יש דרך לשמר צמות בלי שכל יום צריך לקלוע אותן מחדש? כאילו שגם בלילה הם לא יתפלגנו
כ כנרת לי New member 3/12/14 #1 יש דרך לשמר צמות בלי שכל יום צריך לקלוע אותן מחדש? כאילו שגם בלילה הם לא יתפלגנו
Y yaya87 New member 3/12/14 #4 חחח צר לי, אין דבר כזה... והכי יפה, צמה "טרייה" על שיער נקי ומסורק היטב.
כ כנרת לי New member 3/12/14 #5 חבל, אבל תודה שבכלל ענית לשאלה המצ[ח]יקה שלי צמה "טרייה" - איזה ביטוי יפה, אני בטח אזכר בזה ברעננות כל פעם שאסדר את צמותי הסוררות שיהיו לך ימים מתוקים כּנרת~~
חבל, אבל תודה שבכלל ענית לשאלה המצ[ח]יקה שלי צמה "טרייה" - איזה ביטוי יפה, אני בטח אזכר בזה ברעננות כל פעם שאסדר את צמותי הסוררות שיהיו לך ימים מתוקים כּנרת~~
trilliane Well-known member מנהל 4/12/14 #7 הזכרת לי את "שפת הסימנים של נועה"... מניסיוני לא חייבים לקלוע מחדש, אבל צמה שישנת איתה נראית כמו צמה שישנת איתה... את תמיד יכולה לערוך ניסיונות ולגלות אם זה מתאים לך או לא.
הזכרת לי את "שפת הסימנים של נועה"... מניסיוני לא חייבים לקלוע מחדש, אבל צמה שישנת איתה נראית כמו צמה שישנת איתה... את תמיד יכולה לערוך ניסיונות ולגלות אם זה מתאים לך או לא.
כ כנרת לי New member 4/12/14 #8 חחחח הציורים של אלישבע געש כל כך נושמים וחיים ספר חמודי שממש מתאים לי בארור, אני כל פעם עושה ניסיון אחר, אפילו פעם כלאתי (כך אומרים?) אותם בתוך קוקס אבל זה רק הכאיב לי. למה הן לא יודעות לישון בלי להתפרע ואם כבר שפת סימנים, אז הנה (מתה על השיר הזה
חחחח הציורים של אלישבע געש כל כך נושמים וחיים ספר חמודי שממש מתאים לי בארור, אני כל פעם עושה ניסיון אחר, אפילו פעם כלאתי (כך אומרים?) אותם בתוך קוקס אבל זה רק הכאיב לי. למה הן לא יודעות לישון בלי להתפרע ואם כבר שפת סימנים, אז הנה (מתה על השיר הזה
trilliane Well-known member מנהל 4/12/14 #9 יש לקלוע (צמה, חלה) ויש לכלוא (כמו כלא) לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"לכלוא בתוך קוקס" (מה זה קוקס? קוקוס? גם זה לא ממש מסתדר לי...) אז קשה לי להתייחס.
יש לקלוע (צמה, חלה) ויש לכלוא (כמו כלא) לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"לכלוא בתוך קוקס" (מה זה קוקס? קוקוס? גם זה לא ממש מסתדר לי...) אז קשה לי להתייחס.
כ כנרת לי New member 4/12/14 #10 כנראה יש לך שיער קצר שמעי , קודם אני אומרת לך שאת מוכנה לטפל לי גם בשיער, וכאן זה משתלב יחד עם עברית אז בכלל יצאנו סבבה לקלוע צמה אני יודעת , לכלוא אותה אני לא יודעת (כנראה...) ובכל זאת כלאתי אותה בתוך "קוקס" "קוקס" זה העיגול הזה, תופסן כזה, שמחזיק ת'שיער כשעושים אותו גולגול הנה כאן http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=774&Cat=774 אז כלאתי זה נכון? (אם אנ'לא מסתדרת עם הקורדינציה שלי, לפחות אדבר אותה נכון
כנראה יש לך שיער קצר שמעי , קודם אני אומרת לך שאת מוכנה לטפל לי גם בשיער, וכאן זה משתלב יחד עם עברית אז בכלל יצאנו סבבה לקלוע צמה אני יודעת , לכלוא אותה אני לא יודעת (כנראה...) ובכל זאת כלאתי אותה בתוך "קוקס" "קוקס" זה העיגול הזה, תופסן כזה, שמחזיק ת'שיער כשעושים אותו גולגול הנה כאן http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=774&Cat=774 אז כלאתי זה נכון? (אם אנ'לא מסתדרת עם הקורדינציה שלי, לפחות אדבר אותה נכון
trilliane Well-known member מנהל 4/12/14 #11 ממש לא... מעולם לא היה לי שיער קצר, אבל גם לא תופסן כזה יש פתרונות אחרים.   בהקשר הזה "כלאתי" מתאים.
ממש לא... מעולם לא היה לי שיער קצר, אבל גם לא תופסן כזה יש פתרונות אחרים.   בהקשר הזה "כלאתי" מתאים.