יש דימום...

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
יש דימום...

יש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...

הרמוניה

New member
אכן מלחיץ-אבל

יש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...
אכן מלחיץ-אבל
להרבה מאוד נשים יש דימומים בשליש הראשון של ההריון- והן נושאות אותו עד לסיום המוצלח. מחזיקה אצבעות שכך יהיה גם אצלך הרמוניה

כמו שאמרה הרמוניה ../images/Emo26.gif

אכן מלחיץ-אבל
להרבה מאוד נשים יש דימומים בשליש הראשון של ההריון- והן נושאות אותו עד לסיום המוצלח. מחזיקה אצבעות שכך יהיה גם אצלך הרמוניה
כמו שאמרה הרמוניה

ישנם הרבה הריונות עם דימומים בשליש הראשון ןאפילו אף יותר . מקווה שהכל בסדר וממתינים לעידכונים.

sagivkr

New member
אני לא ממש יודעת...

באיזה שבוע\?
רק שייהיה לך רק טוב מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים טוב? או שתרצי עוד משהו?
אני לא ממש יודעת...
ההחזרה היתה ב- 5/8/04, אבל לפי מה שהבנתי לא מחשבים את זה לפי מועד ההחזרה. אין לי מושג באיזה שבוע אני...

יום ההחזרה....

אני לא ממש יודעת...
ההחזרה היתה ב- 5/8/04, אבל לפי מה שהבנתי לא מחשבים את זה לפי מועד ההחזרה. אין לי מושג באיזה שבוע אני...
יום ההחזרה....
יום ההחזרה נחשב בשבילך ליום ה- 14 היריון. כלומר כאשר יבקשו לדעת מתי יום המחזור על-מנת לחשב את התל"ם (תאריך לידה משוער) אז התשובה שלך היינו 22/7/2004 והיום את בשבוע הרביעי שלך להיריון + 2 ימים.
בנוסף כאשר תעשי בדיקות כמו שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת, חלבון עוברי ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע, כדי שיהיה לך את גיל התורמת מאחר שתוצאות אילו היינם בשיקלול של גיל האם הגנטית.

sagivkr

New member
../images/Emo51.gifתודה !!!

יום ההחזרה....
יום ההחזרה נחשב בשבילך ליום ה- 14 היריון. כלומר כאשר יבקשו לדעת מתי יום המחזור על-מנת לחשב את התל"ם (תאריך לידה משוער) אז התשובה שלך היינו 22/7/2004 והיום את בשבוע הרביעי שלך להיריון + 2 ימים.
בנוסף כאשר תעשי בדיקות כמו שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת, חלבון עוברי ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע, כדי שיהיה לך את גיל התורמת מאחר שתוצאות אילו היינם בשיקלול של גיל האם הגנטית.
תודה !!!

שבועיים מ 5.8 מה היה ומזה תחשבי את

אני לא ממש יודעת...
שבועיים מ 5.8 מה היה ומזה תחשבי את
השבועות זה יאמר לך איזה שבוע את ברור?

sagivkr

New member
לא עשיתי עדיין אולטרה סאונד

אין בעד מה
והעיקר הכי חשוב שתספרי לנו בשורות טובות מתי עשית בדיקת אולטרה סאונד אחרונה ובטא?
לא עשיתי עדיין אולטרה סאונד
פרופ' משיח ביקש שאבוא אליו רק בעוד שבועיים לאולטרה סאונד. נראה לי שעדיין מוקדם... בדיקת בטא ראשונה עשיתי ביום שלישי, והתוצאה היתה 80.2 בדיקת בטא שניה עשיתי ביום חמישי, והתוצאה היתה 225

יפעת היי../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

יש דימום...
יפעת היי

בפורם היריון לאחר טיפולים יש הרבה היריונות שהתחילו עם דימומים בשליש הראשון. זה לא אומר שצריכים להיות שאננים אבל לא להלחץ מזה גם לפילפלת
היו קצת דימומים וזה עבר ומידי פעם חוזר. תבצעי מה שמשיח ממליץ. הוא נחשב לבין הרופאים היותר טובים וממלצים.

כמו שאמרו - יש נשים שמדממות לאורך

יש דימום...
כמו שאמרו - יש נשים שמדממות לאורך
כל ההריון... אגב, גם לי זה קרה בעבר - היו לי דימומים בהריון, כל חודש על השעון. הייתי בכלל בטוחה שזה דימומים של מחזור (3 חודשים רצוף). הכי חשוב - להיות רגועה ולעשות כדברי הרופא שלך. מקווה שהכל בסדר ומחזיקה לך

a17

New member
זה קורה...

יש דימום...
זה קורה...
וזה לא אומר כלום...מחזיקה אצבעות

נטאשה

New member
יפעת מצטרפת לכולם ומחזיקה אצבעות

יש דימום...
יפעת מצטרפת לכולם ומחזיקה אצבעות
אין לי נסיון בהריון אבל שמעתי שאכן זה קורה תחזרי לעדכן ותשמרי על עצמך.

sagivkr

New member
תודה לכל המרגיעים...

יש דימום...
תודה לכל המרגיעים...
האמת היא שקצת נרגעתי (אבל לא לגמריי...) עשיתי עכשיו בדיקת דם נוספת, לפי ההוראות של משיח, ואני ממתינה לתוצאות. מבטיחה לעדכן! שוב תודה, יפעת

אסתר 1000

New member
מאוד שכיח דמום בשליש הראשון. תרגעי

תודה לכל המרגיעים...
האמת היא שקצת נרגעתי (אבל לא לגמריי...) עשיתי עכשיו בדיקת דם נוספת, לפי ההוראות של משיח, ואני ממתינה לתוצאות. מבטיחה לעדכן! שוב תודה, יפעת
מאוד שכיח דמום בשליש הראשון. תרגעי
מחכים אתך לבשורות טובות. שבוע טוב.

סביון1

New member
ילדי IVF לא שונים מילדים רגילים

ככה רק לדעת: באיזה שבוע יולדים
בטיפולי איי וי אף?
מחשבים שבועיים אחורה מיום ההפריה (יום השאיבה) או אם מדובר במוקפאים אז "מתפשרים" על שבועיים אחורה מיום ההפשרה וסופרים 42 שבועות.

הרשי לי לתקן אותך ../images/Emo9.gif

מחשבים שבועיים אחורה מיום ההפריה (יום השאיבה) או אם מדובר במוקפאים אז "מתפשרים" על שבועיים אחורה מיום ההפשרה וסופרים 42 שבועות.
הרשי לי לתקן אותך

היריון תקין הוא 40 שבועות. והתל"מ (תאריך לידה משוערת) נקבע על שבוע 40. אבל במידה והקטנה/ן לא כל כך רוצה לצאת והשארותה/ו אינו מסכן אותה/ו או את האם אז מחכים עד שבוע 42 עד שמעודדים אותו בדרכים אחרות
.

מצב
הנושא נעול.
למעלה