יש הצעות...

יש הצעות...

קודם כל אני מצטער על פתיחת הודעה בלי שרשור אבל הנושא שלי לא באמת התחבר לכל השרשורים... אני לא יודע עם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה אבל בכל זאת אנסה...! טוב... אתם צריכים להבין אותי, זה קשה לי לכתוב את זה, אז זה ככה... אני בחור כמעט בן 17 שאני מאמין שנראה די טוב... ואמרו לי את זה די הרבה... יש לי גוף מוצק בעל גיזרת שרירים יפה ומכובדת (שעבדתי עליה קשה מאד..) אני משקיע בעצמי אבל לא יותר מידי... תמיד חלמתי להופיע בעיתונים במודעות.. לא יודע.. כמו מחירת תחתונים של "דלתא" וכאלו להופיע לדגמן...(ולהרוויח כסף משלי...) אך, אין לי את הכסף לבוק או לצילומים שעולים הרבה כסף אבל בכל זאת אני רוצה להיכנס לעולם הדוגמנות! יש הצעות כלשהן? או דרכים? והמלצות? איך לחדור לעולם הדוגמננות בלי להשקיע הון עתק! תודה מראש!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifלדעתי אתה יכול..

לשלוח תמונות לא מקצועיות אבל טובות שלך ליולי ואימג' וכ'ו וללכת לראיון איתם. אם הם יקבלו אותך ויבקשו בוק תגיד שאין לך את הכסף הדרוש, ותבקש מהם עצה. אולי הם יתנו לך בוקר במחיר מוזל..

כן...

אבל לאיפה.. לאן... איך להתחיל... ואיך בכלל לבקש שיצלמו אותי... אני לא מתבייש אבל כל פעם שאני מוריד ת'חולצה.. או מדבר קצת על עצמי תמיד מישהו מוצא איך להשתיק ולבאס אותי להגיד לי כמה שאני נרקיסיסט ומעריץ עצמי... אבל לא באמת, אני לא נרקיסיסט אני לא מעריץ את עצמי אלא רק אוהב איך שאני נראה.. ואם השנים למדתי לא לחשוף עצמי ולא להראות את הגוף או את היופי שבו בגלל האנשים הנ"ל... ועכשיו הבנתי שהם פשוט חוששים מעצמם ולא מקבלים את עצמם כמו שהם; ושזו הבעיה שלהם... בדיוק כמו שלי יש בעיות,זוהי שלהם! כשאני כן רוצה וכן מוכן אין לי לאן, איך, או מישהו שידריך אותי.. לכן הגעתי לפורום הזה...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאז שמישהו ש..

שאין לך בעיה להגיד שלדעתך אתה יפה וכ'ו לידו יצלם אותך כמה תמונות, ותשלח את זה באימייל/דואר רגיל ליולי/אימג', והם יתקשרו אליך כבר אם תמצא חן עינייך..

rAmikube

New member
תראה...

עולם הדוגמנות הוא עולם רע. פשוט רע. אתה צריך להתאמן הרבה במכון כושר, לאכול נכון, ללכת לכל מיני מקומות שכל המפורסמים הולכים וכל זה...בקיצור- ללא חיים. אתה יכול לשלוח את התמונות שיש לך לאיזה מקום שמחפשים איזה נציב לפרסומת או מודעה..משהו בסגנון. אם בכל זאת אתה רוצה "לפרוץ" אל עולם הדוגמנות אין לי מושג איך.. (הופעתי פעם בעיתון, אבל במקרה אפשר לומר). גם בן דוד שלי רצה וכל זה, והוא הלך לסוכנות וניראה לי שעשו לו גם בוק אבל ההורים שלו אמרו לחברה שלא תתקרב אליו כי אתה יודע, אחרי כמה שנים שאולי מצליחים, וגם זה די במזל - אתה ללא מקצוע וגם אם קורה לך הדבר הכי קטן בגוף או בפנים - אתה כבר לא מדגמן. בכל אופן, בהצלחה

icודליה

New member
../images/Emo110.gifלא כדאי לתלות הכל ביופי../images/Emo45.gif

לעולם אין לדעת מה יקרה - ואז תפספס את מקור ההכנסות שלך - חבל

zvozda4ka

New member
אודליה האני..../images/Emo15.gif

אם הוא רוצה להיות דוגמן,כדאי שהוא יהיה גמ יפה...

