יש החלטה

איילתי

New member
יש החלטה../images/Emo70.gif

אני טסה לבעלולי למדריד ב- 22/12 וחוזרת איתו ב- 17/1. באמצע נטוס לכמה ימים לברצלונה. איזה כיף
נחגוג במדריד את חג המולד והסילבסטר
ועד אז אני פה איתכן

דפי26

New member
היינו בברצלונה בדיוק לפני שנתיים

איזה כיף.ממש תהנו.מה שעושים שם זה לראות את כל הביניינים של גאודי,הולכים לשוק שהוא מגניב,מי שאוהב פירות ים חוגג ועושים קניות במנגו וזארה (למרות שהבנתי שמאז שעברו ליורו הכל מעט יותר יקר)

איילתי

New member
אני אכן חולת מנגו וזארה.

אל דאגה, בעלולי עשה טוב טוב שיעורי בית... הוא כבר מצא לי את החנות של מנגו עודפים במדריד. את אכן צודקת בקשר ליורו, זה ייקר שם את העסק. ממש ליד הבית של בעלולי יש חנות של זארה עם 8 קומות!!! אאחחחח... אני הולכת לעשות חיים, גם ככה הוא כל היום בעבודה, לפחות לא יהיה לי משעמם

דפי26

New member
איילת את נמצאת שם מיד אחריי

חג המולד.תקופת הסיילים בכלל חגיגה. בגלל שאני לא ברבי ולא מצאתי שם לעצמי את כל הפנטזיות הגשמתי על אחותי הקטנה שהרויחה בגדול.כל מה שיפה בעיני קניתי לה.הכל היה בול והיא שמחה. אל תוותרו על השוק ברחוב הרמבלה.ממש צבעוני וכיף רק לשטוף את העיניים בפירות ובירקות..אני קניתי שם סטוק של קלמנטינות וכל הטיול אכלתי קלמנטינות.רחוב הגרסייה מזכיר את השונז אליזה של פריז והוא כיפי ומלא חנויות.לא אהבתי את האוכל.כל שתי דקות מזנון/מסעדה של "טאפס" ומלא דגים ואני לא אוהבת. ממש ממש תהנו!

דפי26

New member
אני הבנתי שהסיילים הכי ענקיים

מתחילים מיד לאחר כריסמס אבל אני לא יודעת אם הכוונה ל25 לדצמבר או לאחר הסילבסטר כדאי לשאול את הגרות בח"ול כמו ליאת

נופר30

New member
תהנו לכם

וואו אך בא לי ( אבל אני תקועה פה לכמה חודשים לפחות ) מפסידה מסיבה משפחתית בינואר בניו יורק אוף

איילתי

New member
והרי לך שאלה..

כנציגתינו בחו"ל אני מאמינה שתהיה לך תשובה מתי מתחילים הסיילים הענקיים בתקופת חד המולד? המון תודה

שמופית

New member
תהנו ותעשו חיים ../images/Emo45.gif

וגם כמה המלצות: אם יש לך זמן במדריד, ממליצה לקחת אוטובוס לטולדו ! העיר מטריפה ביופיה ומיוחדת לאללה. יום אחד מספיק להסתובב שם. מה גם שזה שינוי לעומת מדריד (שמשעממת בעיני). תיזהרי מכייסים ! יש שם המוני צוענים שמתמחים בלהכניס את הידיים שלהם לכיסים שלך מבלי שתרגישי. אני תפסתי חבורה של צועניות עם היד בתוך התיק שלי ! מזל שזה היה התא עם הפצירה והניירות...
הן נורא התאכזבו. אם יוצא לכם להיות בברצלונה ביום שבת, ממליצה לכם ללכת לאיזור של בארי-גותיק. מגיעים מלא ספרדים לרקוד את הסרדנה. יש אפילו תזמורת... ממש נחמד. בימי ראשון מומלץ לקחת רכבת ולעלות למונסאראט, שזה מנזר נחמד על הר, עם מלא מסלולי טיול. מה שמיוחד בימי ראשון זה מקהלת הנערים ששרה שם בתפילה של 11 בבוקר. אבל זה היה לפני שנתיים. מומלץ לברר לפני.. בכל מקרה - שיהיה לכם המון המון כיף

איילתי

New member
תודה תודה על ההמלצות

אני רק מקווה שאני אוכל להוציא את האף שלי מהחדר/ בית כיוון שממש ממש קר שם ( עכשיו במדריד יש 5 מעלות, מה יהיה בינואר
). וכסובלת מקור אני בטח אעדיף להתכרבל בפוך עם שוקו
חם. ומומלץ גם בעלול ליד..

למעלה