יש דרך לכתוב בכוכבית או בעילום?

יש דרך לכתוב בכוכבית או בעילום?

נורא רציתי לכתוב, אבל ממש קשה לי . ובכל זאת, הריון מספר 7 הסתיים היום. זו הפלה מספר 5. מה עוד נשאר להגיד שלא אמרתי? אפילו דמעות כבר כמעט שאין. רק תקווה אמיתית שיום אחד המאמצים והנסיונות לא יסתיימו בשברון לב אלא בתינוק או תינוקת חיים יפים ובריאים. זה יותר מידי לבקש?!?

מאורית9

New member

ענק

בדקת את העניין? מאמינה ומקווה שבסוף זה יגיע! תהיי חזקה (האמת שלא כל כך יודעת איך לנחם) ולגבי השאלה שלך, מניחה שאפשר להרשם בניק אחר...

תודה

למי ששאלה בדקנו כל מה שרק אפשר והכל היה תקין. רק מי שמכוון למעלה את הענינים יכול להסביר את זה.

marko1111

New member
צרת רבים חצי נחמה?

הריון מספר 5 הסתיים לא מזמן וגם אצלי (טפו חמסה תודה לאל) יש 2 ילדים המון הצלחה לפעם הבאה וכמו שאמרו לי בבית החולים - בפעם הבאה לבוא רק בזמן ובסוף 40 שבועות

D X 9

New member
כל כך מצטערת

עצובה איתך, לא מסוגלת לדמיין את הקושי. בשורות טובות

חיבוק גדול, וקצת עידוד

היו לי 11 היריונות, מהם נולדו ארבעה ילדים. אני יודעת שכל מה שאומרים לך עכשיו לא ממש מנחם, ובכ"ז תזכרי שיש אור בקצה המנהרה. זו תקופה קשה והיא תעבור. מאחלת שכבר בפעם הבאה הכל יהיה טוב

תודה על העידוד אווה ניני

אשמח אם תספרי לי עוד קצת מה עזר לך בדרך להגשמת החלום.ואיך התגברת על הטראומה הככ קשה הזו. מקווה שאגיע ל 4 ילדים לפני שאגיע ל11 הריונות (-:

...

זה היה מזמן (הבן הקטן שלי בן 7.5) אני טיפוס אופטימי ומעשי. המשכתי קדימה. עשיתי את כל הבדיקות שהיו (אז. בטח היום יש עוד חדשות), ואחרי שלא היו שום תוצאות לבדיקות פשוט המשכנו לנסות עד שמשהו "נתפס". מאחלת לך שלא יהיו כ"כ הרבה ניסיונות, ומה שאת רוצה יגיע במהרה ובטוב. תזכרי גם שלפי הסטטיסטיקה, זה קורה ה-מ-ו-ן ולא אומר כלום על ההיריונות הבאים.

מיקסי10

New member

אנימניחה שכן אבל אשאל בכל זאת...עשית ברור לקרישיות יתר? הציעו לך טיפול בקלקסן? לא בטוחה לגמרי אבל אני חושבת ששמעתי שמטפלים גם בלי אינדיקציה חיובית בבדיקות לפעמים הלוואי הלוואי הלוואי שבקרוב תתגשם משאלתך.

מיקסי, אכן

בדיקת קרישיות נעשתה כבר אחרי הפעמיים הראשונות, לא גילו שום דבר חריג. מקווה שלא פיספסו משהו. כן אני יודעת שיש רופאים שישמחו לתת קלקסן גם בלי אינדיקציה חיובית . אבל אני הולכת לרופא אחר שחושב שיש גם דרך אחרת ומקווה מאוד שהוא צודק. פעם אחת הוא כבר עזר לי להביא את בתי המקסימה מקווה שיעשה זאת גם בפעם השנייה.

למעלה