אכן מלחיץ-אבליש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...
כמו שאמרה הרמוניהאכן מלחיץ-אבל
להרבה מאוד נשים יש דימומים בשליש הראשון של ההריון- והן נושאות אותו עד לסיום המוצלח. מחזיקה אצבעות שכך יהיה גם אצלך הרמוניה
באיזה שבוע\?כמו שאמרה הרמוניה![]()
ישנם הרבה הריונות עם דימומים בשליש הראשון ןאפילו אף יותר . מקווה שהכל בסדר וממתינים לעידכונים.
אני לא ממש יודעת...באיזה שבוע\?
רק שייהיה לך רק טוב מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים טוב? או שתרצי עוד משהו?
יום ההחזרה....אני לא ממש יודעת...
ההחזרה היתה ב- 5/8/04, אבל לפי מה שהבנתי לא מחשבים את זה לפי מועד ההחזרה. אין לי מושג באיזה שבוע אני...
יום ההחזרה....
יום ההחזרה נחשב בשבילך ליום ה- 14 היריון. כלומר כאשר יבקשו לדעת מתי יום המחזור על-מנת לחשב את התל"ם (תאריך לידה משוער) אז התשובה שלך היינו 22/7/2004 והיום את בשבוע הרביעי שלך להיריון + 2 ימים.בנוסף כאשר תעשי בדיקות כמו שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת, חלבון עוברי ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע, כדי שיהיה לך את גיל התורמת מאחר שתוצאות אילו היינם בשיקלול של גיל האם הגנטית.![]()
שבועיים מ 5.8 מה היה ומזה תחשבי אתאני לא ממש יודעת...
ההחזרה היתה ב- 5/8/04, אבל לפי מה שהבנתי לא מחשבים את זה לפי מועד ההחזרה. אין לי מושג באיזה שבוע אני...
תודה!!שבועיים מ 5.8 מה היה ומזה תחשבי את
השבועות זה יאמר לך איזה שבוע את ברור?
אין בעד מהתודה!!![]()
לא עשיתי עדיין אולטרה סאונדאין בעד מה
והעיקר הכי חשוב שתספרי לנו בשורות טובות מתי עשית בדיקת אולטרה סאונד אחרונה ובטא?
יפעת היייש דימום...
מה זה אומר?? משיח רק אמר לקחת היום פעמיים גסטון ולעשות שוב בדיקת בטא. מה הסיכוי שזה הריון כימי? אם רק אחד מהעוברים שהוחזרו נקלט אז זה נורמלי שיהיה דימום?? מלחיץ...
כמו שאמרו - יש נשים שמדממות לאורךיש דימום...
זה קורה...יש דימום...
יפעת מצטרפת לכולם ומחזיקה אצבעותיש דימום...
תודה לכל המרגיעים...יש דימום...
מאוד שכיח דמום בשליש הראשון. תרגעיתודה לכל המרגיעים...
האמת היא שקצת נרגעתי (אבל לא לגמריי...) עשיתי עכשיו בדיקת דם נוספת, לפי ההוראות של משיח, ואני ממתינה לתוצאות. מבטיחה לעדכן! שוב תודה, יפעת
ככה רק לדעת: באיזה שבוע יולדיםמאוד שכיח דמום בשליש הראשון. תרגעי
מחכים אתך לבשורות טובות. שבוע טוב.
ילדי IVF לא שונים מילדים רגיליםככה רק לדעת: באיזה שבוע יולדים
בטיפולי איי וי אף?
הרשי לי לתקן אותךילדי IVF לא שונים מילדים רגילים
מחשבים שבועיים אחורה מיום ההפריה (יום השאיבה) או אם מדובר במוקפאים אז "מתפשרים" על שבועיים אחורה מיום ההפשרה וסופרים 42 שבועות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.