יש!! האקשן חזר!!

יש!! האקשן חזר!! ../images/Emo9.gif

[כלומר, האקשן שלא כולל את טיילור...
] סטפני עם הדרישות המוגזמות שלה, ברוק עומדת על שלה- ו... המלחמה מתחילה [שוב
]
אין לכם מושג כמה חיכיתי לזה...

S c a r l e t t

New member
אפשר תקציר בבקשה?

רק אתמול פתחתי את הפה על אמא שלי שלא מפספסת עם הוידיאו והנה היא פיספסה
הפסדתי משהו מעניין??

Indiman1

New member
היו כמה דברים מעניינים

ברבי-דונה מעצבנת. טוב, הבנו שהיא לא אוהבת את ניק אבל כמה אפשר לחפור על זה פרק שלם ? ד"T היא קצת מזכירה את ברוק של פעם..
ניק היה מצחיק עם היציאות הבאות: - "אני יודע שרק באת, אבל מתי את עוזבת ?" לדונה -"...רק כדי ליפול כמו האמפטי דמפטי שוב." - משווה את ברוק ליצור העגלגל והחמוד שפורסטר מנסים להפיל שוב ושוב
הלובסטר כבר לא לובסטר. וגם דנטה רוצה מהלובסטר ילד ממזר.
והגרייט פינלה - סטפני וברוק כבר לא|נא לשים מוזיקת כינורות|. כן, סטפני מבינה שהיא שוב שונאת את ברוק ורוצה להשיב לעצמה את המניות. מתפתח סכסוך על המסמך המטופש כשל אחת מפנה את המסמך לשניה וחוזר חלילה. ואני אומר לברוק - אל תכנעי ! מגיע לזקנה ! שתאכל את הדייסה שהיא בישלה. על שטות כזו של מסירת חצי מהחברה לברוק היא צריכה לשלם ! סטפני, סטפני - בגילך המתקדם לעשות שטות כזו ? זה עונשו של כל טיפש. מה את חושבת שכסף של אנשים זה משחק שאפשר להעביר מיד ליד כל פעם כשמתחשק ?! (אבל כבר דיברנו על זה בזמנו אז אני לא אוסיף...)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התקצירים שלך באמת ענקיים! ואני רואה שבעקבות הסיפור החדש היוצרות מתהפכות! אני בעד טיילור, אתה יחסית בעד ברוק שאפילו שאתה שונא אותה אתה אומר לה לא לוותר../images/Emo6.gif

Indiman1

New member
בטח!

כל כך התעצבנתי בזמנו על סטפני שעשתה את השטות הזאת. עכשיו היא צריכה ללמוד לקח. וחוצמזה, לברוק מגיע חלק נכבד ממניות פורסטר על תרומתה הנכבדת לחברה (אמנם לא 50%).

Indiman1

New member
אפשר ../images/Emo13.gif

מיסי ברוק וקווין סטפני ממשיכים בויכוח. וזה נסגר בסוף כשברוק קורעת את המסמך ויוצאת מהמשרד. סטפני מבטיחה לעצמה שאם ברוק לא תתפטר מעצמה, היא כבר תמצא דרך (כרגיל
). היא הולכת לניק להזהירו שברוק ורידג' עובדים ביחד וזה לא עושה טוב לפריזורה שלו.. ג'קי כנראה מאוד משועממת, כי היא שואלת את ניק למה הוא לא התקשר אליה כשהיה בירח דבש. הוא מתעלם ומספר לה על ברבי-דונה שהצטרפה לקאסט ושהיא הולכת למרר לו את החיים (ד"א צירפו אותה ואת פיבי לפתיח. את דרלה העיפו
) ואם מדברים על החמור, אז ברבי-דונה פוגשת את רידג' ואומרת לו שתעשה הכל כדי שהוא ומיסי ברוק יחזרו להיות ביחד. הפרק נגמר כשאחרי כמה זמן היא מוצאת את עצמה מצוטטת לרידג' וברוק, כשרידג' אומר לברוק שהוא "לעולם לא ימצא לוגן אחרת חוץ ממנה" (ואיזה קטע, בדיוק נכנסה עוד לוגן לסדרה... מה אז טעיתי ? זה לא יהיה ניק ודונה אלא רידג' ודונה ?
)

Indiman1

New member
שכחתי עוד פרט קטן../images/Emo26.gif

מיסי ברוק אומרת לרידג' שהיא לא תדגמן יותר את קו "חדר השינה של ברוק". (אולי היא גילתה שהיא אכלה הרבה עוגיות בחורף האחרון ?
)

../images/Emo51.gif

הדונה הזאת מכוערת ולא קשורה לכלום. [וגם פיבי!] איפה הדונה הטובה והישנה?... היא היתה כזאת חמודה... דרך אגב, אתמול היא הטיפה לברוק שהיא לא צריכה להתבייש בגוף שלה ושצילומי עירום זה הדבר [טוב, אולי היא לא השתמשה במילים האלו בדיוק, אבל זה מה שהובן מדבריה]- היא שכחה שבצעירותה היא הצטלמה בעירום והתביישה בזה כל כך עד שהיא וניקולס [
] קנו את כל העיתונים שהם מצאו?!

לא, לא, לא...

רוקו זה מישהו אחר. רוקו זה הפסיכי הזה שהתאהב בדונה ובטעות מצא את עצמו חבר של אחותה קייטי, שלא הסכימה להבין שהוא פשוט לא בשבילה. ניקולס, זה מישהו שעבד במשרד פרסום, או משהו כזה, ומתישהו דונה והוא היו ביחד. הוא היה חתיך עולמי. וכשהיה את הפאשלה עם צילומי העירום שהיו אמורים להתפרסם רק בחו"ל [שלהם] אבל נשארו בארץ [שלהם], הוא התגייס עם דונה למשימה להעלים את העיתונים הללו [שביל ספנסר היה אחראי עליהם
] מעיני הקרובים של דונה.

Mikel20

New member
וואי ביל ספנסר!!!

שנים לא שמעתי את השם הזה...זו נוסטלגיה!! איזו עלילה טובה זו הייתה, איך הם רצו לנקום בו על זה שהוא פירסם אותה בעירום, אז רוקו (והפעם אני בטוח שזה היה רוקו) התגנב למלתחות של הקלאב של ביל, וצילם אותו שם בעירום, ואז הם פירסמו את זה בעיתון. בפעם האחרונה שראינו אותו זה היה כשסטפני קיבלה ממנו את החומר הזה שגורם להפלה, ורצתה לתת אותו למורגן, נכון?

Mikel20

New member
וואי איך שנאתי את דונה

בפרקים האלה, עד שחשבתי שיהיה לי שקט בגיזרת ברוק-ניק , זאתי מגיעה וממשיכה לחפור ולטחון לברוק בשכל כאילו רידג' וסטפני לא עשו את זה כל החודשים האחרונים. ד"א, גם את מאסימו,כריסטיאן וסטיבן העיפו מהפתיח

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני חושב !

מה היא פותחת לי תיבת פנדורה ??

למעלה