יש הפתעות בחיים...

יש הפתעות בחיים...

מסתכלת על גופו בתאווה, "את בכלל רוצה?!" יושבת מולו כבר שעה,חודרת לעיניו בלי כל בושה. מתה לקום לרקוד,להזיז את הנשמה קצת מבפנים. להניע את החזה מול העיניים שלו בתור פיתיון, להרעיד את הרגליים,כסימן לבאות. אוווף...כמה מחשבות זדוניות! אבל יושבת. המקום לאט לאט מתרוקן,הוא בא לבד, וכך גם אני. אחרי שהבנתי שהפה שלי לא ייפתח לו, וגם לא הרגליים, אספתי את עצמי ויצאתי. לא הולכת כשיכורה, לא הולכת ומרגישה קצת רע. הולכת, ומרגישה בערה. בערה שם בבטן מתשוקה. בעיניים שלי מולו, הידיים שלו עברו על כולי, השפתיים שתו אותי. הגוף שלו עלה עלי, האיבר שלו חדר אליי. הוא פצע אותי. הכאיב שלי. עינג אותי. ואז הלך. פסיעות הססניות מאחורי גבי. נעצרתי ליד רכב לא שלי. "...אצלך או אצלי...?" הלכתי. לא יודעת לאן. בסימטה חשוכה,מצחינה. שיכורים הפוכים שורקים לי כאילו הייתי זונה, מתוך בהלה אני מסתובבת אליו,ובולעת אותו בנשיקה. "אצלך!!!" דירה חשוכה, בגדים מצויים על הריצפה בשנייה אחת טרופה. ושם גם אני. על ריצפה קרה. קפואה. שערות גופי סומרות, הפיטמות מזדקרות. לשון מחוספסת עליהן עולה, הוא אותן יונק, ואיברי לאיברו זועק. העיניים עצומות,הראש מיטלטל,נודד. שום מחשבה. רואה אי-שם נורה אדומה וקטנה מהבהבת בפינה. הלשון שלו עוברת על כולי,בלי כל התראה,הוא הופך אותי. עובר על החריץ,אני מתה להציץ. מרגישה את הרוק שלו ואת הרטיבות שמבין רגליי מתמזגים, נהפכים לאחד. הוא לוקח לי את היד. מעביר אותה על הדגדגן שלי, נותן לי הוראות איך עליי לענג את עצמי. התכווצות אחת קטנה בתוך הבטן, גניחה בלתי רצונית, ולתוכי הוא חודר בתנועה קיצונית. אוחז מותניי ביד אחת, וביד השנייה מכוון אותי. לפתע מכה בחוזקה על ישבני, מפתיע אותי! נכנס ויוצא בקצב מטורף, יוצא ונכנס, ולתוכי משהו ממנו נטף. הנשימות נעשות כבדות,לחץ הדם עולה, וזה זורם. וזורם. וזורם. חם. חם לי שם. לוהט. אקסטזה נוראית,כמעט לא מוחשית. אקסטזה אלוהית. עליי הוא מתמוטט, מצית סיגריה, ואצלי הכל עדיין בועט. יומיים אח"כ אני מקבלת טלפון מחברה... "לא ידעתי שאת כל כך טובה במיטה..." צילם אותי הבן-זונה!!!

למעלה