יש דבר כזה ??

• פותח הנושא evan
  • פורסם בתאריך

evan

New member
יש דבר כזה ??

היינו יום שישי כמה חברה בדאנס באר לא רע בכלל.. חוץ משלוש בעיות.. 1.לא היה אבסנט על הבר (שבקרנו בו המון במהלך הערב..) . 2.לא היה ייגרמייסטר. 3.בשלב מסויים נגמר ההיינקן על הבר. השאלה שלי היא.. לא נתקלתי בזה אישית אף פעם.. זאת פדיחת על של של המקום או שזה דבר שפשוט קורה ונתקלתי בו פעם ראשונה ??

Crazy_Bitch

New member
תראה...

המקום לא חייב לספק לך שום דבר, אבל ייגרמייסטר זה אחד המשקאות הנמכרים ביותר בברים היום (למה אנשים משלמים על תרופה?!?), כך שטפשי לא לספק אותו. העובדה שלא היה אבסינט פחות מפתיעה אותי, אבל עדיין- בר טוב מספק הכל. זה שנגמרה להם החבית והם לא החליפו- זו כבר פאדיחה יותר רצינית, למרות שמה לעשות? קורה.

evan

New member
ממ..

לא מדובר בחייב.. אבל כן צריכים להיות משקאות.. אתה נכנס לדאנס בר יש מצב להיות עם דרישות שהבר אכן ימלא את חלקו. אם ככה למה אני משלם 50שח כניסה ? ולגבי הבירה.. לא החבית נגמרה.. הבקובוקים. ואבסנט מה זה נורמה שלא מחזיקים אותו ? עוד לא נתקלתי בדבר כזה.. אבל תמיד יש פעם ראשונה.....

Crazy_Bitch

New member
תראה, אתה צודק והכל...

וזה באמת מבאס, ובעיה של הבר, כי אני מניחה שזה הוריד מערכו בעיניך, ובטח זה גם הציק לחברה אחרים- שאולי ישקלו שנית את החזרה שלהם לבר בפעם הבאה... ככה שבכל מקרה זה בעיה של הבר. קורה שמשקה נגמר בבר, ואלא אם זה באמת היה ערב מפוצץ ויוצא דופן- אז זו יכולה להיות טעות של חישוב האנשים בהזמנת המשקאות. עדיין- טעות של הבר.

למעלה