אןי לי שמץ מי הימני בתמונה-אבל הוא
ממש ממש לא ג'ינג'י! זה חום רגיל כזה, וזה אפילו לא מתקרב לג'ינג'י- לא הג'ינג'יות של דיוויד קרוזו!, אגב, בתמונה פה הוא נראה אפילו יותר בלונדיני מאשר ג'ינג'י, אבל זה לפחות מתקרב לג'ינג'יות בניגוד לאדם הימני בתמונה... דיוויד הוא שחקן טוב סה"כ אבל התסריט בחלק מהפרקים היה איום, ובכלל- בעיני- כנראה שחלק מההפקה צריכה ריענון קל כדי להפוך את הסידרה לעוד יותר טובה, (כן, כן אני יודע שהיא מובילה ברייטינג בארה"ב...). לא מכיר ת'סרט המדובר אז לא יכול להגיד לך כלום לגביו... "לבלונדינית הזאת שמנסה להיות יותר מדיי חמודה" קוראים אמילי פרוטקטור ובסידרה קוראים לה קלי דוקיין. היא גם לא מנסה להיות יותר מדי חמודה, (לדעתי), בד"כ המשחק שלה יותר טוב משל דיוויד (למשל...) וחוץ מזה היא כוסית, היא מהממת והיא תוצאה של ליהוק מעולה. *סליחה על שקטלתי אותך ככה, פשוט הצלחת לומר במשפט וחצי הרבה דברים שעכשיו אני לא מסכים איתם.* *אני מניח שראית רק את CSIמיאמי- רק לידע כללי- זאת סידרת-בת של סידרה אחרת בעלת אותו שם (למעט ה"מיאמי") שמתרחשת בלאס וגאס נבאדה ולכן-יש לה את התוספת "לאס-וגאס". יש עוד סידרת בת של לאס ואגס שמתרחשת בניו-יורק...