יש גם כאלה...

תוומר

New member
גם לסדרה המשעממת הזאת פתחו פורום?

סדרה רדודה, שחקנים (ברובם המכריע) מדקלמים תטקסט, בר רפאלי עם אותן הבעות פנים בכל מקום, מצב וסצנה... שתשאר בתמונות מה עוד?.. שיר פתיחה... אין לי מה להגיד. זה פשוט לא זה וזה אפילו לא "ליד" (כמו שצדי אומר) עריכה- קליפית. כאילו ניסו ליצור משהו מיוחד ומקורי כמו שבטלנובלה בע"מ לדוגמא הצליחו, פה נכשלו. זה משגע תעניים. ומיותר. העמדות השחקנים- ברובן כושלות, לפריים. עלילה? אין לי מושג... ראיתי 2 וחצי פרקים (גם בטובה..) וברחתי לרחוב סומסום (אחלה טלנובלה, יש להם מה ללמוד מהם);-

Alladin007

New member
נדב מעיק

והחבר של נועה משחק גרוע כמו מגמת תיאטרון בביצפר שלי.

eldad2114

New member
*** לכל משתתפי הפורום ***

פעם ראשונה שאני כאן ראיתי שלושה פרקים והקאתי את הנשמה סדרה מטומטמת מאין כמוה שחקנים שיודעים לשחק ברמה של כיתה ג' טיפולית בושה לטלויזיה בושה לערוץ 10 חבל........

מקס I LOVE

New member
וואיי...

אתה חושב ככה סבבה...אנחנו לא..!!... גם אתה מצפה להיכנס לעלילה בשני פרקים?!...עם זה לא מוצא חן בעינייך אז תישאר עם רחוב סומסום..!!!

ברוריה גם מקיאה. כי זה מרזה....

ואליך אלדדי, תנוחי ותלכי לראות ערוצים אחרים. אף אחד לא מכריח

Sole Survivor

New member
אגב השוואת סדרות

לא כתבתי פה עד כה אבל קראתי הודעות אז ככה השיר שלנו דרמה מוזיקלית יומית- מצחיק ממכר ובאמת כיף לראות אותה טלנובלה בע"מ לא ראיתי אף פרק (אין לי הוט) אבל רק המילה עופר שכטר משחק מעלה בי פירפורים (סורי, זה מה שאני חושבת פיק אפ- סדרה נחמדה להעברת הזמן יש כמה סיפורים נחמדים (הדמיון החיצוני בין יסמין לברוריה פשוט
או שרק אני חושבת שיש דמיון בניהן) יש כמה פרקים טובים רק חבל שלפעמים מורחים חלק מהנושאים (גם כל העניין עם אדם לא כזה מותח (מבקשת סליחה ממעריצי מקס) אבל בהחלט סדרה שאפשר לראות (ועוד שהשיר שלנו נגמרה) סדרה שבאמת טוב לראות אותה היא הפוך (ערוץ 5 בעשר וחצי) סדרה ישנה אבל בהחלט טובה שחקנים אמיתיים סיפורים מציאותיים (לא כולם שחקנים זמרים או עשירים) בהחלט צל"ש

שאני רואה פיק אפ

אני לא רואה את זה בשביל לשמוע טקסטים אינטליגנטים ושחקני אופי, פשוט סדרה סבבה כיף לראות וזהו לא צריך לחשוב יותר מדי..

the lord32

New member
אתם מדברים על יכולות משחק?????

אני בטוחה שכולנו פה רואים פיק אפ בשביל היכולות משחק של צוות השחקנים המופלא. אני חושבת שהחבר של נועה פשוט גרוע בלשחק גרוע כמו כולם אבל רואים שהוא קצת ניסה:)

תוומר

New member
אל תקחי ללב

זאת היתה הערה בונה ומקצועית. מאחורי כל מחשב יש מוח. מאחורי כל מוח יש ידע (בדברים מסוימים), כל אחד בשלו. את כרגע פשוט פנאטית למקס או אולי גם לסדרה (בכיף!) אז זה משפיע עלייך בחרם כללי על כל דעה בונה שתבוא כנגד לדעותייך האישיות שקשורות לסדרה. זה לגיטימי. ד"א, בשניי פרקים אפשר לתת את הערות שאני נתתי, זה לא שתוכן ההודעה היתה על העלילה, אז מילא.. אני יכול מבין אבל זה לא היה ככה. על העלילה כתבתי בציניות שראיתי שתיים וחצי פרקים והעברתי לרחוב סומסום (כדי להמחיש עד כמה שמשעמם לי.) בסדר, יש כאלה שצריך לפשט להם דברים בשביל שיבינו. וחוץ מזה, אם מדברים על הערות בונות.. יש לך קצת מה ללמוד ממני (בהסתמך על ההודעה ששלחת) ודבר אחד אחרוןןן: אל תשכחי שאין לך "בלעדיות" על הסידרה, זה פורום וכל אחד יכול להגיב ולהעיר. כל עוד שזה מתבצע בצורה נורמלית. תזרמי

תוומר

New member
אני לא חושב

שאנחנו מכירים את בת 12... בכל מקרה את יכולה להגיד לי אייך קוראים לך ואני יגיד לך אם אנחנו מכירים או לא :)

itay631

New member
סידרה בסדר

זאת לא סידרה כל כך גרועה היא יפה ובמיוחד גיל שמשחק הכי יפה ושירה ינון הזונה שפותחת את הרגליים לכל אחד וגם הגזמתה אם הביקורת שלך

למעלה