יש דופק עוברי

מצב
הנושא נעול.
יש דופק עוברי

יש דופק עוברי
זהו זה. אפשר להתחיל להפנים שיש הריון. עד עתה - עד לדופק העוברי, לא הרשיתי לעצמי להפנים, לעכל, ולשמוח... אז עברתי מכשלה חשובה אליה לא הצלחתי להגיע במספר הריונות קודמים דרך IVF. המכשלה הבאה היא לסיים שבוע 10 שעד אז מסתיימים המון הריונות. אני מאד אופטימית, אלו ביציות צעירות ופוריות, אז הן חייבות להצליח. בעזרתי הקלה... טוב אז אפשר להרים
להתחיל לשמוח
להתחיל להאמין שאכן זה הולך לקרות לי לאחר כל כך הרבה נסיונות במשך כל כך הרבה שנים של טיפולים, אלפי אמפולות, זריקות מכל הכיוונים, ולשמוע שוב ושוב שזה לא הצליח, או שהצליח ואז נכשל בשבוע 8. יש עתיד ויש למה לצפות. ממש מקווה "להדביק" את כולכם. לפחות ברוח
נדמה לי שהצלחתי לעשות משהו כאן לכמה מכם. אז
לכולם בדרך אל האושר.

a17

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif על הדופק (X3 ) לא ?

יש דופק עוברי
זהו זה. אפשר להתחיל להפנים שיש הריון. עד עתה - עד לדופק העוברי, לא הרשיתי לעצמי להפנים, לעכל, ולשמוח... אז עברתי מכשלה חשובה אליה לא הצלחתי להגיע במספר הריונות קודמים דרך IVF. המכשלה הבאה היא לסיים שבוע 10 שעד אז מסתיימים המון הריונות. אני מאד אופטימית, אלו ביציות צעירות ופוריות, אז הן חייבות להצליח. בעזרתי הקלה... טוב אז אפשר להרים
להתחיל לשמוח
להתחיל להאמין שאכן זה הולך לקרות לי לאחר כל כך הרבה נסיונות במשך כל כך הרבה שנים של טיפולים, אלפי אמפולות, זריקות מכל הכיוונים, ולשמוע שוב ושוב שזה לא הצליח, או שהצליח ואז נכשל בשבוע 8. יש עתיד ויש למה לצפות. ממש מקווה "להדביק" את כולכם. לפחות ברוח
לכולם בדרך אל האושר.
מזל טוב
על הדופק (X3 ) לא ?
לשלישיה
ולך- הריון קל ומשעמם.

a17

New member
אני בתור

על האיחולים
אני מעדיפה לא לפרט, מאחר והעניין מפריע למספר בנות ואינני רוצה לעשות רע לאף אחד.
אני בתור
מי שאפשר לומר ש"אכלה אותה" בגדול
(ואני לא מאשימה אף אחד - קורה) ומקדישה כרגע את זמנה לבירור הפלות יסודי שמי יודע כמה זמן זה יקח ואיזה תוצאות נקבל עם בכלל.... אומרת לך שלי לא מפריע כלל ההפך אני שמחה בשבילך ואפילו קצת מקנאה (לא במובן הרע
), כן כן!!! אני רואה בהריון שלך הצלחה שהלוואי עלי, ושמחה בשבילך מכל ה-

חדשות נהדרות אור. שמחה בשבילך

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
חדשות נהדרות אור. שמחה בשבילך
ומחזיקה אצבעות להריון תקין, מלא, קל ומשעמם. ובאמת, כדבריך - תדביקי אותנו, אנחנו צריכים כאן "מגפה" של הריונות ותינוקות.

ronitili

New member
וואו, כמה מרגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיף

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
וואו, כמה מרגש
איזה כיף
לקרוא את ההודעה
שימשיך תקין, ושבסופו תקבלי לידיך את האושר הנכסף לו חיכית כל כך הרבה זמן
מרימה כוס
לכבודך ולכבוד ההריון
עכשיו זה רשמי
וכמו שנועם עושה בפורום פוריות: קולולולולו

תודה ממי. מתי את עושה את החזרת

וואו, כמה מרגש
איזה כיף
לקרוא את ההודעה
שימשיך תקין, ושבסופו תקבלי לידיך את האושר הנכסף לו חיכית כל כך הרבה זמן
מרימה כוס
לכבודך ולכבוד ההריון
עכשיו זה רשמי
וכמו שנועם עושה בפורום פוריות: קולולולולו
תודה ממי. מתי את עושה את החזרת
העוברים המוקפאים ?

