יש היום פרק מזה יפה

Reutgold

New member
יש היום פרק מזה יפה../images/Emo58.gif

היה מזה עצוב לקראת הסוף איזה כיף למי שרואה... days הוא לא השיר סיום האחרון... יש גם את nusic is my thing ג'ה נ'ה חג שמח! צפייה מהנה!

Tenguy

New member
הצלחת להוריד מן האינטרנט? ../images/Emo58.gif

אכן, הפרק היום הוא מן היפים שבסידרה !! יש את המשחק המהמם של היקארו שאסור לפספס אותו (יש עוד שני משחקים ענקיים של היקארו - עם אקירה והמשחק עם הקוריאני, שעד כמה שאני יודע - הוא רק במאנגה...) אפשר לדעת מאיפה את מורידה את הפרקים? את יודעת האם יש עוד פרקים של האנימה מעבר ל-75 הפרקים ? שמעתי שמועות שיש עוד ספיישלים של אנימה אחרי פרק 75. או שאני טועה? זה יהיה אדיר לראות את המשחק עם הקוריאני גם באנימה...

Tenguy

New member
כן, יש עוד המשך באנימה... ../images/Emo58.gif

חיפשתי קצת באינטרנט ומתברר כי יש עוד המשך של שעה וחצי באנימה אחרי פרק 75. הינה ציטוט: "In 2003 the anime extends to include the preliminary matches leading to the International Youth Go Tournament by presenting an extra one and a half hour production"
ואת זה עוד לא ראיתי
, מעניין אם גם את זה אפשר להוריד מן האינטרנט ???? או שיש סיכוי שניראה את זה גם בכבלים/YES ????

Tenguy

New member
מישהו יודע מהו הפרק האחרון בכבלים?

75 או 77 ? כי אני יודע בוודאות שיש עוד שני פרקים ספיישל אחרי פרק 75 ... וגם שם כל החבר'ה יהיו, והפרקים ממשיכים עוד קצת הלאה לפי המאנגה... שווה להתעניין ולשאול בכבלים או ב-yes !!!

liran 1 0 1

New member
זה אקסטרה לסידרה אני יסביר

OVA היא סדרה/סרט/משחק שממשיך סרט/משחק/סדרה אחר

star_female

New member
זה פרק או סרט שיוצא לוידאו/DVD

אולי ישדרו אותו בערוץ הילדים (כשהיה אירוח בפורום מנגה ואנימה של אחראית התוכן של ערוץ הילדים היא אמרה שהם יבדקו את האפשרות). והספיישל הוא הפרק היחיד שמתרחש אחרי הסדרה, ואין שם את המשחק שדיברת עליו (לעומת זאת יש שם משחק מגניב אחר נגד דמות ממש מגניבה, ובטח עוד כמה משחקים ששכחתי מהם כבר). אה, ואפשר להוריד את זה מהאינטרנט... (איך נראה לך שמי שראה את זה כבר ראה את זה? :X)

Tenguy

New member
הממ.... איפה אפשר לראות באינטרנט?

איך אומרים... לי זה כבר מאוחר מידיי... כי קניתי את ה-DVD של ה-OVA אתמול ב-ebay. זה יגיע אליי בשבוע הבא. הבנתי שגם ה-OVA הזה לא מגיע לסוף של המאנגה... אפשר לשאול האם את קראת עד סוף המאנגה ??

star_female

New member
כן, קראתי

אסור לתת לינקים למקורות הורדה על גבי הפורום, אני אשלח לך מסר. ה-OVA באמת לא מגיע לסוף של המנגה, אבל זה לא אומר שהוא לא טוב... אני לא חושבת שאתה תתחרט שקנית אותו, אם זה DVD מקורי. (אם זה פנסאב זה סתם בזבוז כסף על משהו שלא יצרו אותו למטרות רווח ומה ששילמת הולך רק למי שמכר לך).

CibiHeart92

New member
כתוביות שעושים מעריצים

הרי כשסדרה משודר ביפן אין לה כתוביות...

liran 1 0 1

New member
יש לי בחתימה אתר של קבוצת פנסאב KAT

תיכנסי ותיראי לבד (ואולי תורידי)

למעלה