יש דברים בעולם

כלנית 2

New member
יש דברים בעולם

יש דברים בעולם שלא עולים אגורה, אך הם שווים את כל ההון שבעולם חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה יש דברים שלא גוזלים כמעט זמן מחייו של האדם אך הם שווים את כל הזמן שבעולם חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה יש דברים שלא צריכים לנסוע רחוק בשבילם אך הם שווים כל הרחק שיש חיוך רחב חיבוק חם מילה חמה ומעודדת אז אם כל כך פשוט לעשותם אז למה כל כך קשה לאנשים לחייך חיוך רחב לחבק חיבוק חזק ולהגיד מילה חמה?

../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifצודקתתתתתתת

כלניתוש ../images/Emo24.gif

בטח את יודעת את התשובות לשאלות ששאלת אז אין צורך שנענה

כלנית 2

New member
תודה ניצתי ומזליקה,../images/Emo24.gif,,מה

הייתי עושה בלעדיכן? והינה התשובות נמצאות בשיר אם יש לי מיתרים - הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה - היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה - היא תיאמר בשקט, אם יש לי שורשים - הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד, הרוח משנה תכופות את כיוונה; ניסינו לעזוב, אבל אני יודעת: אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלך השמש משרטטת קוים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקטת פרטים קטנות, שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב, האם אתה עונה לי? אולי באזנך הולמים גם שעוני. אולי אתה מקשיב, אולי אתה ודמה לי הן בפניך משתקפים פתאום פני - אם יש לי מיתרים - הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה - היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה - היא תיאמר בשקט, אם יש לי שורשים - הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד ובחסדו שורות אליך נכתבות. קח את ידי עכשיו, עשיני מפויסת ביום חולין כזה דרכינו מצטלבות.

maof

New member
כלנית יקרה......סליחה../images/Emo39.gif

אני לא רוצה להרוס לך את התזה.......... אבל עדין יש אנשים שבטוחים........ שאהבה = כסף וכגודל הנתינה כזאת תינתן האהבה וחיבה !!!!! מעוף

כלנית 2

New member
מעוף סלחתי../images/Emo141.gif

ובכל זאת אני בטוחה שטעות בידם,וההפסד איתם. כי חומרניות לעולם לא מתפרשת אצלי כאהבה טהורה. ואם גודל הנתינה הוא כגודל חשבון הבנק אותם אנשים לא ראויים לאהבה כנה.

maof

New member
נירגעתי............./images/Emo13.gif

בעברי שלא היה כל כך רחוק
שיצא לי להכיר בפורום של אנשים או בארבע עינים לא יודע למה
אבל באיזה צורה השיחה ניגררה בצורה זו או אחרת .......... לשאלה הגורלית
מה אתה עושה לפרנסתך??? איך העסק הולך יש רווחים??? כמה אתה לוקח משכורת ??? וכמה אתה משלם מזונות??? לא יודע למה אבל תמיד שהיגענו לשלב השאלה הזהה
החלסטרה היתה מישתחררת
וכל
ההזהרה נידלקו
ואמרתי לעצמי בלב או יש לי עוד שותף שעובד במס הכנסה ודבר נוסף למה למההההההההההההההההה אין לנשים על מה לדבר..... לא כולן סליחה ניצתי
אני לא שובניסט מעוף

כלנית 2

New member
מעוף אלו נשים שלא שוות התיחסות

ועם כבר אנו פה אז מה אתה עושה לפרנסתך?:-
חה,חה,חה,,, סתםםםםםםםםםםם על תענה אפילו

ophra

New member
בדיוק אתמול בערב

ניסיתי להסביר ל"בחור" בפעם המי-יודע-כמה שממש, אבל ממש לא מעניין אותי כמה כסף יש לו בחשבון הבנק כמה הוא מרוויח או מה ההכנסות הצפויות שלו בשנים הקרובות...
הוא טען שהוא מאמין לי שאני כזו אבל המשיך וטען שאני במיעוט...
מה שאתה מספר כאן עכשיו מחזק את התחושה שהוא צדק... ומה אני אגיד לך מעופי....??? מבאס! מבאס אותי בטירוף לדעת שאני שייכת לקבוצה שחלק גדול ממנה מתנהג ככה.... עפ
(בקושי מתעניינת בחשבון הבנק של עצמה)

../images/Emo46.gif

סתםםםםםם אתה יודע מעופי גם גברים שואלים את אותן שאלות מה את עושה? כמה את מרויחה? יש לך דירה? וכ"ו הגדיל לעשות פעם אחד הדייטים שלי שהדגיש "אני לא יוצא עם נשים שאין להן כסף" אתה יודע מה מעופי? הוא כמעט ירד על ברכיו כדי לזכות בעוד פגישה אבל... "אני אין לי כסף" אמרתי לו ועמדתי על שלי
והוא לא היחיד... כל מי שהכרתי מהיום שבו הפכתי לעצמאית לא היה כמעט אפילו אחד שלא שאל בנוגע לפרנסתי
מעולם לא עניין אותי חשבון הבנק של בן זוגי מעולם לא עניין אותי כמה הוא מרויח וכמה הוא משלם מזונות פאק מה זה צריך לעניין אותי בכלל???????? מאוד מעניין אותי מה הוא עושה בחייו מאוד מעניין אותי אם הוא אוהב את מה שהוא עושה מאוד לא מעניין אותי מה נכנס לו לחשבון הבנק

r e d head

New member
הצד השני של המטבע מעניין אתכם?

לא מעניין אותי כמה בקושי אני יודעת כמה יש לי בעצמי (מעדיפה לא לדעת
) וכאן אני הולכת להחשף קצת ולמרות שהגרוש שלי קורא בפורום...לא אכפת לי הייתי נשואה לגבר שיותר לא עבד מאשר עבד. שחוסר אחריות היתה התכונה העיקרית בחיו. שהמקסימום שהצליח להחזיק מעמד במקום עבודה היה אולי פעם אחת שנה. תמיד היה מתחיל דברים ולא מסוגל לסיים. התעסק תמיד בטפל ולא בעיקר. אני לא בטוחה שיש לכם מושג אך זה לחיות ליד בן זוג כזה. ואני היום, כן , כן!! חייבת לדעת שאני מכירה מישהו שיש לו עבודה קבועה ופרנסה מסודרת. רוצה לצידי אדם יציב ועבודה מסודרת בהחלט חלק מכך.

r e d head

New member
מזליקה....החתימה שלך...שאת לא

אחראית לדבריך לא פוטרת אותך...מ....

למעלה