שירהחי

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!!

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
מזל טוב!!!!!!
. איזה יופי. ברכות חמות יקירתי, עכשיו כבר מותר לשמוח. וזה חייב להצליח, כי אין מצב שלא.

../images/Emo51.gif. אכן רק מעכשיו אני מתחילה

מזל טוב!!!!!!
. איזה יופי. ברכות חמות יקירתי, עכשיו כבר מותר לשמוח. וזה חייב להצליח, כי אין מצב שלא.
. אכן רק מעכשיו אני מתחילה
להפנים, לעכל ולשמוח. מנסיוני יש מצב שלא אבל זה חייב להצליח

אריאלה22

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
|בלון
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת לשמוע את הבשורה המדהימה הזו. תמשיכי לעדכן, החדשות שלך מכניסות חיים לפורום, ועצה אישית: אין טעם לצנזר את המידע על כמה עוברים ומה עובר עליך, נהפוך הוא - לדעתי המידע הזה רק יתרום לחברי הפורום האחרים ויעזור להם להתכונן לתור שלהם. בהצלחה, דפנה

אני תמיד הייתי בעד שיתוף

|בלון
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת לשמוע את הבשורה המדהימה הזו. תמשיכי לעדכן, החדשות שלך מכניסות חיים לפורום, ועצה אישית: אין טעם לצנזר את המידע על כמה עוברים ומה עובר עליך, נהפוך הוא - לדעתי המידע הזה רק יתרום לחברי הפורום האחרים ויעזור להם להתכונן לתור שלהם. בהצלחה, דפנה
אני תמיד הייתי בעד שיתוף
ודי לפרטי פרטים מכיוון שכל אחד לוקח משהו אחר מאותם פרטי פרטים. אך לאחר שבשבוע שעבר היו 3 בנות שעשה להן רע העניין שדיברתי על כך שכנראה שאאלץ לעשות דילול בשעה שאחרות עדיין לא הצליחו להכנס להריון. הסברתי להן את הסיבות מדוע זה כך, והן לא הישיבו לי כלל לתגובתי. מאחר ואני לא רוצה לעשות לא טוב לאף אחד, אני חושבת שעדיף לא לפרט דברים שיכולים לפגוע ולעשות לא טוב למישהו. מאחר וחוויתי אפילו ביקורת על העידוד שאני מעודדת את כולם עם האייקון של הדגל - אני חושבת שבאמת אמעיט בתאורים, בפירוט, ובעידוד עם אייקונים ציוריים וסימבוליים. בכל אופן
על האיחולים החמים

שירהחי

New member
לאור כוכב הצפון -

אני תמיד הייתי בעד שיתוף
ודי לפרטי פרטים מכיוון שכל אחד לוקח משהו אחר מאותם פרטי פרטים. אך לאחר שבשבוע שעבר היו 3 בנות שעשה להן רע העניין שדיברתי על כך שכנראה שאאלץ לעשות דילול בשעה שאחרות עדיין לא הצליחו להכנס להריון. הסברתי להן את הסיבות מדוע זה כך, והן לא הישיבו לי כלל לתגובתי. מאחר ואני לא רוצה לעשות לא טוב לאף אחד, אני חושבת שעדיף לא לפרט דברים שיכולים לפגוע ולעשות לא טוב למישהו. מאחר וחוויתי אפילו ביקורת על העידוד שאני מעודדת את כולם עם האייקון של הדגל - אני חושבת שבאמת אמעיט בתאורים, בפירוט, ובעידוד עם אייקונים ציוריים וסימבוליים. בכל אופן
על האיחולים החמים
לאור כוכב הצפון -
אני סבורה שהפורום הזה הוא לא רק כדי לעודד ולתמוך, שזה דבר חשוב מאד לכשעצמו, אלא גם כדי לקבל אינפורמציה. לכן, רצוי לפרט ככל האפשר כדי שכולנו נחכים. אני בטוחה שאני מדברת בשם כולם, אם אומר שכולם כאן שמחים בשבילך, וכולם רוצים שתמשיכי לשתף אותנו במה שקורה לך.

