איזה כייף לך את לא מבינה בכלל כמה אני זקוקה לאחר כזה. אבל בכל זאת את נמצאת פה. למה? יש לך הכל!
א אליאן 226 New member 2/3/15 #76 איזה כייף לך את לא מבינה בכלל כמה אני זקוקה לאחר כזה. אבל בכל זאת את נמצאת פה. למה? יש לך הכל!
L lahav33 New member 2/3/15 #104 ברור שיש אבל רק כשאני חרמן אני אוהב לבשל   ולאפות     ו...
א אחד פשוט1 New member 2/3/15 #105 בוודאיייייייייי ואפילו מתפרנס מזה ואפילו מצטיין בכל העיניין הזה לשירותך
ע עגלשון New member 2/3/15 #106 מקומו של הגבר אינו במטבח הרי כתוב בהגדה, רשע מה הוא אומר? מה האפיה הזו לכם, לכם ולא לו? ולפי שהוציא את עצמו מהמטבח כפר בעיקר, אף אתה הקהה שיניו בשוקולדים משובחים ולו כדי שיאכלם בלבדו. ואמור לו בעבור זה נשים בישלו ביציאת מצרים, נשים ולא גברים.
מקומו של הגבר אינו במטבח הרי כתוב בהגדה, רשע מה הוא אומר? מה האפיה הזו לכם, לכם ולא לו? ולפי שהוציא את עצמו מהמטבח כפר בעיקר, אף אתה הקהה שיניו בשוקולדים משובחים ולו כדי שיאכלם בלבדו. ואמור לו בעבור זה נשים בישלו ביציאת מצרים, נשים ולא גברים.
ק קושקושוני12 New member 2/3/15 #108 את צוחקת עלינו????? היום רק גברים מבשלים. ולמה קינוחים? בשר שווה נוטף וסקסי.