים אומרים בבירור שאחוזי ההצלחה בעוברים טריים גבוהים בהרבה! גם בועדות בכנסת כשדובר על הנושא, כל הרופאים, של כל הקופות הסכימו על כך. ועוד משהו, מכל ההתכתבויות כאן אני רואה פתאום שמות חדשים. חבל שאינכם מצטרפים למאבק שלנו - כל מה שאנחנו צריכים זה שיעמדו מאחורינו כמה שיותר נשים. לא חייבים לעשות שום דבר ובטח שלא חייבים להיחשף! מי שמעוניינת להצטרף מוזמנת לכתוב למייל: [email protected] בהצלחה לכולן!

למעלה