יש דברים כאלה!!!!

מהממת48

New member
יש דברים כאלה!!!!

אני חנונית ממושב בצפון ועדיין גם אני רציתי לטוס לארה"ב לעשות כסף . אמא שלי הסכימה בתנאי אחד שאבא שלי שהוא חוקר משטרתי יבוא איתי ונבחר חברה אמינה לחוקית אז ככה.... יש מלא מלא מלא ועוד פעם מלא שקרנים בתחום הזה . הם יגדו שהם חוקיים ויבטחו לכם תשלום והבטחת הכנסה וכרטיס רק שתטוסו ובפועל אתם מ-ס-כ-נים את עצמכם ! תקשיבו לי טוב טוב אני מצאתי בנתיים רק 3 חברות שהם חוקיות באמת ...שזה אומר שמקבלים טפסים ואישורים ותלושי משכורת וכול מי שאיתכם חוקי - על זה נופלים הכי הרבה אל תקנו את זה שאומרים לכם" אתה חוקי וזה מה שחשוב " תדרשו לראות חוזה תבקשו שכל התנאים תקבלו בכתב ואני ממש אשמח לעזור למי שמחפש אני כנראה יטוס עוד חודשיים המייל שלי הוא [email protected] ובהצלחה

DoubleD

New member
מריח מפרסומת

מי תקרא לעצמה חנונית :S מה שכן - יש משהו בדברייך " יש מלא מלא מלא ועוד פעם מלא שקרנים בתחום הזה . הם יגדו שהם חוקיים ויבטחו לכם תשלום והבטחת הכנסה וכרטיס רק שתטוסו ובפועל אתם מ-ס-כ-נים את עצמכם ! " אין דבר כזה עבודה חוקית בחו"ל, נדרש לבקש אשרת עבודה (ויזה) שעולה המון כסף וזמן ולא תמיד מאשרים- אף חברה לא תשקיע בכל כך הרבה אנשים כ"כ הרבה משאבים. אל תיפלו לרמאים. ואין דבר כזה מועדפת בחו"ל. חשוב לציין.

למעלה