יש גברים שיודעים...

שניקה

New member
יש גברים שיודעים...

ללקק? אם אתה יודע ללקק ספר לי איך את עושה את זה!!! אני פשוט רוצה לבחון וירטואלי מי מלקק יותר טוב.

יאצפן

New member
יש גברים

כן אני יודע ללקק עם לקקן, כפית לאיסוף שוקולד עם גומי בקצה., תנסי.

yog 10

New member
לרוצה לברר מהו ליקוק אמיתי...

ובכן אם רוצים לעשות את זה ממש טוב זה תהליך ארוך עדין אך מטריף

yog 10

New member
המשך...

הדגמה שלא תישכח אפשר לקבל בהזמנת תור מראש

shahardan

New member
אולי כך?

על השפתיים שלך אני ממשיך הלאה לכיוון הצהליקוק מתחיל בראש ובראשונה וואר,יונק נושך ומלקק מעביר את הפירסינג לאט על תנוך האוזן שלך וחזר לשפתיים נשיקה חמה ומתוקה הכרחית אני ממשיך הלאה יורד לשדיים שלך משחק עם הפירסינג לאט לאט על החזה הוא מתקשח והפיטמות זקורות,עומדות ומזכירות מה איתנו? אני מתחיל לינוק אותם כמו תינוק בן שנה אשר זקוק לחלב אם רק כאשר את רטובה וחמה אני ממשיך דרומה למשולש הנכסף אני מתחיל בעדינות וברכות לנשק את הירכיים שלך. אני מגיע לאזור הוא חם ורטוב הלשון על .............. המשך אולי יגיע מחר

shahardan

New member
תגובה

לשוני על הדגדגן אני מעלה אותה ומוריד אם כל תזוזה גופך החם נע ברכות אנקה נשמעת מגרונך אני ממשיך ללקק את הדגדגן כמו ארטיק ביום חם המיצים נשפכים בכיף ואת כולם אני שואב אני ממשיך ביניקת הדגדגן ובידי לופת את חזך הנוקשה לשוני נמצאת בתוכך עמוק בפנים הפירסינג על לשוני משחק בדגדגן את גונחת ונעה לפתע.............

BATIGOAL

New member
כן יש

כבר פירסמתי פה איך אני אוהב לעשות את זה למי שזוכר

simonyakov

New member
שניקה../images/Emo111.gif

את אוהבת ליקוקים? את אוהבת לשון על הדגדן? אני אוהב מיץ כוס ברןטב דגדגנים מה דעתך בנידון? יעקב מטבריה
למציצות

למעלה