שירה גם אני חשבתי כך ונהגתי לשתף

לאור כוכב הצפון -
אני סבורה שהפורום הזה הוא לא רק כדי לעודד ולתמוך, שזה דבר חשוב מאד לכשעצמו, אלא גם כדי לקבל אינפורמציה. לכן, רצוי לפרט ככל האפשר כדי שכולנו נחכים. אני בטוחה שאני מדברת בשם כולם, אם אומר שכולם כאן שמחים בשבילך, וכולם רוצים שתמשיכי לשתף אותנו במה שקורה לך.
שירה גם אני חשבתי כך ונהגתי לשתף
לפרטי פרטים. אך בתחתית השרשור שכתבתי על "השלישיה העקשנית" הבהירו מספר בנות שזה קשה להן עם העניין בשעה שאחרות עדיין לא הצליחו ... על כן אין זה כולם למרות שנדמה לך שכך. ואפילו על העידוד שלי עם האיקון של הדגל שבו אני מנסה "להדביק" את כולם ולמשוך אחרי למעלה - גם דבר כזה עשה רע למישהי. אז למדתי שעדיף לשתף על פי "המכנה המשותף" כך שלא יפגע באף אחד. אז אני אמשיך לשתף אך לא במפורט. ואמשיך לעודד, אך לא עם אייקונים ציוריים וסימבוליים.

sagivkr

New member
מזל טוב ע-נק!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
מזל טוב ע-נק!!!

איזה יופי של בשורה!!! מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון תקין. חוץ מזה, לפי דעתי האישית (ואני מדגישה: האישית), אין צורך לצנזר אינפורמציה משמחת. לי באופן אישי אין תחושת קינאה במי שמצליחה. ההפך!!! אני שואבת מההצלחות של האחרות את הכוח להמשיך ואת האמונה שבסוף גם לי יצליח!!! אבל זאת בכל אופן דעתי האישית, ואני לא מדברת בשם כולם. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה, והלוואי שכולנו נידבק ממך...
יפעת

אמן ואמן ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

מזל טוב ע-נק!!!

איזה יופי של בשורה!!! מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון תקין. חוץ מזה, לפי דעתי האישית (ואני מדגישה: האישית), אין צורך לצנזר אינפורמציה משמחת. לי באופן אישי אין תחושת קינאה במי שמצליחה. ההפך!!! אני שואבת מההצלחות של האחרות את הכוח להמשיך ואת האמונה שבסוף גם לי יצליח!!! אבל זאת בכל אופן דעתי האישית, ואני לא מדברת בשם כולם. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה, והלוואי שכולנו נידבק ממך...
יפעת
אמן ואמן

שיצליח לכולם. הלואי ויכולתי "להדביק" את כולכם. אני מבינה שיש כאלה שאין להם בעיה, אך אני מבינה שיש כאלה שקשה להן עם מידע מפורט. אז אני חושבת שעדיף לא לפרט את מה שיקשה על אנשים מסויימים.

שרון123

New member
וואו וואו וואו איזה יופי../images/Emo65.gif

יש דופק עוברי
להתחיל לשמוח
לכולם בדרך אל האושר.
וואו וואו וואו איזה יופי

אני מאד אשמח אם תעדכני, לדעתי ההצלחות של כל אחת דווקא מעודדות שגם אצל השאר זה יקרה בקרוב. כן ירבו הריונות, לידות, וילדים שיגיעו בכל צורה אחרת לפורום המתוק הזה

אור - מחזיקה לך. יופי על הדופק

וואו וואו וואו איזה יופי

אני מאד אשמח אם תעדכני, לדעתי ההצלחות של כל אחת דווקא מעודדות שגם אצל השאר זה יקרה בקרוב. כן ירבו הריונות, לידות, וילדים שיגיעו בכל צורה אחרת לפורום המתוק הזה
אור - מחזיקה לך. יופי על הדופק
ושולחת מסר

מצב
הנושא נעול.
למעלה