לא חשבתי לרגע...

לתלות הכל ביופי?!!?!?!?!... אני לומד פיזיקה ומחשבים בביצפר ונמצא בהגברות הכי גבוהות שיש!!!... תאמיני לי איני תולה עצמי במראה החיצוני!.... יופי האישי שלי הוא בעצם בונוס שניתן לי לא יודע ממי!

rAmikube

New member
ברור שצריך גם יופי פנימי

אך ניראה לי שאתה קצת חולם בהקיץ לגבי אם תהיה מפורסם וכל זה. מי יודע, אולי זה יקרה. אבל תזכור שיש מפיק אנשים שיכולים לעשות בך שימוש לרעה... עדיף שתיתן לשכל שלך לעבוד והתפרנס מאשר כמה שנים בצעירותך ולא מקור הכנסה לעתיד.

א ב י ג ל

New member
תראה ../images/Emo26.gif

אני לא ממש מבינה בזה. ומאיפה אתה בכלל? אבל יש סוכנות ניצבים בשם טייק טו (take 2) שם אני חושבת, אם אני לא טועה הם מצלמים אותך, אתה רושם עד כמה אתה מסכים להופיע. נגיד אם אתה מוכן בבגד ים או בעירום או משהו כזה (שמעתי על זה אני רצינית) לא יודעת אם הם יפנו אותך רק בשביל דוגמנות, אבל תנסה. הם מראים את התמונה שלך לפי מה שחברות מבקשות. נגיד חברה מסויימת תבקש נער בן זה וזה לדוגמנות בבגד ים, למשל, והם יראו את הגבול שאתה הצבת, נגיד והסכמת להופיע עד בגד ים כלומר לא "נמוך" יותר והם רואים שאתה בין הגילאים שהחברה הציבה הם יתקשרו אלייך ויגידו לך את השעות והפרטים. יקראו לך לאודישנים וכו'... השאלה היא מאיפה אתה. הסוכנות ניצבים טייק טו נמצאת על גבול ת"א גבעתיים...

חייבים להתחיל...

ממשהו... את יכולה להשיג לי פרטים נוספים או יותר מעמיקים קצת על החברה.. ותשחקי אותה בגדול אם תמצאי מישהו או מישהי שיש לה ניסיון עם החברה.. אני גר יותר בדרום אבל תחבורה זו היא אינה הבעיה שלי!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני מכירה ויש לי פרטים וכ'ו..

אבל אני מזהירה אותך.. הסוכנות הזו לא תוביל אותך לשום מקום. אתה רוצה להיות דוגמן
לך לסוכנות דוגמנים מוכרת.. לא לסוכנות ניצבים. סוכנות ניצבים לא תוביל אותך לשום מקום מנסיון.. אני מכירה ילדה שנרשמה לשם והם שלחו אותה לכמה אודישנים ושכחו ממנה.. יש להם כל כך הרבה אנשים שם, שזה מפחיד.. הנה האתר שלהם, אם אתה בכל זאת רוצה להרשם.. תלחץ גם כן, אתר מלא בשטויות. דרך האתר אתה יכול להרשם גם

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאה כן..

אתה בטח תשמח כשתיכנס לאתר ותראה "דוגמנים" בין כל הדברים שרשומים שם, אבל אני עדיין ממליצה לך בחום- זה יעזור לך ממששששש אם תלך ותשלח את התמונות שלך ליולי/אימג'.. זה מאודדד יעזור לך, פי 4858490589048045905908427832728934789 ממה שיהיה אם תירשם לטייק 2.

זה שגונת'ר התחיל מלהיות ניצב../images/Emo16.gif

לא אומר שלכל אחד מעשרות ואפילו מאות ניצבים שיש בכל סרט/סדרה יהפוך לכוכב. ובהצלחה!
ניר

למעלה