יש, גנגנה מת. איזה כייף, אני הכי חולה על ירון, והלואי שארז ימות.
מ מדוזית2003 New member 7/5/03 #2 ../images/Emo41.gif יייייששש../images/Emo35.gif!|../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif מי אמר יייייששש פשוט בושה וחרפה זנזנו'ש היקר שלי, הוא היה שחקן כל כך טוב, והוא היה מוסיף לסדרה הרבה מאוד פלפל טוב אז אני לא אהרוג אותך בגלל שיש לך דעות אחרות אבל לדעתי הוא ממש מותק יו אול תמר..
../images/Emo41.gif יייייששש../images/Emo35.gif!|../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif מי אמר יייייששש פשוט בושה וחרפה זנזנו'ש היקר שלי, הוא היה שחקן כל כך טוב, והוא היה מוסיף לסדרה הרבה מאוד פלפל טוב אז אני לא אהרוג אותך בגלל שיש לך דעות אחרות אבל לדעתי הוא ממש מותק יו אול תמר..
ח חתולללה New member 8/5/03 #4 כן ארז המניאק הזה איזה בנזונה לא הבנתי את הפיצול אישיות שהיה לו לפני כמה ימים שהוא התחיל לבכות לשירן שהוא בנאדם רע וכול זה. למה זה היה????
כן ארז המניאק הזה איזה בנזונה לא הבנתי את הפיצול אישיות שהיה לו לפני כמה ימים שהוא התחיל לבכות לשירן שהוא בנאדם רע וכול זה. למה זה היה????