יש הפתעות

lollipop31

New member
יש הפתעות

בוקר טוב,
חברה טובה ושמנה שלי שנים לא האמינה שתגיע ליום המאושר בחייה והוא יום חתונתה.
מי יסתכל עליי בכלל...אני לא שווה סתם שמנה... ממש חוסר ביטחון מוחלט כל זה השתנה
שהכירה את בן זוגה בחתונה משותפת שהיתה להם בנאות קדומים (ליד יער בן שמן).
בכל אופן, האהבה פרחה ולכל צד יש את הצדדים החזקים יותר והחלשים אך כנראה שהם נועדו להיות יחד.
הפגישו את ההורים תוך פחות מחצי שנה טסו לחו"ל וביום חמישי הזה (אחרי שנה) הם מתחתנים בטבע
היכן שהם הכירו לראשונה ב"נאות קדומים".

אז לכל אותן בנות שאבדה להן התקווה, יש הפתעות בחיים.

יום טוב ומקסים

itay Jerusalem

New member
מזל טוב

שנכון ככה צריך להאמין ,להיות עם בטחון עת צמי וראש מורם,להיות שמנה זה לא אומר שלא יהיו אהבות ולהצליח חברתית.
יופי שהיא האמינה וזה חשוב לא לתת למצבי רוח להשתלט ,אני הכרתי ומכיר כמה שמנות ומלאות שפשוט נשמות מדהימות ,כל אחד עולם ומלואו ,וכל הכרות שהייתה לי בחיי הפרה אותי ונתן לי המן וזכיתי בחברות מתוקות פשוט ,ותמיד אהיה שם עבורן בחיי.
גם ידידתי הטובה זכתה להנשא עם רווק בן כילה היא גרושה פלוס ילדה ,יכולתי להכנס לקשר רציני אבל זה גדול עלי נפשית וכלכלית חבילה ולהכיל ילד לא שלך.
כל אחד והזמן שלו ,להיות עם האמונה לשדר שהכול קטן עלייך ,ושמנה למי שיודע זה סופר נשיות...
ואשיות מיוחדת

מזל טוב

במזל טוב ובסימן טוב

קודם כל מזל טוב שיתרבו שמחות , אהבות חדשות והתחלות חדשות ,
גם אני הייתי באותו מקום ומבינה מה פשר השאלה "איפה אני " ? מה איתי? אף אחד לא יסתכל עלי .
אבל , הגעתי למסקנה שלא ככה צריכה להיות החשיבה שלי וזה הצליח עזבתי בצד את כול השאלות הטיפשיות , וכול הדעות השליליות !!
היום אני נערצת ע"י המאהב היחיד בחיי ולא ממזמן נוסף לי עוד מאהב קטן !!
אז בהזדמנות הזו האחל לכול הרווקות והרווקים שימצאו את זיווגן , לכול הנשואות והנשואים שיניבו פירות , ויביאו עוד קטנטנים לעולם !!

למעלה