יש גם כאלה...

birborim

New member
אני בהלם טוטאלי- כמה טמטום!

מישהו מוכן להסביר לי איך לעזאזל יכול לשבת בנאדם בביתו ולצפות בים הטמטום האינסופי שנשפך אליו מבעד למסך הטלויזיה?!?!?!?! כמה אידיוטי מצד ערוץ 10 על שאישרו דבר כזה!! כמה מטומטמים יכולים להיות מפיקי התכנית!!!! ואם לא תפרסמו את התגובה תוכיחו כמה אתם מסכימים עם דברי

gagacc

New member
לך\לכי לדחוף את הראש לאסלה אולי זה

ירגיע אותך...

kerenbn3

New member
אם את לא אוהבת את זה

אז למה את פה? תסבירי לי. אנחנו אוהבים את זה, וזה יפה. אם את לא, בעיה שלך.

GK_FF

New member
אולי טב"ע באמת עדיף..

אבל כשיש לך יס זה או זה או השיר שלנו, ועדיף להתאבד מלראות השיר שלנו.. זה כואב עד כמה שזה גרוע.. (מזל שזה כבר נגמר)

ממש לא נכון...

השיר שלנו זאת טלנובלה מאוד יפה וטובה..... יותר מאשר טלנובלה בע"מ שהיא ממש לא מובנת..... ופיק אפ וזאת טלנובלה שונה....רצו לעשות משהו אחר....... אבל כל אחד והטעם שלו..... אז מי שלא אוהב פיק אפ אז שלא יכנס לפורום...... כי אני ועוד כמה אנשים פה שאוהבים את זה לא רוצים לשמוע מה אתם חושבים הפורום הזה לאוהבי פיק אם!!!!!!!

itay631

New member
חחחחחחח

חלעעעעעעעק השיר שלנו זה יפה סתם כולם שם לא יודעים לשחק במיוחד ההומו הקרח שהוא משחק כאילו הוא עושה הצגת ילדים בני 3

תוומר

New member
אני יודע

שלפעמים לקבל הערות בונות על משהו שאוהבים במיוחד זה יכול להיות מעצבן. אבל בגלל זה זאת הערה בונה, בגלל זה זה פורום, וכל אחד רשאי להגיב פה על נושא הפורום אם זה לטובה או אם זה לרעה. כמו שאמרתי, לאף-אחד פה אין בלעדיות על הפורום (גם לך), ככה שאם ההודעות שלי אישית ועוד אנשים שחושבים שפיקאפ הוא עסק רדוד ושטחי את רשאית לא להגיב או אפילו לא לפתוח את אותן הודעות. ובקשר למה שכתבת על "טלנובלה בע"מ": אני מוכן להתערב איתך שאת לא ראית יותר מכמה פרקים! am I right? ואל תגידי לי שראית מההתחלה וכל זה.. כי את תשרפי את עצמך לחינם ברגע אחד. כי רק מי שנכנס באמצע הטלנובלה וראה אז באמת זה ניראה לא ברור ואל זה אני מסכים. (גם אנשים אחרים שאני אישית מכיר שניסו ליראות את הטלנובלה כי הם רצו לראות "על מה הרעש?", התיאשו אחרי צפיה קצרה כי זה באמת לא ניראה טוב- לא מובן). ההפקות מקור של הוט מושקעות וזוכות לתהילה בזכות ולא בחסד, צ'ארי אופטימית

צודקתת..!

השיר שלנו זאת סידרה באסט..וטלנובלה בע"מ לא יודעת לא ראיתי ממש ולא לרדת בבקשה על השיר שלנו..!!! טוב זה גם לא פורום לתחרות בין טלנובלה בע"מ לשיר שלנו ובמיוחד לא כדי להשוות לפיק אפ כי פיק א היא בסך הכל סידרה קלילה כזאת שתעביר לנו את הזמן! לא כדי לראות איזה טלנובלה..! ככה שאי אפשר בכלל להשוות לטלנובלות כי זה לא אותו דבר!!

תוומר

New member
ללא ספקק

השיר שלנו טלנובלה יפה, היא דרמטית ונוגעת ללב: בדיוק כמו שטלנובלה צריכה להיות. א-ב-ל "טלנובלה בע"מ" היא דרמטית, שנונה, מצחיקה, קומית, מקורית: מה שאני מנסה להגיד זה ש"טלנובלה בע"מ" שברה את הנוסחה הרגילה של ז'אנר הטלנובלות ווואלה, היא הביאה משהו חדש שעוד לא היה שם. דרך-אגב.. לידע כללי: גם הארגנטינאים עכשיו קונים את הטלנובלה הזאת (את התסריט והרעיון), הם אהבו את הקטע הזה של טלנובלה על טלנובלה, הארגנטינאים ( ששם זה נולדו הטלנובלות) אז זה אומר משהו, לא? ;)

er 4ever

New member
השיר שלנו זה לא טלנובלה

זה דבר ראשון. דבר שני, הדיון הזה מסתיים פה, זה פורום פיק אפ

תוומר

New member
צודקת

עוד לפני שהגבת שמתי לב שהנושא גלש קצת "החוצה". רק שתדעי, השיר שלנו זה דרמה מוזיקלית יומית (בקיצור "טלנובלה", הם פשוט מנסים להיפטר מהשם "טלנובלה") :/

למעלה